Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Nero 8

A takovej krasnej program to byl. Jo kde jsou casy boziho Nera 5 a 6. Existuje vlastne nejaka nova nahrada 6.6ky? Porad ji pouzivam, ale uz trochu zastarava.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pěkný článek.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

pre vypalovanie uplne staci verzia mikro, na hdd zabera aj s bonusmi (tools) cca 40 MB.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kde jsou ty špeky v překladu Nera 8, které jste na začátku článku slíbili?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Čim dalej tym to vypada horšie a horšie...ja stale ostavam pri 6.6

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Proč to testujete na Windows 98? Nebo se tu někdo cítí "cool", že si XP či Vista přepne do předpotopního vzhledu?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Co sa tyka manualov... Citam ich,ale iba pri troneni na WC :) Presne pri takej prilezitosti som vcera docital manual k Win Me :))) xixi
 

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

RH: Myslím, že každý normální člověk, který potřebuje na kompu pracovat si ten barevný cirkus v XP potažmo Vista okamžitě po instalaci vypíná.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Umí už aspoň Nero Vision při tvorbě DVD Video přidávat titulky samostatně a neprasit je rovnou do programu?

Btw. s Nerem jsem skončil, když mě pěkně vypekli s licencí na Nero Linux.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Oprava: myšleno samozřejmě do obrazu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Corwin78: Presne tak. Chvili mi trvalo, nez mi doslo, co temi 98 Radek myslel, protoze i po prepnuti na plny vykon se XP od 98 dost lisi. Akorat to nevypada jako omalovanky, ale jako prostrebi pro praci :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Aero ve Vista výkon samozřejmě zvyšuje, protože 2D prostředí nepočítá procesor, ale grafika, jinak nepoužítá. 2D / GDI počítané CPU byl jeden z hlavním problémů Win 95/98/2k/XP.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

panu osmadvaceticentimetrovýmu:  Proč já ti na tu otázku ani nechci odpovídat, člověče? Možná proto, že tomu asi tolik nerozumím. Možná, že k předpotopnímu uživateli patří předpotopní vzhled Windows.
Trashman: Hledej na čtvrté stránce, víc jsem toho už raději neuváděl.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Hledá se NERO? :'(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Taky mě během čtení napadlo, že 9ka bude už OS :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vyzkoušel jsem již několik pálicích programů, a mnohé jsou lepší nebo mi lépe vyhovují než NERO. Ale hádejte jakým programem pálím doposud? No přeci Nerem, protože jsem na něj zvyklý od začátku. Jen mě také od počátku vadí přesně to co na počátku článku napsal autor:
"Toto si rozhodně domů nedonesete. Vy obdržíte buďto krabici, nebo si stáhnete instalaci z internetu. Nám ale z Nera poslali dárkové balení, pěkně v červené krabici s červenou mašlí a k tomu ještě chili papričky s mlýnkem, asi by nám to lépe pálilo. Na fotografii vidíte i manuál, ten zatím v češtině není. Ostatně pochybuji, že by si ho někdo vůbec kdy četl, že?"
Nevím jak moc čtou lidé manuály, ale pokud vím, tak speciál časopisu Chip - Nero 7 šel celkem na dračku. Za své peníze /nyní nějakých 16stovek/ bych rád manuál v rodném jazyce, nehledě na to, že to ukládá zákon, jen ten je dost ohebný. A reklamní mlýnek na "pálicí" papričky? Věřte, že by potěšil v krabici nejen mě. Lisak

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

No to je zase den, nove, vetsi a lepsi NERO - a jako perlicka na dortu - rozumy RH :-)))))))))))
ja se asi po***u

