Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k MildDisc se zpozdí, nemá rád teplo

No, pokud by se to prodávalo v ceně popcornu, tak by to zas až tak nevadilo. :-) Když si uvědomím úroveň nahrávek některých "umělců", tak by člověk by ještě byl za ten popcorn vděčen. Jednou přehrát... a sníst.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Aby zvuky pukajícího popcornu v přehrávači nerušily umělecký dojem...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Samou laskou je pak muzes i sezrat (doslova). ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Skoro jako "vinylové" desky z čokolády, které se tu objevily koncem 70.let . Si pamatuji, jak soudružka učitelka tu desku přelomila a já potom doma lámal normální desky :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V čem je problém 50 C to je stále ještě o 35 víc než jsou průměrné teploty za poslední 3 dni. Ja sem pro aby se to zbytečně nezdržovalo když je to tak eco.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

kert - Povedzme ze si jazdis po Afrike. Vonku 40 C, v prehravaci moze byt 45, a krutiace sa CD ma nejakych 50. Asi by si si velmi vela hudby neuzil.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tipnem si, ze uhadnem akeho typu budu DVD, ktore mozno niekedy v buducnosti bude bundlovat teenagersky platok POPCORN ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2Dominik: 50°C v pohodě překročíš s autem na slunci i v našich krajích. Teda pokud zrovna není takové docela příjemné počasí jako v těchto dnech (což myslím vážně, ne ironicky, fakt nemám rád horko). Pak není problém, aby se ti zkroutilo i normální CD, nebo třeba pěkně zdeformovala PET láhev, případně "upekl" pes pokud ho nějaký idiot zavře v autě a podobně.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A stejne nejlepsi media byly takovy ty modry gramofonovy desky co vychazely v tom ruskem casopise co se u nas prodaval pro decka. Sorry ze nejsem konkretnejsi, ale pamet uz neslouzi. Ale pametnici si jiste vzpomenou :). Ty desky se mohly ohybat a jeste mely nadcasovou modrou barvu :).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

David: Hej pametam sa,robili sme z nich raketky a dymovnice,mal som ich stovky len koli tomuto ucelu.Neskor som ich pouzival do trecich spojok v magnetofonoch.A este neskor som z poslednych par kusov vyrobil z nich spodne pradlo pre priatelku,ked som opravoval jeden lis na lisovanie takych veci za tepla.O pohodli nemohla byt rec,ale ten design :-D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

David: Jojo, lisovalo se to v Sovetskem svazu a byvalo to jako priloha u sovetskych casopisu. O jejich vyrobe jednou vysla reportaz v ABC a byla tam jedna ta deska vlozena. Jeste ji mam doma. Na jedne strane jsou zvuky zvirat a druhe pisnicka "Rene" od Sucheho. :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

K modrým gramodeskám: V ABC to vyšlo víckrát. Já pamatuju zase na modrý "singl" s I. Mládkem. Na A straně je song "Medvědi nevědí" a na B straně je nějaká Mládkova pohádka. Někde to ještě doma mám.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jmenoval se Колобок

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Cygnus: Jo, s tím psem to není sranda. Naše sousedka ho opravdu v autě upekla! A jednou jsem četl (tuším v Amatérském Radiu, v době kdy přišly mikrovlnky na trh), jak nějaká ženská chtěla usušit psa po mytí, tak ho dala do mikrovlnky a zapnula nejnižší stupeň.
Dominik: Hele, máš auto? A máš černý čalounění? Jedno esli kožený, či umělý. Většina aut má černé čalounění a pod sklem to v pohodě 50°C přesáhne. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že umělá láhev od Coly se roztekla. Nechal jsem to ve stojánku, protože jsem spoléhal, že opravdu bude pršet, jak předpovídali. Nic zlého netuše se druhý den chci vypravit do práce, přijdu a koukám - Jenom slepenec na desce

David: ten časopis byl Sovětský :D hehe

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Bear: Jak jsem si všiml, měli jsme zde již příspěvek od Ministerstva vnitra, nějaké banky, ale z ministerstva financí asi ještě ne, že? :) Tak víme, jak úředníci využívají svůj čas :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V Americe jedna zenska ususila v mikrovlnce kocku.Kdyz kocka zarvala,zazalovala vyrobce,ze v navodu nepise,ze nelze susit kocky.A vyhrala.Vysoudila nekolik tisic babek.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.