Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Microsoft zkoumá díru v IE

Maxthon mne prijemne prekvapil, kdyz na mne vyskocilo okno s touto aktualizaci.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zda se, ze Microsoft tim, ze nema krome XP SP2 zazaplatovany Internet Explorer, vedome nahrava vcera uvolnenemu Firefoxu.....:-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Asi chce všechny donutit, aby si nainstalovali XP SP2 :-(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A proč ne. SP2 na XP je jedinné rozumné řešení a kdo se tomu brání je naprostý ignorant nebo snad existuje nějaký rozumný důvod proč neinstalovat SP2 na XP??

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

cituji: "... a nemají informace, že by byl takto někdo z řad zákazníků postižen" - jasně, logické, že? Uživatel Opery, Mozilly, či jánevímčeho se ozývat nebude, jelikož jeho prohlížeče se to netýká. A pokud ano a je to chyba pouze prohlížeče, není tím postižen celý systém, tak se ozve supportu prohlížeče, ne MS, že? A nějaká pošťačka které je 58 let, na nejmenované poště v centru Plzně si ani nevšimne, že se jí něco děje s MSIE. Ta dá restart, nebo na to zavolá některou kolegyni.
A čerstvé paměti, kdo se ozve, mohlo by to vypadat jako na infolince Eurotelu, kdy mě před několika měsíci přesvědčovali, že Eurotel DataNonstop funguje dobře, že mám akorát zavirovaný počítač :) Či blokování hanmail.net (snad největší emailový server Korejské Republiky) Microsofťáckým HOTMAILEM, kdy mě přesvědčovali, že mám špatné nastavení Opery, když mi to nejde odeslat, ale na tvrzení že NIKDO z www.hotmail.com nemůže odeslat email na @hanmail.net.
Prostě mu hoši z MS nakukají že má nainstalovat všechny záplaty a tím to pro ně hasne. Ani bych se tomu nedivil

A hláška "nejsou si vědomi žádného kódu", s tou ať se jdou vycpat, klidně 4x. Já si také nejsem vědom děr ve Windows XP, ale oni tam jsou! Neznamená že když to JÁ nevidím, že to neexistuje. Doprde*e, už mě ta laxnost MS fakt se*e...

Sakra, to jsem si poprvé na diskuzi ulevil... :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

van: Firmy na SP2 zatím nepůjdou, jelikož SP2 je s aplikacemi ještě méně kompatibilní, než SP1 :) A když se podíváš, kolik firem vydalo aktualizaci, aby jejich soft fungoval pod SP2, tak je jasné že trochu potrvá, než se na to lidi vrhnou. SP2 se totiž špatně odinstalovávají :))))))))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

van: no jo, ale co kdyz mam dvoulitry, protoze nemam rad omalovanky...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

van> mne pripadaju WinXP sp2 menej stabilne ako tie bez hocijakeho sp

prejavyje sa to ked mam zapnuty nahlad na fotky a vlezem do adresera s vela fotkami tak mi to proste padne a uz to ide
stary winxp mi to nerobil sp2 mi to zrazu robi (a nie len mne)
a navyse ta kompatibilita
este stale nevidis dovod? lebo ja si ho celkom pekne uvedomujem.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Peter
tak to nahlaste Microsoftu. spousta lidi nadava že nic nejede a vše pada, ale nikdo nic neřekne.
na diskuzi MS si na tuto chybu nikdo nestěžoval...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to -salam-
v XP ziadne omalovanky nie su, a sorry, ale ked si natolko tupy, ze nevies/leni sa ti vypnut theme, tak by som ti ani nedovolil pocitac pouzivat, nemas na to totiz pravo.
povedat ze XP su omalovanky je ako povedat, "policajti maju zelenu kozu, lebo maju zelene oblecenie!" Ked v XP vypnes themy, tak vyzeraju ako 2000. A ked si da policajt dole uniformu, tak je ako kazdy iny clovek.
V kazdom pripade radsej pocitac nepouzivaj, vrat sa k tranzistoru. Neznasam takych ignorantov ako ty, sorry...
 
a BTW, SP2 je so vsketym co som skusal kompatibilny. Ak niekoho serie ze mu nefunguje DOSova gamesa z roku 89 ktora so SP1 isla, tak nech si kupi 386 a DOSove hry hra na tom...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to Dominik: Nie vsetko,co vyhovuje Tebe,vyhovuje aj ostatnym.Snazis sa nas tu vsemozne presvedcit,ze ak nemame SP2,tak sme banda lam.Niekomu proste SP2 blbne,ale zato ho nemusis hned odsudzovat a nazyvat ho ignorantom!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

> Dominik
A hlavne, ono nejsou jen XP. Jsou tu i W2K, ktere jsou od MS oficialne podporovany a v nich je taky IE, ale jaksi bez zaplat. Libi se mi, ze MS zkouma, ale MyDoom uz vyzkoumal...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dominik: Odbornik promluvil :-)))) I kdyz si ta temata vypnes, zkus si rychle prejizdet pres ruzny controly windows (radia, tlacitka...) uvidis jak jemne poblikavaji. To, ze tema neni videt, neznamena, ze nebrzdi, nezere pamet, neposila zbytecne zpravy... A k poznamce, ze nemam pravo pouzivat pocitac. No tos me doopravdy pobavil, to asi poslu svymu sefovi :-))) Delam totiz jako programator software prave pro takove milovniky omalovanek jako jsi ty. Hele nic ve zlym, ja vim ze prodava hlavne obal.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.