Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Mozilla prodloužila smlouvu s Google

To je idealni spoluprace,takze davame palec nahoru...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak tak, ač Operák, tohle je SPOLUPRÁCE!

ad. konzultace o phishingu, opravte mě když tak: v některé (už nšví jaké) z minulých verzí přišel Firefox s ochranou proti phishingu, ten byl ale defaultně vypnutý a uživatel si jej musel v nastavení aktivovat - a nejdřív se jen kontrolovaly nějaké DB Mozilly. Následně přibyla možnost si v nastavení vybrat místo Mozillácké DB kontrolu skrze Google, pak tam byla chvíli již přednastavená Mozillácká DB a krátce na to je tam už přednastavená kontrola přes Google, ač se to již tak nejmenuje - ready?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nechcem tu robit flame, ale z tych googlovskych penazov vyliezla totalne nedokonala verzia FF3... Snazil som sa pouzivat v3 asi 2 dni, ale vratil som sa k v2, lebo ta nova (uplne cerstva instalacia na novom systeme) mi nechcela otvarat stranky, ktore najviac navstevujem ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mi kdyz se spravne nezobrazi stranka, kterou potrebuji, tak si ji prepnu do IETAB... A FF3 se mi libi ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

petrzlen: podívej se, jestli ve FF nemáš nainstalované rozšíření od Skype. Jak jsem zjistil, dělá problémy. Třeba na webmailu seznam.cz s ním nešly otevírat emaily. Jinak jsem s FF3 nezaznamenal problém, naopak velmi chválím rychlost a menší paměťovou nenažranost.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ona ta spoluprace vyustila v to, ze Google si udelal vlastni prohlizec a jak se stane rozsirenym, tak se na mozilu klidne muze vykaslat.

A docela se divim, ze tady o novem prohlizeci neni zatim ani zninka :o). Ze by se propagace konkurence FF nelibila. ;o)

Kdyz nekdo bude chtit je ke stazeni hned na uvodni strance googlu pod nazvem "Google Chrome" a je samozrejme hned k dspozici i v cestine, ale sami poznate, ze ovladani je natolik primitivni, ze preklad netreba a navic ta rychlost zobrazovani je genialni.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.