Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Nejsledovanější videa na YouTube v ČR i ve světě v roce 2010

Shakira waka waka

Jestli pujde kolem nejaky mamlas, co bude nahlas vyhravat mobilem tuhle pisnicku, tak mu ho rozmlatim!

U par dalsich v clanku uvedenych skladeb mu jen poskrabu displej.

Fakt nechapu proc maji nekteri, vetsinou mladsi, lidi tak spatny vkus.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Souhlasim, u nas ve tride (4. rocnik stredni skoly) jsou schopny 2 spoluzacky poslouchat nahlas jednu "pisnicku" celou prestavku treba 4x... Porad a porad dokola...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To poslouchání pořád dokola bych i chápal. Dneska jsem jednu písničku taky slyšel už 4krát a nemůžu jí dostat z hlavy. Co mi přijde horší je způsob výběru, respektive konzumace toho co jim naservíruje rádio, televize...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"respektive konzumace toho co jim naservíruje rádio, televize... "
Tomu se rika vymyvani mozku

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Špatný vkus ? mají spíš možnost volby. mě v dětství muselo stačit jen to co se pouštělo v obýváku. V dětským pokoji nebyla televize, ani rádio (natož PC s joutůbe:). Dnes je jiná doba pane, víme ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jj, ta Vlachovka bejvala příšerný video ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak ne spatny vkus, ale proc se nechaji tak jednoduse manipulovat podle radii a diskotek co se jim ma libit? Prave kdyz maji moznost volby, jako je na internetu/youtube, tak me to o to vic zarazi.

Jinak i drive si mohl clovek castecne vybirat. Mel jsem to stesti v detstvi poznat treba The Ventures, Beatles, Deep purple nebo Mariana Vargu z magnetofonovych pasku. A vedel jsem ze dechovka u me nema sanci :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Presne tak, tehda nam TV nebo radio prinaselo pouze Gota nebo tu dechovku a nenechal jsem si tim diktovat co budu poslouchat. Zhanely se desky kopirovaly se pasky, clovek si vybiral.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A člověk to večer nahrával z Větrníku na Vltavě ;-) Možná bych ještě našel nějaký kazety Maxell s Omegou.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A ve kterých letech to dětství probíhalo? V padesátých? Starou TV jsem měl v pokoji až později, ale rádio doma rozhodně jen jedno za socíku nebylo, i když třeba nebylo nejnovější.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Justin Bieber... kam ten svet speje ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

kdo to je? zatím jsem neměl odvahu to zjišťovat

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Děcko, který poslouchaj jiný děcka. Hannah Montana v klučičím vydání.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak ti si mi moc nepomohl, kdo je to Hannah Montana?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jiný děcko, který poslouchají stejný děcka jako Biebera. Vím pouze proto, že se s věkově cílovou skupinou občas potkávám. Jinak bych naprosto netušil.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak už jsem si doplnil "vzdělání" - a vydržel jsem to dokonce 20s. A to jsem si myslel jaký komerční brak to poslouchám (Eluveitie...). Zítra ještě zkusím Hannah Montana, na jeden zátah s Bieberem bych to asi nedal.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tak asi jediny co z toho znam je Michael Jackson a dik za dobry tipy co si poustet nemam :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

WTF?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jediný co se z toho dá aspoň trochu poslouchat je tak maximálně Eminem. A ten duet s Rihanou by se dal považovat za povedenej. Jinak je to děs a hrůza. Prostě spotřební matroš po kterým vě většině případů za rok neštěkne ani pes.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Stydím se, že můj druh takové věci konzumuje, o tvorbě nemluvě.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Njn, tady vsichni uz v 5ti letech poslouchali Mozarta a Bacha, pozdeji v 10ti presli na Elvise Preslyho, a v 15ti skoncili u Pink Floyd. Kdyz v 10ti letech videli v TV Smouly, drzeli protestni hladovku proti tak prisernemu braku, a pozdeji psali v 15ti protestni petice proti Hrisnemu tanci....

To ja se priznam, ze kdyz mi bylo 10, Smoulove byli hit cislo 1 na cele zakladce. Kdyz mi bylo 14, povazoval jsem Hrisny tanec za porno a kdyz mi bylo 16, poslouchal jsem z radia asi tak 10x denne Eins zwei polizei...Kdyz mi bylo 10-12, myslel jsem si, ze Vinetou je historicka postava a nesnasel jsem vsechny belochy za to, ze ho zabili.
Ale chapu, ze vy vsichni ostatni jste byli uvedomneli uz od doby, co jste se narodili :-)))

Mam v pribuzenstvu deti okolo 10-12 let. V 10ti holku desne brala Hana Montana, ted ji je 12 a uz ji to preslo, ted to jsou tihle sladci chlapeckove...Ja se ji nedivim, ja v jejim veku nebyl jinej...Pamatuju si, jak jsem brecel u ABC komixu,co byl vzdycky na zadni strane u nejakych dobrodruzstvi tusim nejakeho Kruana, jestli si to pamatuju dobre...Byli tam takovi extra odporni mimozemstani, co terorizovali nebohe domorodce, a bylo mi jich fakt lito...A nebo to byl Maly buh? Ja ted nevim, plete se mi to...

