Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Microsoft zavádí Upozornění programu Výhody legálních Windows

Mno ono existuje mnozstvi kompu na ktere sice je koupena licence, ale wokna jsou instalovana z piratskeho media... typicky ruzny OEM instalace kde pri reinstallu chybelo puvodni medium... ale rozhodne to tech 40% nebude (:

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja mam legalni windows od Aceru, presto pouzivam nelegalni verzi, protoze si muzu instalaci nlitnout (tj. nemit tam Movie Maker, IIS atd ...). Pokud chci mit legalni Windows, musim pouzit Acer Recovery CD (coz je prachsprosta kopie partition v Symatec Ghostu). To co mam na COA jako reg. klic mi bohuzel nefunguje. Pokud to ale bude takove jak to ted vypada, tak bude lepsi mit v PC balast typu MovieMaker i IIS nez tuto "reklamu".

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

prestoze mam vsechny windows legalne (1x Win XP Home na notebooku, 2x Win XP Pro) Tak z originalniho media mam nainstalovane pouze Home. Verze PRO jsem instaloval z crackle verze, protoze v dobe kdy jsem je instaloval jsem mel pocitac bez internetu a windows jsou schopne bez aktivace pracovat pouze mesic. Uznavam, ze v republice je mira piratstvi velka. Jen jsem chtel upozornit, ze velke mnozstvi lidi, i kdyz maji windows koupene legalne si radeji nahraje cracklou verzi aby se nemuseli zabyvat aktivaci a dalsimi kravinami. Jednou me dostalo, ze po restartu PC bylo nutne windows znovu aktivovat. Problem byl v tom, ze nabehl firewall ktery aktivaci blokoval a dokud jsem nemel aktivovane windows tak jsem nemohl vypnout firewall. Takze me cekala reinstalace celeho OS

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No napr my vo firme mame kupene windowsy na cca 95% pocitacoch ale na vsetkych je nainstalovana rovnaka piratska verzia. Ako pamatat si ktrore cd je na ktory pocitac a pri reinstale davat znova vsetky aktualizacie a servis packy sa mi moc nechce. Neda sa to nejako odstranit?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hm..... pěkná chujovina...... Zvlášť vydávat tenhle software za kritickou aktualizaci.... Opravdu nevím, jaký bezpečnostní problém tohle řeší...... Navíc nefunguje všude, na mém notebooku, kde mám Windows XP Home OEM (systém je legální, byl dodán s počítačem předinstalovaný) mi to řvalo taky. :-) No co..... stačí onu "aktualizaci" odinstalovat a v windowsupdate (kde testem mimochodem projdu) zakázat tuto aktualizaci..... A je pokoj. :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja to videl rano na prihlasovaci strance a tim to skoncilo nic vic pak dal to neotravovalo tak nevim no. Jo pravda vedle hodin je nakej balast jinak cisto :o)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

1. Nainstalovana jina verze nez ta zakoupena = verze nelegalni (nemas na ni licenci). To, ze mas na CD koupenou jinou verzi, kterou ale nechces instalovat, nebude nikoho zajimat.
2. Aktivaci Windows lze provest i telefonicky, tudiz take pekne trapna vymluva. Nicmene, pokud mas nainstalovanou stejnou verzi jako sis koupil (a mas na to doklad o koupi - fakturu) tak to muzes skusit ukecat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ad pro ty co by chteli zakazat tuhle "kriticou aktualizaci". On totiz bez ni nefunguje Windows update, proste ti to tam nainstaluje znova :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hm, možná ta penetrace pirátů odpovídá kupní síle a povaze obyvatelstva. Myslím, že by u nás bylo pirátů zvýšené množsví i při stejné kupní cíle jako v USA. Ale nemyslím, že by to bylo statisticky významné množství. Takto se prostě udržuje a posiluje USA ekonomika. Přece není sebemenčí důvod pro to aby tady bylo stejné zboží minimálně o 30 a víc procent dražší. A to bez přepočtů dle kupní síly.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

njn jak mám tenhle adware odinstalovat? Pokud je balíček instalován přes automatický update, tak jsem nikde nenašel k jeho odinstalaci cestu

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

hmm me se to nechce nainstalovat uz 2x se to nepovedlo....nevim proc windowsy jsou originalni hm

