Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k MPAA hrozí, isoHunt se bude bránit

dobrá sranda, jak si se*ou do kalhot: doteď jsem ty vyhledávací servery neznal, ale když na ně tou žalobou tak hezky upozornili, proč je nevyužít, že...? :-) Troubové.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ma s toho isohunt nebo torrentbox, ze indexuje - mimo jine - torrenty, ktere obsahuji autorsky chraneny obsah nejaky nekrestansky dolar ? Kdyz prestanou s tim co delaji, zmizi tento problem ? Podle me je indexovani tohoto obsahu az druhorady problem toho, ze nekdo nabizi neco co by nabizet nemel. Jednim decehm ale dodavam, zaplat panbuh za to ;-), jak jinak by se clovek mohl naucit s Photoshopem, Autocadem a spol ...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Hmm a co kdyby se tu na cdr objevil odkaz na nove firmwary NEC 3520 a 3540?Uz jsou skoro tyden venku...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

HoLoDuKe: ale-no-jo-porad ... tohle je zajimavejsi :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jen doufam ze to isoHunt nepohnoji ... protoze z tohoto sporu by mohl vzejit precedent a MPAA by nakonec mohla zacit otravovat i Google :-) ...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No to snad ne isohunt je muj oblibenej vyhledavac torrentu ale snad bude soudce poradnej warezak.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

před rokem weby podobné, jména si nepamatuji dobře, tuším youceff nebo lokitorrent, vybíral na soudy taky 20-30K $ měsíčně a šlo jim to!, na webu měli počítadlo fondu, vydrželo jim to cca tři měsíce a pak to pravděpodobně mimosoudně vyrovnali... a tím nechci říci, že by to dopadlo stejně, právě si přeji opak :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

skuska

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

ISO Hunt je můj nejoblíbenější torrentový server. Doufám, že konečně ta zavšivená, zlodějšá MPAA dostane pořádně po tlamě a dá pokoj. Když MPAA IsoHunt tak sleduje, měla by taky být schopna rozlišit svůj chráněný materiál, ne? ISO Hunt se několikrát nechal slyšet, že takový obsah by okamžitě vyřadil ze seznamu. Ne jenom nelegální obsah se šíří prostřednictvím torrentů. Nemají proto nejmenší právo zakazovat vyhledávací severy. Bojuje někdo za zákaz automobilů, protože je možné s nimi někoho přejet, použít je k útěku při vyloupení banky? (příklad logiky MPAA).

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

houbin : PRAVE NAOPAK ... soudce musi mit s warez minimalni zkusenosti ... jedine tak to bude mit sanci isohunt uhrat na podobnost s obecnymi vyhledavacimi enginy ala google

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Já bych si taky přál, aby isoHunt zůstal. Ale každý kdo tam něco hledal ví, co tam bylo dostupné. Myslím, že nikdo spojený s isoHunt neměl žádnou snahu odstraňovat chráněný obsah (odkazy na něj). Nevěřím, že by to pak mohl isoHunt vyhrát. Naštvané výroky ukazují na zbytečný neklid některých z nás. Nakonec se stejně najde další server s torrenty tak, jak to bylo, když skončila suprnova. Tedy alespoň do té doby, než bude stačit týden snahy na to, aby se takový server musel vytratit. Bude ale možná stále těžší nějaký server se širokým záběrem nalézt.

Jak bylo napsano v jednom logu: Warez je výsada a není pro všechny.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

odkaz na web ("před a potom"), který byl zavřen nepřející MPAA před rokem

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Alan: Nedelal bych predcasne zavery ... pravdou je ze na isohunt nikdy zadny material sireny v rozporu se zakonem nebyl (ten je mezi uzivateli p2p site) ... byly tam pouze jeho meta informace a kontrolni soucty mezi kterymi isohunt vyhledaval pomoci klicovych slov ... nic z toho mi nelegalni nepripada - tedy o nic vic nez co dela google.com. .. a kdyz uz jsme u toho , dokud mame google.com ... nemusime se o torrent vyhledavace se sirokym zaberem vubec strachovat ... google ma ten nejsirsi zaber vubec :-) ... staci jen hledat stylem "star wreck bittorrent" :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Libb: Ano děkujeme MPAA za osvětu. Najít nějaké nové vyhledávače může pro začátečníka problém :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

aj tak temu nerozumim. MPAA xce aby sud USA zakazal firme isoHunt vyhladavac? ak ano tak by som prestehoval firmu do brazilie a potom by mi usa sud mohol fukat .. (pochybujem ze by to riesili na medzinarodnej urovni)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Je všeobecně známo, že zákon stojí na straně toho, kdo je schopen, nebo ochoten do něj investovat více peněz. Takže: což uspořádat ve prospěch Iso huntu sbírku? Potom je velká naděje že zlodějské OSA Nostry dostanou po čenichu.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Takze se asi shodneme, ze klient je nevinny, dokud na to ma plati ?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Takových akcí bylo teď víc, i v Evropě. Viz: www.shareforum.net
MPAA má chapadla všude.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Sorry, ale co je to torrent soubor??

