Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Nečekané: Lenovo koupilo Motorolu, důležité patenty však zůstávají Googlu

„A to jsem chtěl jen novou Motorolu...“
*slowclap*

A proč ta paní na obrázku ukazuje prostředníček?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

A mame druhy Alcatel :)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Jojo a jestli bude Lenovo rozvíjet motorolu stejně tak jak "vylepšuje" thinkpad, tak potěš koště. Sbohem motorolo, ale starou dobrou Accompli008 a MPX200 (tu jsem používal jako sekundární telefon do záři 2013 :)) si v šuplíku nechám. Zatím je jich do muzea škoda.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Dá se do Accompli008 ještě někde sehnat baterie? Taky jednu v šuplíku mám.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Vypadá to, že asi jedině na ebayi, pokud není baterka shodná i pro jiný rozšířenější model motoroly, což tuším tak i bylo, jen nevím jaký :(
Já bych zase ocenil možnost sehnat stylus, ulomila se mi tuším nejdřív špička, pak ten vršek a nakonec jsem ho někde ztratil.
Ale jinak telefon byl držák, tehdy jsem ho běžně používal přes COM na desktopu a přes IRDA na noťasu jako modem na první neomezený internet od Eurotelu (data nonstop) přes gprs :)

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

POmaly ale isto Cinanci skupia vsetko. Za nase prachy co im posielame za lacne vyrobky

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Patenty, patenty... Zajímalo by mě jaký je poměr právníků k inženýrům v takové firmě jako třeba Motorola. Všechno se komplikuje, vývoj zpomaluje, výroba zdražuje, díky těmhle tahanicím.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Docela by ma zaujimala aka je patentovy stav okolo ostatnych mobilnych os. Teda konkretne FireFoxOS a Sailfish OS. Su sice zatial minoritne ale uz sa predsa len nachadzaju na nejakych telefonoch (hlavne ffos) a teda uz by mohli zacat zaujimat patentovych trollov. Celkom ma prekvapuje ze zatial je ticho.
A Motorola je uz davno nezaujimava. To je taka Americka Nokia ktora sa drzala nad vodou len vdaka popularite v Amerike. Vo svete v Androide je v hornej priecke tesno - Samsung,Lg,HTC a zasa low cost si zabrala cina s Huawei,ZTE a dalsi menej znami vyrobcovia.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.