Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Nejčtenější články za 3/4 roku 2010

To je porad statistika za každý měsíc, pak za první čtvrtletí pak pololetí, za druhou půlku pololetí, 3/8 třičtvrtěroční. Strč si je do... a tak hluboko jak jen budeš chtít.
Tímto oficielně žádám o anketu, zrušení téhle kraviny. Osobně jsem přesvědčen že bude pro nebo je jim to jedno minimálně 80% lidí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Taky se me zda - asi neni o cem psat tak davaji jiz nekolikatou statistiku v rade.. uz jen cekam kdy se objevi statistika pro pondeli, utery, .. pracovni dny, nepracovni dny, atd :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Máš pravdu, ale na něčem se kliky a hity získávat musí, i když není o čem psát :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Teď se toho sešlo opravdu víc, také bych raději neviděl tolik "statistik" během pár dnů, na druhou stranu prosím berte v potaz, že ty poslední dvě jsou jakási "třešnička na dortu" pro ty, kteří o toto projevili v minulosti zájem a vyšly o víkendu, tedy mimo naši běžnou produkci.

Stále je o čem psát a vždy bude o čem psát, statistiky přece číst nemusíte, je už více než dekádu zaběhlým pravidlem, že na cdr/diit nevychází nic o víkendu (kromě občasných výjimek z pravidla, kam patří i tyto statistiky).

Děkuji za pochopení, dnes o půlnoci tu bude zase běžný obsah, vyjdou hned tři věci, mezi nimiž je i jedna celkem hodně bombastická záležitost, takže snad si to "vyžehlíme" i u vás, kteří statistiky nesnášíte :-).

(rozhodně nás ale moc těší, že i o víkendu sem někteří z vás vždy zavítají)...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.