CDR, fakt jste mi zvedli naladu, diky :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Vypálím s touhle načančanou parádičkou CDčko nebo DVDčko lépe než s Nero 6 ?
Pokud ne, tak to asi nepotrebuji, je tak ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Fredy1: No to asi ne, ale když budeš mít Nero 8, bude svět kolem tebe daleko krásnější.
P.S. Doporučuje devět z deseti skladníků.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Radek Hulan: Dovolil bych si nesouhlasit a dokonce bych si dovolil prohlasit, ze Aero je jedna nejhur zoptimalizovanych casti Visty. Windows narozdil od MacOS X nebo Linuxu obsahuje GUI +- primo v jadre systemu, coz znacne snizuje rezii pro jeho beh. I pres to je Aero mnohonasobne narocnejsi jak na pamet tak procesorovy cas nez compozitni desktop v MacOSu nebo linuxu. Nedovedu si to rozumne vysvetlit, protoze MacOS ma GUI az ve 3-4 vrstve nad HW a pres to vsechno spotrebovava minimum pameti a ma temer 10x mensi naroky na GPU.
Prakticky overeno na macbooku, kde Vista s obcasnym zavahanim zvlada LCD booku a MacOS bez problemu prezil akceleraci pripojeneho 1600x1200 monitoru a LCD booku zaroven. Windowx XP/NT pro jistotu vic monitoru neovlivnuje vubec a na dnesnich pocitacich funguji bez zavahani.
Aero se MS po strance vykonu nepovedlo ani trochu. Je trochu ironie, ze composite manager ve viste sedi temer v jadre a pritom je 5-10x min efektivni nez compiz, ktery je takrikajic modularni slatanina vznasejici se nekde hluboko v userspacu. O este slozitejsi strukture u Macku ani nemluve.
 
--- omlouvam se za offtopic---

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To LisakLisakovic - Mno,dejmetomu,že sis na NERO zvykl,že jej používáš od začátku ... nicméně,prubnuls i něco jiného? Já jsem NERO taky používal,jenže co se to proměnilo v naprosto nepřehledná,pažravý a nevýkonný cirkus,už ho nechci (a hlavně nepotřebuji) ani vidět ... a jak to tak sleduji,verze 8 bude asi lautr to samé,jako 7,respektive 6,akorát to bude víc blikat a více žrát. :-)))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Máš pravdu, už zkouším něco nového, čemu jsem se dlouho bránil - od prázdnin zkouším Linux distribuci Kunbutu 7.04, surfuji v ní téměř vždy, zkouším úspěšně pálit, jen jsem zatím lama, jak ten os vlastně funguje, i když o wxp vím hodně, tak se mnou taky někdy cvičí. A k tématu, líbí se mi Ashampoo Burning Studio 7, ostatní soft také nemá k zahození. Dokonce starší verze uvolnuje jako free. Lisak

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jeste musím dodat, ze Ashampoo dává starší soft za registraci, vytvoří ti účet MY ASHAMPOO a tam máš veškerý soft, který jsi registroval i s klíči vše přehledně vypsaný. Jediná daň je, že ti pak posílá do schránky nabídky na upgrade na vyšší verzi, která je pochopitelně již placená. Ale už jim nebudu dělat reklamu, to zvládají sami.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

" MacOS ma GUI az ve 3-4 vrstve nad HW a pres to vsechno spotrebovava minimum pameti a ma temer 10x mensi naroky na GPU" -- co je to za kravinu? OS X je starý systém, koncepce z roku 2001, srovnatelný ani ne s Windows XP. Vista Aero běží v pohodě i na GMA950 (osobně otestováno), nic pomalejšího neexistuje. Takže jaké nároky?!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nero ? Stále zlatá 6.18 . Blueray, HDDVD ? ... pokud bude potřeba další verze , tak už to rozhodně nebude NERO v čem budu pálit . Bohužel nejsem zastáncem bobtnajících balíků ( a vaření čaje pod linuxem ;) ) .

