Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Nástroje na opravy CD a DVD od Digital Innovations

Je to konina ale vyzera to chutne.A to nehovorim ze to nefunguje...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kupil som si SkipDR. je to blbost absolutne to nepomaha ... este sa mi zda ze to viacej znici CD, mozno to treba smirglovat najmenej hodinu ... ale kto ma nato ruky ? a pritom ten kotuc sa hned opotrebuje, a stalo to 40$ ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mam dobrou zkusenost s obyc zubni pastou. Na zachranu dat to staci bohate. Funguje jako jemny brusny material. Lehce navlhcit a zabrusovat kolmo na osu ;). Patent c. 1577sde :))).

Vzniknou pri tom sice jemne skrabance, ale ty cteni dat nevadi. Ty hlubsi se takto s klidem zabrousi a data se pak smahnou na nove medium za par korun.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V te ukazce je super ze kdyz cisti to cd tim hadrem (teda spise podle ni osusuje), tak to matla v kruzich. Co si pamatuju, tak to byl (a podle me asi porad je) pohyb kterym se CD cistit nema. Ma se vzdycky cistit od stredu ke kraji. Coz samozrejme neni zadny alchymisticky vymysl, ale ma to samozrejme logiku. Pro mene zkusene CDckare (ikdyz na www.cdr.cz :) ) je to z duvodu mensich nasledku pri skrabnuti pri cisteni. Ikdyz na druhou stranu kdyz CD poskrabu, tak znova pouziju Dr. a driv si dokoupim ty serepeticky, ne :).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

nekde jsem videl ze doporucovali jako cenove/vykonove nejrozumnejsi adhezivo Brassco metal polish, ale to jsem na ceskem internetu nasel jen v clanku o marinacich ve vietnamu, a to mi pripadalo trochu outdated ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No, Horst Fuchs by to podal lépe :)))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pred casem to testovali v casopise Computer a vyslo jim to jako celkem funkcni vec.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Starší verzi (na ruční pohon) testovali taky v S+V 2000/03, a byli s tím docela happy. Taky to tu kdysi někdo prodával, tuším že za 1990,- a sada náhradních "šmirglpapírů" cca za 300,-. Dalo se to objednat i na webu, ale teď jsem to už nikde nenašel...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 marek: Je to Brasso Metal Polish a jedná se o abrazivo a nikoliv adhezivo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.