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Typicky priklad. Znamemu prestala na pocitaci fungovat integrovana nForce4 LAN a tak jsem udelal to nejrychlejsi. Pridal Realteka, stahnul nove drivery pres ADSL a kdyz uz jsem to mel pripojene, rovnou mu updatoval firmware v DVDRW. Po reinstalaci chipset driveru LAN funguje, ale wokna se mohly podelat, ze doslo k velke zmene HW a je nutna reaktivace. Ta diky legalnim woknum a novemu PC probehla bez probmemu, ale kdyz MS otravuje kvuli takovejm blbostem tak mu lidi zacnou crackly wokna pouzivat jeste vic a at z toho treba posere a jeho deti se z toho treba taky poserou. Co na to lesni zver ? Jan Tleskac ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hehe, kdyz jsem se snazil kamaradovi sthnout aktualizaci z Ubuntu a reklo mi to, ze namam legalni system Windowsjsem taky pocitan mezi piraty?

PCT: Mam pocit, ze jedno ze mam naistalovanou "jinou verzi" Windows, treba upravenou Nlite, pokud je to stale ta sama verze (HOME, PRO). Nebot jsem drzitelem licence na program, ktery mam naistalovan a jestli jsem si klic vyvestil z kristalove koule nebo ne muze byt kazdemu jedno. Ale mohu se mylit, cetl nekdo tu EULU poradne a mohl by to nekdo vysvetlit?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ptc : znovu Ti ju tam nainstaluje len automaticka aktualizacia, takze je lepsie aktualizovat rucne, kde ju staci len vzdy odznacit.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A bude hůř! ;-)))
 
http://news.bbc.co.uk/1/hi/uk_politics/4713018.stm
 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Begy : pridat/odobrat programy, zaklikni zobrazit aktualizacie a hladaj "Windows Genuine Advantage Notifications". Potom budes musiet vypnut automatiku, inac Ti ju tam nainstaluje znovu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Docela trapné. Už nikdy si od Microsoftu nic nekoupím.
Proč?
Mám legální Win XP PRO. Už od počátku jejich existence. Po nainstalování a aktivaci na webu, jsem přeinstaloval a opět aktivoval. Celkem třikrát. Holt novej systém a chtěl jsem to vychytat. Potom jsem měnil paměť, procesor, grafiku. Nová aktivace a ouha... Už to nešlo. Svůj legální produkt jsem už neaktivoval. Nevěděl jsem co dělat a sehnal si nelegální kopii. Děkuji. S legálním sw jsou opravdu jen problémy. Smrt Microsoftu!!!!!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ptc: Jak se lisi verze Win s platnou licenci a piratskou ? Myslim fyzicky .. resp. v bitech ? Nijak. Podstatne dle autorkych prav je zakoupena licence. Na to je potrebne mit doklad, fyzicke medium?, stitek ... proste doklad o pravosti a platnosti licence.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ale ale... na kazdou bolistku se najde (nasla) medicina :)))))))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 BOB: jenže tam se ti zobrazují jen ručně stažené a nainstalované balíčky. Ty které proběhmou přes automatickou aktualizaci se ti tam nezobrazí

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kdepa vzal autor ten screenshot ;-)))
 
Jo jo. S licencema u "značkovejch" Pc je to těžký. Mam notleblok vod "hápé" a jejich recovery cd je největší sr.... jakou jsem kdy viděl. Sice nam na bůku zespoda nelepenej fuckt pravej štítek a na něm 2 legální čísla, ale stejně to běží na "korporátech"....
 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Staci pomoci googlu vyhledat "upravenou" knihovnu legitcheckcontrol.dll 1.5.520 a jede se dal :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

sorry to mělo být pro stanleyho

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

begy : aha to som nevedel

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

neviete niekto ako sa daju odinstalovat aktualizacie nainstalovane cez automaticku aktualizaciu, kedze sa nezobrazuju v ponuke pridat/odobrat programy?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já jsem ji bezproblémů odinstaloval, naštěstí ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Bob: No to mám fakt radost, ještě tohle do toho :-/
Jinak jak často je možné tu aktivaci provést online ? Nebo to jde 2x a víc krát už prostě takhle ne ? Já při změně konfigurace musel volat na linku a diktovat si s operátorkou nechutně dlouhé nové registrační klíče. Už mě to nebavilo, tak jsem to taky obešel.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

OMG! Copa je to za problém kdo vo tomhle nevěděl a uz to stahnul tak to muze preci bez problemu vodendat. Jestli si microsoft myslí že timhle si nějak pomůže tak je to u nich s inteligencí horší než jsem si myslel. Warezforever