PS :
:) Ne to nemůže být ten Hulán kterého všichni známe .... :DDDD .
Předpotopní vzhled je jediný účelný . Ne nadarmo je XP říká omalovánky a Vistám parodie na omalovánky ....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevíte někdo, jestli se dá nainstalovat NERO 6,18 pod Vistou?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

RE: "Předpotopní vzhled je jediný účelný"
Mam pocit, ze tu poniektori este pouzivaju PC s 256MB RAM, a preto su nuteni vo Windows povypinat vsetky efekty, aby nemuseli cakat, nez sa im konecne otvori ponuka Start :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

je to divny ale me nero 8 ve smartstartu neumim nastavit aby se disk uzavrel

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mám na notebooku 1.5 GB RAM a stejně ty "omalovánky" vypínám, asi jsem konzervativní, ale původní klasický vzhled mi pro práci nejvíce vyhovuje.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Podle mě jde také o to, že po zapnutí efektů trvá vše déle z principu věci, zcela nezávisle na výkonu počítače. Protože pokud se zapne vysouvání menu nebo prolínání, musí na to být čas, aby byl efekt vůbec vidět. Na druhou stranu by mi nevadilo, kdyby někdo udělal klasický skin pro Aero, dalo by se tak využít jeho možností a přitom nepoužívat omalovánky. Proč tohle MS neudělá, je mi záhadou.
V novém Neru by mě zajímalo, o co se zlepšilo/zhoršilo Nero Vision Express. Protože kvůli převodu nahrávek z DVB-T na DVD používám stále verzi 3 z balíku Nera 6. Verze 4 sice umí lépe detekovat chyby ve streamu, bohužel její způsob opravy rekódováním všeho je nepoužitelný.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

martin: měl jsi těch chyb v češtině uvést více a rozhodně by stálo za to připravit samostatný článek, kde byste se věnovali porovnání výborné češtiny od Evžena a "češtině" dodávané v instalaci. Určitě by vám byli za toto srovnání všichni uživatelé vděční.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pouzivam Nero 6.6 a nejak jsem nemel potrebu zkouset novou verzi, kdyz vsecko funguje, jak ma... U XP pouzivam klasicky vzhled, prestoze mam silny stroj. Nekomu se holt proste omalovanky nelibi - ne nadarmo se rika, ze v jednoduchosti je krasa...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Radek Hulán: Prosím, diskutuj k tématu a útočné poznámky k vzhledu Windows XP či jedinečnosti Vista, které mají za cíl pouze vyvolat flamewar, si nech na jiné bojiště. Není nic horšího, než když se diskuze zaneřádí takovými out-of-topic příspěvky. Za všechny děkuju.
Zatím mě technologický vývoj nedonutil opustit osvědčené Nero 6 a vzhledem k cenám HD DVD/BlueRay mechanik to tak asi ještě dlouho zůstane.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

umi nekdo poradit, jak vypalit video ve vysokem rozliseni v neru 8? Chci si udelat BR, ale zadnou volbu BR Video nevidim (jak je neco podobneho u DVD

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Musím říci, že též dosud používám Nero 6-ové řady a jsem s ním vcelku spokojen. Nebráním se vyzkoušet i jiné programy např. od Ashampoo nebo freewarový CDburnerXP (nebo jak se to jmenovalo)nejsou špatné, ale zvykl jsem si na Nera. Poslední verze (7 a 8) zatím nepotřebuji a myslím, že u toho ještě dlouho zůstane.
Jinak z vypalovacích programů mě v poslední době mile potěšil Linuxový K3B, ke kterému jsem měl zpočátku nedůvěru, ale rychle si mě získal.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

pavelppppp: Očekávám, že BR mechaniku připojenou nemáš. Pak je asi potřeba stejně jako u starších verzí Nera zaškrtnout, aby povolil všechny formáty pro image recorder.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kdy už konečně bude Nero umět zálohovat na DVD-RAM?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jirka1: taky skin pre aero uz existuje, neprides ani o dwm (a teda napr prepinanie v style expose cez switcher) a je to akcelerovane grafikou.. len to vyzera ako klasicky skin :) http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=570292

