Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k MSI Open-core BIOS umí odemknout L3 cache a nechat vadné jádro zamčené

A není lepší si koupit rovnou plnohodný 4-jádrový procesor než tyhle "masturbace"?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Když už jsi to nakousl.. proč se prodávají erotické časopisy,když existují živé ženy ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tady jde prece o ten sport ... samozrejme ze kdyz to cvrte jadro potrebujes, tak je lepsi si koupit ctyrjadrovy procesor, ale kdyz ho nepotrebujes a jenom se potrebujes predvest kolik dokazes ze sveho oficialne trijadroveho procesoru vytahnout ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zadna novinka u GigaByte GA-MA785GT-UD3H to umi od verze biosu F4B.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

1) sport
2) studenti a omladina

To byla parada v dobe Celerona 300A, sel taktnou relativne bez opruzu na 450MHz. Jako uplatek od neznalych spoluzaku za to byvala i flaska rumu ;-) Pritom cenovy rozdil mezi nimi byl treba 100%. Render v autocadu sel pak citelne lip.
Takze takove "studentske masturbovani" z duvodu vzpominek na mladi plne schvaluju a podporuju :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No jasně že dneska je rozdíl mezi X3 2,7 a X4 2.6 pouhá pětistovka, ale pokud člověk na počítači hraje, prohlíží web a kouká na filmy, tak myslím přetaktování dává smysl. Peníze to ušetří, a že jednou za týden spadne střílečka... prosím vás vždyť hry padají rády i samy od sebe.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Shafa:heh toho Celerona 300A ještě mám stále na 464 MHz v Abitu BX-2 a žádný problém. Evidentně je fyzická životnost několikanásobně delší než životnost morální. Je to fakt podařený kousek křemíku. Momentálně funguje jako domácí linuxový server (ftp, samba,atd).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zkoušel jsem ho i na 500 MHz, ale už nebyl stabilní a nepomohlo ani zvedání napětí. Na těch 464 jede bez jakékoliv úpravy.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Funguje to i na verzii BIOSu 1.4. je to v Cell Menu polozka EC Firmware - nastavit na SPECIAL, polozka Advanced Clock Calibration nastavit na AUTO

cpu-z pred zapnutim poloziek: http://s682.photobucket.com/albums/vv187/ebi-/?action=view&current=a...

cpu-z po zapnuti poloziek: http://i682.photobucket.com/albums/vv187/ebi-/amd2-1.png

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

s tou moralni a fyzickou zivotnosti musim souhlasit. jeden amd K6 už se asi tešil že stravi klidné stáří někde v kontejneru ale dostal se pod ruku mě. a ja tu ted mam domaci server kde bezi ftp a podobne a jede 24/7 a doufam ze jeste nejakou dobu slouzit bude :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Neviem ale zatial nikto neuviedol ten maly detail .. ehm na obrazkoch je narast vykonu z 0MB L3 v porovnani s 6MB L3 ... a nie o to jedno jadro iba, takze narast pri pouziti L3 z toho jedneho(stvrteho) jadra je nechcem to uplne tak povedat ale asi na dve veci.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

cvoky: ze ty si si ten clanok necital?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to suxi: preco by som nemal citat ten clanok ? v clanku sa pise ze sa ma odomknut polozka "Unlock CPU Core". nic take v biose v1.4 neexistuje, je tam polozka EC Firmware. neviem ako ty, ja ale tu dosku mam, takze viem co sa nachadza v biose a co nie

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.