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Petr: licente ti dovoluje 3x zmenit konfiguraci PC tj. online aktivaci windowsu. Pak je nutne kontaktovat microsoft a oni ti to odblokuji. Je to kvuli tomu, aby si svoji windows neinstaloval na vice pocitacu, nez ti dovoluje tva licence.. Nevidim v tom nic spatneho.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

c0ma: Já jo. Když se vyměni deska nebo CPU, ať si to klidně špačkuje. Ale že to lidi zmrdává kvůli přidání nějaké karty navíc, výměně firmware nebo dokonce jen čistě sw věci jako reinstalace driverů, to je pěkně vychcané.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Uvaha : nebude ono toto nakonec dusledek toho, ze Microsoft ma problemy financne dotahnout vyvoj Visty, tak zkousi vydelat kde jen muze ?

PS: ja jsem si od neho uz koupil kde co, XP, mys, tak se na me nedivejte tak zle :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Také máte pocit, že penetrace pirátů je u nás nějaká příliš velká?"
Ani ne, řekl bych že 40% se asi tak dalo očekávat. Nebudu se pouštět do nějakých odhadů, ale je asi jasné, že ve firmách bude asi většina Windows legálních, zatímco doma nikdo normální legální Windows nemá :) Takže dohromady by to mohlo těch 40% dát.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

stanley: tusim je tam nejaka zalozka, nebo check box, ze zobrazit aktualizace.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to c0ma: ja to vidim jako dost omezující a špatné, měním ve svém PC měco co dva měsíce , na PC v servisu se něco mění několikrát denně ==> ja zaplatim MS a oni mě za mé peníze ještě omezují a buzerují. 
to Richard: jediné co MS nemá jsou finanční problémy :-)
 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kdyby Windowsy stály do 1000Kč pak by penetrace pirátů byla mnohem menší :-) a MS by na tom taky neprodělalo... Takhle nemají nic.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Těch 40 % je POKUSŮ, ne uživatelů. Stačí aby to každý po neúspěchu zkusil ještě jednou, a hned se počet zdvojnásobí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

PVC: Nektere windows telefonicky aktivovat nejdou. Tyka se treba tech ktere jsou k dispozici v ramci MSDN AA (Microsoft developer network - Academic aliance). Ty jdou aktivovat pouze po internetu. Tusim, ze stejne tak i v ramci MSDN

+1
0
-1
Je komentář přínosný?
+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Co se tyka vymen HW v servisu - je mozne windows koupit pres Volume Licence a ta zadnou preaktivaci nevyzaduje. Pokud mate koupene OEM na noteboocich, opet lze koupit jednu Volume licenci a pak na preinstalaci vsech notebooku pouzivat jiz VLK klic.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To Rampouch : kdyz me tam porad zkripe to "muzete si koupit" ... jenze ja uz jednou platil ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Joker: [flame]stejně jako každý správný, normální a předpisový má doma hardware za desítky tisíc ;-)[/flame]

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Takže nám zase uživatelé s černými Windows přestanou stahovat updaty a začnou kolem sebe šířit viry a podobnou havěť... Navíc někomu se zmíňená hláška nemusí vůbec objevit, třeba když používá přihlašování jako ve W2k a Blackbox jako shell...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 ptc (1. Nainstalovana jina verze nez ta zakoupena = verze nelegalni (nemas na ni licenci). To, ze mas na CD koupenou jinou verzi, kterou ale nechces instalovat, nebude nikoho zajimat. ):  Nemáš pravdu, když máš zakoupenou licenci jakýchkoliv Windows, můžeš klidně nainstalovat jakoukoliv verzi (i pirátskou) těchto windows, nebo nižší. Takže když máš koupené WinXP, můžeš legálně používat pirátské W2k, nebo W98 (atd.)
 
