Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Nepotvrzené specifikace nVidia G70

Nevím, zda to není překlep, i když to čísleně souhlasí, ale myslím si, že 400W grafický čip je trochu dost jak pro zdroj, tak pro chlazení. To snad ani nepůjde ufoukat :-(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Dřívější informace o nenasytnosti G70 patrně nebudou tak žhavé" Je moc pěkný, že je uveden 400W zdroj, ale kolik lidí má 400W zdroj s 26A na 12V větvi? To nemají dokonce některé 500-550W zdroje. Na 26A je potřeba buď nový zdroj se specifikací ATX 2.0, nebo alespoň značkový 500W. (26A na 12V +- odpovídá 300W)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hmm, takze aspon 650W Enermax (nabusena 12V vetev), bude za chvili nutnost pro aspon mene skubavy pohyb ve hrach? Bude to tady casem jak v Italii, jenom ty venkovni vymeniky na dvorcich s ventilatorem nebudou chladit vzduch v mistnosti, ale streva kompu...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nebude to až zas tak horké - vzhledem k tomu, že na jednu kartu je třeba jen 8A na 12V větvi (34-26=8, a to musí být i s rezervou), tak to bude zhruba na stejno s dnešními High-end kartami(možná i o chlup méně).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A k cemu vlastne takovouhle kartu vyuziju?? Diablo II mi funguje na stavajici jak brus :))))))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

pleva : Hlavne to prosimte nikomu nerikej nebo dneska v TV noh@ odvysilaji reportaz o tom jak PC budou chtit velke chladici zarizeni a jak jsou nenasytne. 400 W prece nechce graficky cip ale pro tuhle kartu by sis mel poridit 400 W zdroj hlavne znackovy ne nejaky co koupis za par stovek i s case s nalepkou 400W jako nekde na trzisti.
Myslim ze trend jde smerem nahoru pro vsechno vcetne spotreby a to se mi teda moc nelibi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Co je to za stupidní popis že si vystačej se zdrojem .... Jak můžou vědět jaký tam má kdo procesor, disky, další karty, .... Měli by napsat kolik žere přímo ta karta, dřív tuším psali že až 225 W jedna.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

morph: Myslim, ze trend je notebook (ich predaj rapidne stupa) a tam by som teda nechcel vlacit 400 W externy zroj (uz ten 90 W co mam teraz k centrinu sa mi zda velky).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ja: 225 W ehm no k domacimu PC to asi neni -.. 225 W to uz je dost velky zrout to se mi nezda. Jinak si precti nazev clanku.
 nobody : jo to je spravna cesta. Ovsem notebook je notebook a stolni PC plne nenahradi ale je to urcita varianta a vyvoj by mohl jit timto trendem i u stolnich ... (BFU na PC co se tyce spotreby moc ohled nebere asi tak 1 ze sta se me zepta kolik ze si ten PC veme) U notasu se musi hledat kde usetrit kousek energie (jeste ze technologie zdroju energie stagnuji tim vyrobce musi davat sice kvalitnejsi rychlejsi komponenty ale zaroven se diva na spotrebu.)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.