Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Myš Thermaltake Black Element Cyclone: větší hloupost jsme dlouho neviděli

já mám opačný problém :-). během dlouhých zim si topím jen počítačem a ruku mám lehce prochladlou... Lepší by spíš bylo vytápění myši :-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Smysl by měl ještě tak mezi snímačem a stolem. Jako jakýs takýs mechanický antiAFK systém :)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

"všech 9 tlačítek je programovatelných včetně maker (myš nese 128 kB paměti pro 45 makro kláves (cože?) v 5 herních profilech"

5 herních profilů * 9 tlačítek = 45 makro kláves... akorát v reklamštině :-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jak je vidět, tak autor nepochopil, proč je v myši ventilátor. Takže ventilátor je tam proto, že se myš bude vznášet na vzduchovém polštáři jako vznášedlo a nebude drhnout o podložku.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Viděl bych to pro ty, co visej na kryse křečovitě celej den, tak jsou asi ty jejich pracky spocený jak dvířka od chlíva (v létě).

:-D

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Ten vetráčik fúka vzduch medzi prsty a tak vysušuje priestor medzi dlaňou, koliečkom a tlačítkami. Pan Chanignun z FPSThailand.com o tom jasne hovorí hneď na začiatku klipu.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Je to naprosto jasný, redakce to vůbec nepochopila.
Větráček rozhodně neslouží k chlazení, to by byl uložen jinak. Problém je totiž v tom, že myš má přídavná závaží. Tím je myš těžší a manipulace s ní je horší. Ventilátor potom registruje pohyb vaší ruky vpřed/vzad a podle toho nastaví otáčky opět jedním, nebo druhým směrem. Tím dojde k tomu, že se s myší lépe manipuluje a vás nebolí rameno, jak zabíráte. Toto je light verze, verze full má tryskový motorek.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.