Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Motorola se 4. ledna 2011 rozdělí

Po mobilu chci hlavně dlouhou výdrž na AKU a celkovou kvalitu/odolnost, což ta véčková žiletka od Motoroly moc nesplňovala, ale když jsem jí viděl v reálu u kamaráda, tak bych jí ty nedostatky i odpustil - design, zpracování a celková elegance mě dostaly.

Snad ještě něco podobného Motorola nebo někdo jiný vypustí - až lidi přejde ta euforie z dotykáčů co vypadají hezky v recenzi, ale v praxi mají větší poruchovost, směšnou odolnost, nechutnou opatlanost a víc vysávají AKU.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ocekavam, ze nez lidi prejde euforie z dotykacu tak se vyresi jejich poruchovost, odolnost i spotreba AKU. Snad jen ta upatlanost ne.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

no tak zrovna ten telefon co je na obrazku bol len o image. V podniku chodili na reklamaciu ako na beziacom pase hw problemy, nabijal sa dlho a ani viac funkcii akomoj samsung star nemal. a druha motorola ktoru sme mali doma, neviem aky model bol taky hruza. Ak bol zapnuty tak sa nabijal skoro den.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

kdyz mobil, tak vecko ... a ty umela jen motorka, takze sem byl sokojenej uzivatel t720i, mpx200, mpx220 a pak me nastavli ze zrusili projekt mpx300 (ze pry neodpovidala dobe, pritom ji dle me dohnal az po trech letech htc tytn), kterou sem si musel sehnat na ebayi a taky spokojenost ...
jak pak prestali delat veska s win ce, tak sem premigroval na htc ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mam Razr V8 a musím říct, že Motorolu už nikdy:
1) Šílený servis. Pro ztracený zadní kryt za stovku prej si přijet do Prahy, nic neposílají!!!
2) Tlačítka blbnou.
3) Urvaný kryt pro konektor komunikace a dobíjení
4) Evidentně chyba materiálu a servis to neuznal (pod displejem nalomený plast).
5) Už dvakrát se celá smazala, nebejt zálohy, měl bych po datech a kontaktech. Ráno prostě byla vypnutá a po zapnutí zcela vyčištěná, včetně her.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Je zvláštní, že v NFL mají všichni trenéři sluchátka s mikrofonem od Motoroly. Podle toho tedy usuzuji, že se Motorole v tomto odvětví daří.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

otazka znie ci maju iba sluchatka, alebo aj fon. inac vysielacky maju super

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.