Nevím, jestli to tu zaznělo, tak jen pro jistotu: OEM instalace je vázaná na procesor (a nově základní desku), pokud v počítači vyměníte něco ze jmenovaného, vaše OEM instalace není dále platná. To se netýká případu, kdy dojde k poškození (viz článek na CDR cca 14 dní zpátky), týká se to pouze upgrade.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No nevím, ověření pravosti legálních XP na notebooku prošlo až napotřetí, statisticky tedy 2 piráti na jednoho legála!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

http://thepiratebay.org/details.php?id=3439900

Torrent pro všechny, kterým tato stupidní hláška leze na nervy =)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kopie není originální :)))) Zádáme proto uživatele aby si vytvořili své zcela originální windows. Méně zdatný uživatelům dopotučujeme natrénovat nejprve na Linuxu kde tvorba a kompilace vlastního originálního jádra přeci jen jednoduší.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

goro: OEM rozhodně není vázaná na procesor. Ten jsem vyměnil 2x a ani nechtěly reaktivovat. Podle Eula je nyní vázaná na MB, ale fakticky je vázaná na určitý počet HW změn, který ale není jasný, protože občas se jako HW změna jeví i update firmware.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mám legální WIN XP, ověřené přes Microsoft, dodané s notebookem ACER ... tak proč to na mě řve jako na zloděje ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mirka: No protože to funguje stejně spolehlivě, jako vše od MS...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2goro: Jak uz sem nekolikrat psal, OEM licence v CR NEEXISTUJE, nema zadny pravni zaklad. Nemuzes totiz uzivatele omezovat v pouzivani na konkretni kus HW. Je to totez, jako kdybys prodal audio CD a vyzadoval jeho prehravani vyhradne na prehravaci SN xyz.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Richard
Pokud chces mit legalni win na svem Aceru a pred instalaci si ji nLitnout tak to prece neni takovej problem. Do slozky i386, kterou ti na C: vytvori Acer recovery nakopirujes z system32 soubory oembios.bin, oembios.cat,oembios.dat,oembios.sig, kterym nahradis posledni pismena u pripon podtrzitkem(oembios.bi_,oembios.ca_,apod.)Slozkou i386 pak nahrad tu co mas na nelegalni instalacce. Pri instalaci pujde pouzit tvuj original serial key. Pred vypalenim lze samozrejme nLitnout.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>> J:
Zajímavá představa, že by byly všechny OEM wokna u nás nelegálně prodávaný :-).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

J a WIFT
Nie som pravnik. Ale viem ze vseobecne plati ze kazdy dohovor-licencia-zmluva ktora ma byt podporovana pravnym aparatom toho ktoreho statu nesmie byt v rozpore so zakonmi daneho statu. Pokial je cast takehoto dohovoru... v rozpore so zakonmi daneho statu je tato cast dohovoru neplatna. Neviem ci je vela ludi co citalo licenciu ku Woknam. Mne sa to podarilo raz este ku Win98 a bolo to celkom zaujimave. Obavam sa vsak ze obsah danej licencie by bolo mozne spochybnit v dost vela polozkach. Ale kto ma dnes moznost viest spor proti spolocnosti ako je MS... Podobne na tom moze byt aj licencia OEM na OS Windows od MS. No neviem si realne predstavit zalobcu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

koukam dneska sami stary novinky :)
btw ten torrent je na starou verzi ty knihovny... kdyz win upd zjisti tuhle starsi tak ji updatne na novou :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Goro: cely tvuj prispevek je pekny blabol
1. Jak uz napsal Jirka, je licence vazana od vstupu do EU na zakladni desku
2. WidowsXP downgradovat jdou, ale jen Pro OEM, netyka se to WindowsXP Home Edition, ostatni downgrade jen na specialni povoleni Microsoftu, na jejich webu mas formular

