Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Nástupce iPhone X bude mít o čtvrtinu větší OLED displej

Za "pomezí segmentů nazývaných phablet a phadlo" velice dekuji!

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Takže zůstanou tři modely iPhone + k tomu ten levný alá SE?
Předpokládám, že to nebude finální a za dva roky tu budeme mít 5-6 modelů co rok.
To je přesně proti původní myšlence a proti tomu, jak byly úspěšní v prodejích.
Aktuálně to posrali s iPhone X a evidentně jim to nestačí.
Čím více modelů, tím horší údržba, takže nás čekají další modely, aby pak zjistili, že nemají sílu na support všech a zkrátí ho z 5 let na 3 roky. Jasně to v daleké budoucnosti vidím.
Zdar Max

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jedinej, kterej me zajima je SE, ty prerostly obludy jdou mimo me :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ja nevim cim uz kdo a kde premysli... At si delaj padla pro nevyboureny pubertaky, ale doufam v domu kdy se vratime na velikost 4-4.5", neb i tech nynejsich 5" me zacina tocit.... Zlatej Samsung Wave co se velikosti tykalo (Badu radsi nehodnotit) :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Musel jsem nedávno přejít z tlačítkové Nokie od MS, (gumová tlačítka se ošoupala a jeden slot na SIM se náhodně přestával hlásit). Dostupné tlačítkáče mě nepřesvědčily, že dostanu vyšší kvalitu, tak mám Nokii 3. Oproti konkurenci s podobnou cenou a Androidem >=7 je ještě lehká, ale do kapsy neskladná. Nejlevnější menší je Samsung s Androidem 6 za ~6000Kč. Skoro bych řekl, že starší 4,x displaye budou někomu ležet na skladě a dolní konec jich bude plný, jenže houby.
Zatím to jistí kapsa u bundy, na léto si snad pořídím ledvinku nebo co. Firmy, které mají pravidla zakazující vyboulené kapsy od peněženek by mohly zasponzorovat ženský mini matlafoun, jeden bych si pořídil, třeba i růžový.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tak to mas stastie.. iphone SE 4" v ruzovej predavaju ;) Ale dolezitejsie ako uhlopriecka displaya je uhlopriecka resp. rozmer telefonu. Aktualne mam moto G5+ 7,5x15 cm

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.