Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Nejnovější verze PS3 již nepustí Blu-ray filmy po komponentním výstupu

Nevim proč ale firmu SONY hodně dlouho nemůžu ani cejtit takže mě to netrápí:)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ze Sony se stal Comic Sans mezi korporacemi...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ať jde celé Sony do míst, kam ani slunce nesvítí ...
Kde to jde, tam je ignoruji. Když oblíbený interpret vydává u Sony BMG, tak s tím asi bohužel moc neudělám. Naopak pří výběru telefonu byl Sony Ericsson první, kdo ze seznamu s potenciálně zajímavými modely vyletěl.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

co ma akoze sony ericssson spolocne so sony? :) a dalsia vec co sony akoze spravilo zle ze ste seci mudry ?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

si robis srandu ?

no nic dal som si asi 30 sekundovu pracu aby som nasiel toto :
Sony Ericsson, spoločný podnik firiem Sony a Ericsson podielom 50/50, oslávi 1. októbra 2011 svoje 10. výročie. Prvé spoločné výrobky boli uvedené na trh v marci 2002.

viac na:
http://www.sonyericsson.com/cws/company-press-and-jobs/company/company-f...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

sak ale neni to SONY. to je iba spolocny podnik sony s ericssonom s vlastnym vedenim :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

si pisal ze co ma spolocne tak ma spolocne to ze 50 % firmy vlastni SONY .. to maju spolocne ..
ale o tom clanok nie je takze to nechajme uz tak

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

sak ale napisat ze sony ericsson je sony je hlupost ak sa zamyslis.ja som reagoval hlavne na to ze si nekupi mobil sony ericsson lebo je tam sony. a pri tom to nie je sony ale je to sony ericsson a je to uplne neco ine. :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Mas problem s chapanim cesky psaneho textu? A nebo spis s chapanim obecne, kdyz nekomu koho nemam rad anechci jej podporovat patri 50% jine firmy tak si proste jeji vyrobky kupovat nebudu, kdyz Sony nechci podporovat!

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Viperman se ale snazi Vám sdělit že ANO Sony má 50% podíl ve firme SonyEriccson ale v podstatě je to jen akcionář... SE je vlastně úplně jiná nezávislá (teoreticky) firma.. a že z tohoto úhlu pohledu nevidí důvod se těm telefonům vyhýbat at může mít proti samotné Sony cokoliv....

Je to analogie jako kdyý řeknu že nesnáším Volkswagen a kvůli tomu si nekoupim ani tu Škodovku...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

šiš marjá, co je na tom k nepochopení. Z prodaných telefonů na SE zisk, ze zisku jde akcionářům dividenda. To jako podpora SONY nestačí?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

+1 (sereme vas a bude to jeste horsi)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

tiskove prohlaseni skoda auto
podle statistik za 1. pololeti letosniho roku jsme zjistili, ze zamky u nasich automobilu jsou neucinne a velmi lehce vylomitelne, zlodeji tak maji snadny zpusob jak odcizit vase auto.
proto jsme se s platnosti od 3.ctvrtleti tohoto roku rozhodli. ze nove modely nasi automobilky jiz nebudou vybaveny zamky a dvere budou pevnou soucasti konstrukce automobilu aby se nedali vubec otevrit. nastup a vystup z vozidla pak bude mozny jen okenkem u ridice. verime, ze toto opatreni napomuze snizit nelichotivou statistiku kradezi aut naseho koncernu pri kterych je jako zpusob kradeze pouzito vylomeni zamku.

franta zvanil, pr department skoda auto

ps: omlouvam se skoda auto a frantisku zvanilovi za pouziti jejich jmena :)))

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Tak tomu hovorím bonus. Už počítam hodiny keď sa tento vylepšený model dostane do mojej obľúbenej predajne.

A potom sa SONY bude zase čudovať že PS3 jej robí stratu na zisku...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Mě fascinuje jak jsou vlastníci čehokoli perzekuování. Nedávno jsem rozjížděl známému nejmenovanou hru-chce nainstalovat steam, být furt na internetu a když to nefungovalo testovali jsme po reinstlaci os a zase steam posílal bezpečnostní kód na jeho mail...toho času, co se s tím strávilo a při testu té samé ne úplně košér verze za 10min nebylo co řešit...
V případě Sony to také nechápu, protože kdo by chtěl zachytávat video, když na internetu je toho tuny :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kdo by ripoval BR pomocí PS přes analogový výstup a pak to zase zachytával, digitalizoval a encodoval?

Opravdu, to by musela být osoba stejně padlá na hlavu jako ten kdo vymyslel, že od verze K to nepůjde.

Nehledě na to, že by z toho musel dostat zvuk jiným způsobem a zajistit správnou synchronizaci, získat ostatní zvukové stopy by mu zabralo mnoho času a případné titulky by byli přímo součástí videa.

Chápal bych to třeba kdyby nebyla prolomená ochrana...a stejně ten HW by nebyl nejlevnější, přeci jenom zachytávat po analogu plné HD...

Ale dneska? Kdo by se obtěžoval? Stačí PC a freeware program...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Souhlas. Je snazší ripovat rovnou třeba DVD, když už ne BD. Výsledek výrazně lepší za méně práce než babrání se s kompozitním PALem, SVideem atd...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No mohli by zakázat PS3 úplně aby ji nemohli zneužívat piráti.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Když si koupím dvě hry, dostanu slevu a jednoho Sonymena? Nebo musím ubytovat oba?