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Proč ti idioti s touhle hláškou otravují i ty, kteří mají widle legálně koupené? No nic, na zítra jsem si objednal servis, který mi tyhle hovadiny z PC odstraní komplet. A teď musím sehnat něco, pod čím mi pojede Adobe Audition (pod Linuxem prý nejdou) a pak ať si Velký Bill trhne nohou!!!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Brácha koupil od AutoContu PC s OEM Windows XP. Nainstaloval jsem mu Win Me a chtěl jsem instalovat legální windows. Jenže ne na disk D, ale na disk F. Nemožné! Po skontaktování Microsoftu mi bylo vysvětleno že se mám domluvit s Autocontem. Tam mi řekli jak to mám udělat (tj. stáhnout celkem 3 aplikace, překopat celé instalační CD, něco přidat, něco vyhodit). Nebo abych se prý domluvil s Microsoftem. Tak jsem se naštval a sehnal cracklé a bylo.
Na mém PC zase odešly tři základní desky (upozorňuju že musely být vyměněny pro závadu, ne že bych chtěl lepší) během dvou a půl roku. K tomu jsem vyměnil grafiku a protože shořel zdroj tak se vyměnil taky. Ta grafika se musela po 1 měsíci měnit taky (jako reklamace). Legální XP se mi ovšem už nespustily a když jsem to u Microsoftu reklamoval, tak mi vysvětlily že už jsem hardware změnil tolikrát že si musím OEM licenci koupit znova. Argumenty typu nutných výměn je nezajímaly i když jsem na veškeré reklamace a dokonce i na nutnou výměnu zdroje a jedné základky měl od servisu potvrzené dokumenty.
Výsledek: spravuju čtyři PC, z toho na jednom starém je legální XP a slouží k připojení na internet, na třech běží pirátské systémy. Koupené mám tři licence (u čtvrtého už mě to fakt nebavilo). Jinak používám jen legálně zakoupený nebo free software (až na Word 2000, když jsem ho šel za 1500,- koupit, tak mi řekli že už se měsíc neprodává a nabídli mi novou verzi za trojnásobek, na což jsem se jim vykašlal).
No, a pak kdo může za to že se používá tolik nelegálního softu, že.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Diky Sanchezi 4GHz stahnul nainstaloval nekolikrat restartoval a funguje. Uz jsem nasel i jiny ale ten fungoval jen jeden restart. Sikovnej clovek.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak takouvouhle hlasku jsem jeste nepotkal, jestli to nebude tim, ze mam odpor k nelegalnim Windows a zadne crakcle neservisujeme. Kdyz na ne narazime u zakaznika, doporucime postup zakaznikovy na podani trestniho oznameni na prodejce PC. Zatim vzdy a rad prodejce dodal original nebo si ho zakaznik koupil.
 
Stane se mi treba i ta vec s nutnosti aktivovat XP (ci office) az treba po telefonu pri servisu nejake komponenty, ale nutno dodat, ze jsem vzdy uspel kdyz jsem podal nalezite vysvetleni. To se me sice neliby, ze me povazuji nejdrive za zlodeje a teprve po vysvetleni me onoho nespravneho obvyneni zbavi.
 
Nekde v prispevku zaznelo, ze microsoft odkazal zakaznika na prodejce XP pri zadosti o pomoc. kdyz si zakaznik precte co OEM licence obnasi, zjisti, ze technickou podporu nedela MS ale prave jen prodejce, co onu OEM verzi nainstaloval. Takze chyba nebyla na strane MS, ale prave Autocontu, co se zbavil odpovednosti. Pokud clovek chce podporu od MS, musi si koupit bud balik technicke podpory, nebo nesmi pouzit OEM verzi, ktera podporu obsahuje (normalni krabicova verze ji obsahuje).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Alien07 to shrnul přesně, lépe bych to asi nenapsal.
Je to tak, jak píše J, do licence si může napsat kdo chce co chce, já to číst nemusím, ani respektovat. Zákon mi nenařizuje, že si musím po koupi nové základní desky koupit znovu OS, tak o co jde? Oni si hold někteří myslí, že jsou víc než zákon, anebo že všude platí ten americký.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to Stanicio  tebe musi tvy zakaznici mit strasne radi :)) jak ses uvedomnelej :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

kdyz microsoft vyda nejakou takovouhle blbost tak jeste ten den je na to nejaky crack .. piratske XP fungujou se vsim, i na windows update a tyhle blbiny otravuju jen legalni uzivatele co si XP koupily :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to electric: Díky za pochvalu, aspoň někomu jsem pomohl =)
Torrent 4ever =)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To by mě zajímalo, jak je to s multilicencemi XP (1 CD na x desítek PC - např. pro státní správu, školy apod.) - jestli tahle kravina vyskakuje i na tyhle licence, tak se Mrkvosoft má opravdu čím chlubit.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ve skole na me nic takovyho nevybaflo, mozna to bude tim, ze na skolni siti mame Win2000.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Martin27: To je corporate verze, ta se ani nemusi aktivovat, takze nic nevybehne.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jj, corporate rulz

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ako sa toho zbavit?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 stanicio   Kdyby ses radeji naucil cestinu misto sve poctivosti

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja se vždycky rozčílím....
Výhodou legálních win, je akorát to, že vás nezavřou.:-)
Aktualizace nedělám. Mám integrovaný SP2 v instalaci a to mi stačí.
Jejich FW, auto.aktu. a další doplňovátka vypínám hned počerstvé instalaci. Win jsou pěkný sra... ale nic lepšího není (linuxaři prosím bez připomínek:-)) jelikoš ve volném čase hodně hraju hry.

