Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Mobilní platforma Montevina má nést jméno Centrino 2

Myslím, že číslování má určitě svůj význam, aspoň já osobně jsem se v tom opravdu ztrácel - Centrino bylo jasné, ale pak ty různé přídomky (Pro, vPro, Duo) mi už nic neříkají a nevím, který je lepší než jiný. Teď si mám vybrat notebook a vůbec netuším, která bije - mám Pentium M, Core Duo, Core 2 Duo a aby v tom byl totální chaos, tak Celeron je prostě Celeron na libovolné architektuře - nezbývá než doufat, že NetBurstový už se neprodává.

Takto bude Centrino 2 a já jako běžný spotřebitel budu vědět, že je prostě lepší než ty předchozí a když přijde Centrino 3, tak bude zase lepší. Klidně by mohli číslovat i s verzí - 2.1 bude základ, 2.2 pak třeba s lepší grafikou atd.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>> xvasek:
Což to jo, číslování je určitě lepší, v tomto smyslu je škoda, že s tím Intel nepřišel rovnou místo Centrina Duo. Dnes jsme mohli mít - jestli dobře hádám - Centrino 6 a v květnu Centrino 7 a ne teprve 2.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

kdyz mam v noteboku procesor T7250 tak je to "napa refresh" nebo "santa rosa"? nalepka vypada jako mix "centrino duo" a "centrino pro", ale je tam napsany "centrino duo"

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

WIFT: Lepší pozdě, než nikdy. :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Byte: Ja mam T7300, cipset 965, cili jasna Santa Rosa, a taky tu mam takovou hybridni nalepku Centrino Duo jako ty. Proste chaos :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.