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

"Legrační však je, že k nové verzi K nebude Sony dodávat HDMI kabel." - nějak nechápu CO je na tom "legračního"?? Sony nikdy k žádné PS3 (ale ani k PS2 či PS1) nedodávala a ani nedodává jiný než čípácký composite AV kabel pro SD (žlutá + bílá + červená s redukcí na SCART), takže tato poznámka je naprosto mimo mísu. Jakýkoliv lepší kabel (RGB, component či HDMI) se musel vždy za tučný bakšiš dokoupit (pokud byl zákazník lama a nechal si natlačit ten "jediný správný" značkový), ti znalejší si potřebný videokabe pak pořídili kdekoliv jinde jen ne u Sony či v herních prodejnách neboborných" prodejnách s elektronikou za příznivější ceny.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No vtip je v tom, ze driv sis na PS3 Blu-Ray prehral, sice jen pres kompozit, ale prehral. Ted uz ne.

De facto po linuxu odstranili dalsi feature: IMHO by bylo regulerni prestat PS3-K oznacovat jako "take Blu-Ray prehravac", protoze tato funkce nejde vyuzivat bez "optional" prislusenstvi.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Co to melete?? BD si půjde stále přehrát, na stávajících PS3 na všech výstupech tak jako dosud, na těch nových pak pouze přes HDMI, v čemž zas tak velký problém opravdu nevidím, páč dneska už se těžko sežene monitor či TV bez HDMI. A kdo si bude pořizovat novou PS3, tak si nezřídka koupí i nové zobrazovadlo ... A právě naopak "dřív" (rozuměj i TEĎ) si přehraju BD na PS3 přes cokoliv vč. HDMI a ne "pouze přes kompozit". Možná by to chtělo trošku víc se o diskutovaný problém zajímat a ne tu jen tak plácat nesmysly do větru.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Nooo to ze nedodavala pred desiti lety neco tak ok ... preci jenom kdyz prisla PS3 na trh tak HDMI vstup melo maloco .. ale doba pokrocila a ted uz v podstate neexistuje TV co nema HDMI vstup .. ani do aut se pred deseti lety toho nedavalo a ted uz jo ... :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

A další "mudroň" který ani naví CO plácá ... Před jakými deseti lety? Ani teďka, včera nebo před 10 minutami nedodávala Sony k PS3 žádný HD kabel (HDMI či jakýkoliv jiný). Můj původní příspěvek byl výhradně k citované větě z článku, kterou autor napsal tak, jako by Sony naprosto běžně ke všem ostatním PS3-kám balila do krabice HDMI kabel a pak to přestala dělat právě u toho modelu, kde by ten HDMI kabel byl nejvíce potřeba, což je poněkud matoucí, pro ty, kdo to nevědí. Opět - možná trošku více přemýšlet a méně plkat nesmysly :(

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

sony nekupujem uz davno, lebo za tie peniaze sa mi nikdy nepacila ponuka.

Neviem co napadlo tvorcou HDMI kablu za zverstvo, ked mame uz X tipov. Teraz som kupoval 2 a este netusim ci som kupil dobre. zatial vsetko ide, ale jeden starsi som uz vyhodil nakolko telka zacala hlasit ze dostava nekonzistentny signal. Nedivim sa ludom ze kupia predrazene ked je vnich taky gulas.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Asi jak som onehda kupoval kabel na micro USB. Jeden bol len datovy, co si bolo fajn, ale jaksi neslo nabijat cez USB. Druhy sice nabijal, ale to bolo tak vsetko. Strasne som sa vtedy vytocil. V HDMI sa nevyznam (nepouzivam), ale ak to tam maju podobne, tak dakujem pekne. Jeden bude pouzitelny od polnoci do rana, druhy od rana do poludnia a treti na poobednajsie sledovanie. :D

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

V HDMI nic podobneho neni. Kdyz potrebujes HDMI, DX je dobry zdroj. Mam odsud vsechny sve HDMI (od 1 do 3 m) a vsechny jedou bez problemu.

Dulezita je delka, nad 5 m je to o referencich - najit nekoho, kdo ten ktery kabel zkusil. Ani znackovy vyrobce neni zarukou, ze to pojede (vsichni umi kvalitni i shit kabely - cinan jako super-duper znacka).

Dulezite je nenechat se zblbnout, ze potrebujes super kvalitni, dvakrat stineny, sedmkrat opleteny kabel z materialu GeTMoNEy, jinak se ti rozpiji barvy a rozpadne zvuk ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Panove, mozna se casem dockame verze kde to prehravani zablokuji i na HDMI :-p pak to bude nejbezpecnejsi prehravac vsech dob.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tak tak, navrhuji zablokovat vsechny vystupy a nemontovat do ps bd mechaniku a budou mit "pirati" po ptakach. a v reklame pak nahradit featuru "blue-ray player" treba "ultimate flowerpot stand"

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Myslíte, že v sony tyhle všechny věci proti svým zákazníkům vymejšlí někdo, kdo chce sony zevnitř zlikvidovat? Tohle mi opravdu nepřipadá normální. A nepoučí se a nepoučí. Nechcete je zase někdo na chvíli hacknout? ;)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ale tu vobec nejde o SONY a ani o PS3. Tyka sa to vsetkych BD prehravacov: http://www.engadget.com/2011/01/10/analog-sunset-begins-all-the-new-blu-...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

konecne normal prispevok lebo vidno ze tu vsetko pisali zakomplexovani ludia co nemaju radi SONY ;)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Zda se, ze producenti obsahu se nemuzou dockat okamziku kdy konecne zabezpeci svuj obsah natolik ze uz bude kazdemu ukradeny.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kdo má pořád ty HDMI kabely tahat ? Víte jaká je sranda tahat vedle sebe 4 HDMI kabely zdí ? :)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.