http://img435.imageshack.us/img435/8352/040808022442362xk.gif

Jinak v čechách se kradlo a krást bude:-)) Tak to prostě je. Žádnej mrkvořrout s českou mentalitou nepohne.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

stanicio!
Co jste to za servis? Nejste tam lamy, že ne? Teda na první pohled to tak vypadá. Vůbec nemáte právo ověřovat pravost licence. Pokud jste stejný šupáci jako autor. servis Acer kde člověk reklamuje WIFI a kvlůli výměně wifi v NB zformatujou HDD a pak nainstalujou nově win na zákazníkův HDD, aby zjistili, že to skutečně není ve win. Tak tokové bych vyhodil, pokud bych byl jejich šéfem. Zvlášť, když zákazník přijde o svá data a k formátu ani nedal svolení. Respetkivě je ani nenapadlo zavolat. To ani nemluvím o tom, že po naběhnutí win se objevovala tabulka od sysprepu, kde běžný uživatel neví co toje a co s tím. Sice mimo mísu. Ale podle toho sysprepu soudím, že i v Aceru cpou ilegal:-) (Možná...??? Nevím přesně co to za verzi bylo)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Stačí jen odstranit poslední aktualizaci č.KB905474 a neztahovat nové

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja mam legalne Windows, ale aj napriek tomu som NEDOVOLIL instalovat tuto nezmyselnost do svojho laptopu. A MS to dokonca uvadza,ze to je nevyhnutna akutualizacia. Trosku drze!!!  Nemyslite?!?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

fpok >> cestina nikdy nebyla mym konikem, mam jine prednosti nez CJ. Resim obsah ne CJ.Polo >> clovece mozna se budes divit, ale pri nalezitem podani s tim nemame nejmensi problem.VitaCZ >> proc zrovna Lamy :o), ze mame sve zasady ? Proste kdyz dame update a ten neprobehne kvuli overeni pravosti, tak co mam delat? Mame se shanet co vsechno tam zakaznikovy updatovat a travit tim zbytecne cas a zakaznikovy prachy? Zadny test na legalnost nedelame za nas to udela sam MS, navic ti stejne drtiva vetsina lidi co je ma nelegalne rekne sama jak to s nima je, tedy pokud to vi. Pokud to nevi je rada, ze se to dozvi a muze zjednat napravu. Nikdy jsme disk z duvodu testu nemazali (pouzijeme treba jiny HDD) nebot pouzivame zalohy ze kterych v pripade potreby a samozrejme domluvy vse vratime nebo zazalohujeme stavajici stav a ten pak vracime (to se snad stalo potrebnym jen trikrat). Navic se temer vzdy deje servisni zasah primo u zakaznika, takze ten je po celou dobu prace pritomen a vi co se presne deje tak se eliminuje mozna ztrata dat. Chytit po zakaznikovy odpojovat PC a nekam nosit je blbost v pripade nutnosti si PC odvezeme a privezeme zpet sami.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Sanchez 4GHz - plz, jsem asi lama ale jak se použiva ten Torrent?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja instaluji tak jednou za tri mesice, vetsinou pres Ghosta, ale obcas musim pekne nacisto, po treti instalaci jsem to musel aktivovat pul hodiny po telefonu. Mam 3pc a jeden notebook, predstava, ze to budu delat vsude....to je na provaz. Takze jsem si sehnal Bioslock, disketka z ktere nabootuji, do biosu se zapise "tri kouzelna pismenka" a uz mne to nikdy neotravuje s nicim, ale funguje to jen na OEM licence a jen na nektere desky, dle biosu. Po kazdem flashnuti biosu musim, ale zase nabootovat z diskety, logicky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

mam stazeny, paleny a crackovany sWINstvo xp prof. corporate SP2 a stale nic...tak cekam, cekam... jak tak ctu, tak tak to otravuje akorat ty poctivy...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jo a normalne ty moje Widle aktualizuju... :o\

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

cau soumeni, pomuze mi, kdyz obnovim system a zadam datum pred kontrolou pravosti windovs, abych se popriste vyhnul overeni a mohl pres angl.stranky aktualizace stahnout? Dekuji

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Chapter: uf přestal jsem to tady sledovat tak sory za zpoždění. Dej si najít Bitcomet nebo prostě nějaký prográmek co stahuje torrenty. Po kliknutí dáš otevřít v tomto programu a dál už budeš asi vědět.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.