Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Mobil s pevným diskem od Nokie

Jestli opravdu bude mit CDMA, tak to bude v nasich koncinach asi zajimavy artikl.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Hezky :-) konecne neco co by se mohlo hodit ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Paradni bude hlavne vydrz baterky a odolnost proti padum, do mobilu HDD radsi ne e...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

jj asi tak, pri zapnutym hdd a wifi to pojede tak 1/2 hodky a slus.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

vydrz pri plnem zatizeni asi 16hodin, cdma urcite kvuli cr nebudou predelavat na 450MHz(nebo nedejboze jeste jeden model pro nastavajici frekvenci splaseneho kone), jestli to vubec bude aspon technologicky kompatibilni. Az nauci symbian synchronizovat s exchange a postou v nativnim rezimu( ne jak ted predstavili strasnou novinku, ze umi dokonce i imap...bozinku :) ) tak do toho jdu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2Ice: Tech 16 hodin bych teda chtel videt, to si neses oloveny aku na zadech? 16 hodin to tak mozna vydrzi zaply (to by +- sedelo), ale ne v provozu. Spickovej mobil (na vydrz) ti vydrzi zaplej 14 dnu a v provozu (= hovor) tak 3hodky.
A to si uvedom, ze WiFi potrebuje nejakej vykon aby fungovalo, hdd taky ... .

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Drak de Prasopes: Hezké by bylo kdyby se našel telefon s UMTS, CDMA a GSM podporou. V Japonsku se sice prodávají telefony s podporou GSM (SIM tam ale nedáš :)))))) ) ale ne naopak. A v Koreji seženeš bez problému telefon kterej podporuje W-CDMA, CDMA, UMTS, AMPS, TDMA a GSM (+Americká verze). A nikdo mi nenamluví že udělat quatroband (nebo víc) je dražší než triband a že telefon stojí o mnoho více. A přidat podporu pro NTT DoCoMo a FOMA, to by byl telefon jak fík a opravdu asi na celej život :) Jenom bych chtěl vidět jaký čáry by zase dělali operátoři v ČR s roamingem... :(

nedelak+J: porovnáváš to s klasickým HDD. HDD do mobilů musí mít logicky nižší spotřebu než jeho bratříček. Jinak by si nikdo nekoupil mobil co mu vydrží den či dokonce méně v provozu protože si spočítá kolik zaplatí za novou baterku, za čas ztracenej nabíjením, etc.

Ice: Přesně, chtěl bych vidět výrobce co bude dělat telefon pro ČR s tím PASKVILEM ZPITVOŘENÝM od Eurotelu co si říká """CDMA""". Asi začnu banánu říkat palačinka protože to je taky oválné :))
Nechápu že CDMA není registrovaný název, protože jinak si fakt nedokážu vysvětlit jak může ERotel používat něco co nemá s CDMA absolutně cokoliv společného.. Četl jsem dokonce že původně chtěl Eurotel zvolit název W-CDMA pro ten jeho 450MHz paskvil ale to těžce narazil (viz specifikace W-CDMA a CDMA)

J: Sice s WIFI nemám zkušenost, ale SGH-E600 vydrží 2 dny při plném vytížení GPRS. Konkrétně 45 hodin.
A vzhledem k tomu že na dnešní poměry je E600 starý telefon, tato Nokie bude mít výdrž minimálně 2 dnů. Teda pokud bude baterka od SDI nebo Hitachi..

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

myslim ze lepsi je pametova karta nez pevny disk ten bude nejspis dost citlivi na otres,takze
Nokie nic moc noveho

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.