Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Mushkin uvedl speciální GeForce 8800 GT

By sa tam celkom hodily este nejake male pasivy na pamatove cipy...bo tricko a USB flashka su dost slabe lakadlo...radsej za tie prachy lepsie chladenie

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Podle fotek to vypadá, že do větrářku jdou jen 2 drátky - tzn. grafika nemá regulaci otáček. Z osobní zkušenosti před kartami s větráčky bez regulace otáček důrazně varuji - 1) bývají zbytečně hlučné i když grafika zrovna není nijak zatížena 2) když větráček jede stále na maximum tak je dobrá šance, že rychle odejde do větráčkového nebe. Sehnat pak náhradní bývá nemožné.
Tohle je moje zkušenot. Uznávám, že někdo jiný může mít jinou. :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

taky neverim vetracku posazenyho primo na GPU - > olej vyschne.. pak zacne tak nejak vselijak vrcet a zbohem.. obyc GT s referencnim designem bude imho lepsi.. navic se da vpoho taktnout i vys..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Redakcia: Az zufale casto sa stava, ze po klepnuti na nahlad obrazkov v clanku sa namiesto full-size otvori ten isty nahlad. Neslo by to trochu viac kontrolovat?

Mimochodom, verim, ze nie je taky problem integrovat do systemu Lightbox, aby clovek nemusel stupidne zatvarat okno pre kazdy obrazok. Verim, ze nielen ja budem vdacny za akukolvek pozitivnu zmenu v tomto smere. Dik

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

no nevim nevim, ty obycejne elektrolyticke kondenzatory ofukovane horkym vzduchem chladice asi moc dlouho v nevydrzi

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

obrazek opraven, sotek zbicovan, diky za upozorneni

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

DCK> souhlas.... ja mam GT8800 se Zalmanem od Gigabyte, v zakladu taktovany na 700 a teploty jsou okolo 45-50 stupnu... kdyz uz chaldic, tak poradny od Zalmanu.
Btw., moje karta stala asi 5K bez DPH...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Má to tenká žebra, která nepřenesou teplo až k okraji.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zajímavé řešení ale je pravdou , že to je vše co lze očekávat od tohoto ventilátoru . Všimněte si cívek , také originální kousky ... jako v ruských televizích .
Jinak tričko s logem a Flaška s pořádným objemem mi nepřipadne jako špatný nápad ;) Rozhodně lepší než jeden stokrát provařený hit v papírovém pytlíku .

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja sa zlekl jehaa Manli :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.