Proboha - kdo si pousti hudbu z youtube? asi ne nekdo, kdo si ji umi nekde stahnout jinde v asi 1000x lepsi kvalite. Myslim, ze vetsina tech uzivatelu jsou mala decka + pubertaci, po puberte myslim zajem rapidne upada.
Btw uz za nas se na diskotekach hraly priserny sracky, ze to skoro neslo poslouchat, alespon ja tam z toho duvodu ani nechodil. Ale zajimave je, ze bylo vzdycky narvano. A par desitek let pred tim se tam hraly hity Michala Davida, a bylo taky narvano...

Takze bych prosil - nechme deckam Biebera, oni z toho vyrostou...
A kdo ne, dobre mu tak:-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Teda né vždy s tebou jsem názorově za jedno, ale za tenhle odstavec podpis, sám bych to ani náhodou nepopsal lépe. Vidám to úplně stejně. Vzpomínám, když mě ségra jednu dobu krmila den co den 3x dokola Kelly family a potom to prostřídala Backstreet boys a završila Lunetikem. Nemám to rád, ale znát to nazpaměť, tomu se mi zapbránit nepodařilo:-)
Jinak za co já bych dával přes ruce, je když věkově tihle konzumenti jdou po parku nebo jedou v dopravním prostředku a rádoby cool hudbu pouštějí všem z mobilu a ještě si myslí, jak nejsou borci.... to je někdy na facku.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Moje začiatky: Mike Oldfield, Kraftwerk. Počúvam doteraz :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Proboha, v kolika jste zacal poslouchat hudbu? :-) Ja co si pamatuju tak okolo 6ti let...A jak Kraftwerk mam moc rad, tak v te dobe bych to asi nechapal a nelibilo by se mi to :-))
Jinak s tim Oldfieldem - ja mam uz asi 15 let takovou "svatou trojici" - Jarre, Odlfield, Vangelis :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Až na čtvrtý odstavec souhlasím. Kvalita zvuku je srovnatelná z běžnou MP3. Bratr poslouchá věci z youtube a co se mu líbí to si pak koupí na vinylu (takový to s jehlou jak se 20 minutách musí otočit deska). V práci totiž gramofon nemá. Nemyslím, že by byl pubertální.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak, ne ze bych prosel vsemi temi vyvojovymi stadii. Dokonce Vam zavidim, ze si toho tolik pamatujete. Ja si z detstvi na pisnicky nepamatuji zadne. Pak v nejakem veku predpubertalnim a pubertalnim Chris De burg, "Modre Trenky", Karel Kryl, Orlik, Tanja, par hitovek od Sandry, nejaky ten cesky folk. Vse na vinylu. Pak si pamatuji, ze rodice meli i desky s Gottem, Hankou Zagorovou spolu Karlem W(V)agnerem. To jsem se vzdycky zavrel do pokoje nebo utekl z baraku.
Kuuurna, este bych zapomnel na Dalibora Jandu (Vsichni na Mars) - to se dalo.
Az v prubehu dospivani jsem natrvalo zakorenil u trochu tvrdsi hudby (Metallicou a Scorpions pocinaje a Moonspellem ci Overkillem (a dalsimi) konce - btw ta dve jmenovane kapely budou hrat na MOR 2011).
Ale co se Smoulu tyka, nikdy jsem si nezpival ty jejich pisnicky. Mozna je to tim, ze jsem odrostl na polske verzi SMERFY. A to byla paradicka... na ceske podani jsem si pak nemohl ani zaboha zvyknout. Papa Smerf vs Tatka Smoula, Smerfetka vs Smoulinka :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Když se to těm puberťákům líbí, tak ať si to poslouchají. Určitě jsou mi milejší takoví puberťáci poslouchající sračky, než rádobyinteligenti, kteří se nad ně kvůli tomu povyšují.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Miluju, kdyz hledam ceskou kapelu, najdu a bac ho - v teto zemi nelze prehravat...! To je na zabiti. Uz se mi to parkrat stalo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.