Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k MSI GX60: hi-end herní notebook kompletně postavený na čipech AMD

Mě se tedy nelíbí - ani A10, ani schodovitý tvar a špalky, ani hliníkový chladič.. Je fakt, že trhákem u tohodle notebooku bude cena.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No levne mi to neprijde, hlavne pro to, ze to stejne bude lezet doma na stole na jednom miste. Ale vzhledem k W8 by me zajimalo, jestli ten displej je aspon dotykovy:o) Jakoze TNko to bude jiste, fuj.
Jeste by me zajimalo co je Killer Gaming E2200, co jsem tak cetl na netu, tak je to opet nejaka kravovina .... at mi nikdo netrvrdi, ze to bude mit nizsi latenci nez nejaky vestaveny nejsitactejsi realtek:o) Pokud ani, tak spis v radu nanosekund a TO SE VYPLATI!:o)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Killer Gaming E2200 je přejmenovaná Atheros LAN ;)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tenhle notebook nemuze byť trhakem jelikoz kvalita plastu i chlazeni je katastrofalni na tak drahy stroj. Navic ho hodne brzdí zminene APU. Oproti Asusum je graficky vykon degradaci procesoru jen o malo vyšší, ovsem spracovaní G55/75 je na zcela jine úrovni.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Hmm no měl jsem, nebo mám jak ASUSY tak MSI a řekl bych že kvalita je na lautr té samé úrovni.... Osobně radši volím výkonný NB 17", minimálně kvůli chlazení a také kvůli možnosti 2x HDD . Mimochodem pokud by ten NB byl skuteně jan doma na hraní pak je totální blbost kupovat to místo desktopu, který vyjde na polovičku. Na druhou stranu já to nosím každý den do práce a kromě občasné hry na tom běží různé cad a grafické aplikace a funguje to perfektně. A jestli mám v batohu 3.5 nebo 2.9kg mi přijde celkem jedno.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

CPU je A10-4600M.

Trhak to bude, pretoze pomer cena/graficky vykon je momentalne najlepsi na trhu. Par vysledkov je vonku a dramaticke znizenie vykonu pre slabsie CPU sa nekona.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

aaaa dalsi 15 palcovy "HERNY" notebook, uzasne...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Je fakt, že notebook tohodle kalibru by klidně mohla být devatenáctka. Tohle si nikdo v autobuse na klín nedá :D

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Dobré na zimní časy, bude vám pěkně teplo :D

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.