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

toje furt dokola. tri enginy ukonci cinnost, resi to pravnici a mezitim dalsi tri najedou na novejch serverech. Dyz to nekoho bavi delat takovy servery, tak proste s tim neprestane. To je jak s blogerama. Taky dokud je to bavi, tak proste neprestanou.... SVOBODAAAAA

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Dle me, je takzvane ilegalni sireni softu v poradku. Proc? Protoze soft neni fyzicka vec, je to donekonecna kopirovatelna zalezitost. Jestlize vlastnim kopii, nikoho neokradam. Zni to jako demagogie, ze? Jenze. MPAA a jim podobni operuji tim, ze kdyby nebyl soft legalni, koupi si ho vic lidi. To uplna kravina. Z vlastni zkusenosti vim, ze soft, ktery je mi nedostupny me proste nezajima. Kdyby vyrobci srazili cenu na tretinu nebo petinu, asi by se divili, kolik lidi by jejich produkty koupilo. To zaprve, a za druhe - Sami dobre vedi, ze warez je pro ne nejvetsi reklama. Nejvetsi ztraty maji ve vychodni evrope, cili v zemich, kde si lide drahy soft proste nemohou dovolit. Ale oni jej casto pouzivaji jen pro svou potrebu a ne za ucelem vydelku. Pokud vim, pracovat na nelegalnim softu neni zrovna chytre, takze aktivi podnikatele si stejne kupuji ostre verze. Ovsem koupili by vic, kdyby ten soft byl levnejsi. Svet je postaveny na ruby. Lide nechteji hovezi? Zdrazme ho! To je preci nesmnysl. Kdyz se objevilo BSE, melo jit hovezi s cenou dolu a lidem by bylo fuk z jake je to kravy. Se softem je to podobne. Pokud by XP byly treba za litr, myslim, ze je ma kazdy. Co je lepsi 10 000 uzivatelu za 6000 = 60 000 000 anebo 2,5 mil uzivatelu za 1000 = 2 500 000 000 ? Odpovezte si sami Lovci piratu :o)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ak bi soft nestal nekrestanské peniaze a distributory (ktory su zodpovedný za tento problém a nie vyrobcovia) neboly nenazrane svine ktoré dost casto vyhodia produkt na trh bez toho aby bol kompletný alebo fungoval správne, tak problem zo stahovanim nelegalneho softu bi bol trivialny ... kazdy sa ohradzuje na autorske prava ale ak bi autory mali aspon daco stoho ... pokial soft prejde od autora k finalnemu uzivatelovy sa na tom nabali kopa ludi ktory tak ci tak na autora prdia ... autor tak ci tak na tom nestrati tak moc ze bi to neako moc pocitil. Mimo ine ak bi nerobily reklamu na svoj produkt v krajinach ktore si nemouzu dovolit zakupit produkt (a hlavne ten bordel okolo ich produktu) tak bi tiez sa nestretavali s tymto problemom.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

ÚÚUUUUFFFFF isoHunt.com to ne tak dobry torrentweb stahuju smallville a tam je to vždy nejdřív:-) fandim isohuntu at jim daj.....|-/

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak ja totalne nechapu co je na kopirovani software (az 5 let odneti svobody) tak ten zakon ma dost a stejne je nezastavitelne širení software nelegalne.! microsoft machři vytvoří sice vistu myslí si ze to nikdo neskopiruje, že se musime u nich zaregistrovat, ale to jim stejne nepomuze, kdyz oni dokazou vymyslet nejakou ochranu proti kopirovani tak hackeři dokažou vytvořit crack. Si mislim ze nema vubec cenu neco skouset sice to trozku pozastavi, aby si amater skopiroval chraneni software, ale maj microsoftaci to k nicemu. A ted chcou zrusit isoHunt, ale to taky nemaj nárok protoze oni skoro nic nelegalniho nedelaj oni jen zverejnují torrenty a ilegalni vec dela ten co to stahuje a ten co to zverejnil. Zajedu na seznam a zadam do vyhledavace filmy ke stazeni zdarma vyjede mi plno ilegalnich filmu a proto du zalovat seznam ze to tam vubec nechaj zverejnit - taky muzu řict nebo google jeste horsi zverejni vydeo o popravě sadama husajna (nebo jak se to pise). Nevim nemyslim si ze maj proti isoHuntu nejakou sanci. :-)))))))))))hahaha))))))))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jn ted sem si cetl ta aaki ma pravdu naprosto!!!!!!!!!

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.