Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k MSI konečně uvádí desku Big Bang Fuzion s čipem Hydra 200

Tohle si úplně říká o nekonečné problémy s kompatibilitou, chybami v obraze apod. A navíc v tom nevidím absolutně žádnou logiku.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Docela by mě zajímalo srovnání Hydra A mode s Crossfire a N Mode s SLI. Moc jsem ten test na Guru3D neporocházel, ale vypadalo to, že to tam není.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Je to ještě větší propadák, než jsme čekali.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

pomala grafika brzdi rychlejsiu, ved to je totalne useless potom.. mozno to doladia ovladacmi, no ale zatial su nativne riesenia jednoznacne naj (nemyslim ze hydra ich vobec niekedy predbehne vo vykone) a blazni, ktori chcu dat dokopy nV + ATi si zasluzia tie problemy :P

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nepoužitelné to tak docela není . Tady jde o tu možnost kombinovat karty od různých výrobců . Což tedy pod Hydra X jde ale stále to není to na co všichni čekali . Osobně mne odrazuje absence nativní podpory a nutnost speciálních profilů od výrobce pro konkrétní tituly .
Je to sice jen začátek , ale všichni víme kam dospěla a kvapem odchází PhysX závislá na konkrétním HW čipu .

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Na Distibuovane vypocty (DC) to je uplne idealni zalezitost, pokud to tedy funguje. Momentalne je desnej problem zprovoznit 4x265GTX na jednom fyzickem stroji. Resil to nakonec az Linux. Wokna ani omylem (mozna, pokud bychom pouzili DummyPlug a to same chystame s Atinama. Momentalne mame v jednom stroji 2x5870, ano je to normalni, ale kdyz jich tam budem chtit narvat sedm, tak jsme v riti. Zaprve se tam fyzicky nevejdou (reseno PCIe raiser kabelama) a nebo kdyz uz se vejdou, tak zas je problem naadresovat vsechnu pamet. Podobne jako Fastra II. A opravdu se to nepouziva na hrani. Vice info zde, pokud by nekoho ta bratlni masina, ktera bude za par dni nejvykonnejsi na GPUGrid.net, tak tady je odkaz.

http://stats.czechnationalteam.cz/index.php?akce=teampc2

Osobne bych rad PCIe raiser v samostatne bedne tak s sesti PCIe16x sloty, ktery budou mit mezi sebou diru tak velkou, ze tam narvu sest dvouslotovejch karet. A pro DC neni rychlost PCIe sbernice tak dulezita.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

pardon, ma tam byt na zacatku misto 265 295ka

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Super sponzoři :) ....Naši by mi akorát nakopali ... a řekli , že mám jít dělat něco užitečnějšího .

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

S těma rodičema je to trošku jinak, je to vlastně na památku jejich syna, dost smutný příběh. Na http://www.czechnationalteam.cz je o tom celý článek.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

... takže zase další softwarové řešení pro kočku. A přitom se pamatuju, jak se prsili, že to bude téměř výhradně hardwarová záležitost...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.