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jsem docela zklamany vyvojem NERA (7 strasne narostla, nevyresila zname bagy predchozich verzi), tak pouzivam porad verzi 6). Nevim jak 8 verze, ale predpokladam, je ze zase zbytecne vetsi o pridane kraviny ci trial verze podprogramů, nebo se pletu...? Navic me mrzi, ze tato nemecka firma Vam ani nepodekuje, kdyz jim ohlasite Chybu v jejich zakladnim SW, proste nezajem...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jirka1: BR mechaniku už jednu připojenou mám, teď mi přibude druhá   A pak to chci přehrávat na PS3. Takže se pokus odpovědět na dotaz - tedy k věci, a né výpady typu, zda mám mechaniku. To je opravdu super diskuse!

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

to Jirka1:
a vyzkoušel jsi pro převod nahrávek z DVB-T ConvertXDVD od VSO Software? - neznam nic jednoduššího, a hlavně rychlejšího.
Navíc každou novou verzí je to vychytanější (myslím tím korekce případných výpadků audia v mpeg apod.) A kvalita kódování? Vytvořené DVD nerozeznám od normálního vysílání (na 82cm TV)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

pavelppppp: Neber to jako výpad, myslel jsem, že to chceš jen otestovat. Mě se ta volba všech dostupných formátů pro image rekordér osvědčila, když mělo Nero problém s identifikací mechaniky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Joshua_X: Zatím nezkoušel. Nahrávám z DVB přímo do mpeg2 (ne PVA), žádná konverze tedy dál není nutná, jen vytvoření DVD struktury. V Neru vše funguje OK, jen v případě výpadku má problém, kdy rozhodí obraz a zvuk.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hulán je dneska zase celkem zhulenej. Aero prej zvyšuje výkon ... Heh, ještě nejakej další ftípek, prosím!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To tady nikdo ještě nedělal BR Video?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

pavelppppp:
No, zaprve asi nedelal, protoze ceny mechanik jsou jaksi nad moznostmi vetsiny zdejsiho osazenstva... a zadruhe bude predevsim potreba nejdriv provest BD AUTHORING, ze...
Takze vezmi Nero Vision a je to.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

evzen: ohrazuji se proti poznamce, ze mechanika je nad moznosti vetsiny osazenstva! :). jen zrejme zatim vetsina osazenstva nevidi smysl v porizovani si bd mechaniky...
k neru - stale zustavam u verze 6 - z historickych duvodu, muj predchazejici komp nemel sanci nero 7 utahnout... a zvykat si na verzi 8 zatim asi nema smysl

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

EVZEN: authoring jsem udelal v Pinaclu, ale nechci to s nim palit! Pal jsem o paleni, ne o authoringu. Takze soubory k paleni mam.
K cene mechaniky za 10.000 uz nevidim problem (protoze nekdo si koupi grafiku za 15.000)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No ono asi možná v ceně problém možná nebude (i když já bych těch 10000 za mechaniku nedal) spíše ne každý chce jít do BR, jsou i jiné možnosti že? Situace na trhu ještě není úplně tak vyjasněná.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

pavelppppp, ork:
No k tem canam asi takhle - ja taky pred lety kupoval svoji prvni palirnu CD za 15000, jenze mit dneska 10k navic, tak koupim treba novou detskou autosedacku nebo detem boty na zimu... Tam nekam jsem taky miril...
A k tomu paleni - nevim, co vlastne cekas za odpoved... jestli v Neru moznost vypaleni zauthorovane struktury BD neni, tak tam proste neni a nic s tim neudelas a musis to holt zkusit vypalit necim jinym...
Takze tvoje otazka "To tady nikdo ještě nedělal BR Video" byla kapanek mimo, kdyz ti neslo vlastne o "vytvoreni BD Video", ale jen o vypaleni struktury. Protoze normalne, kdyz uz nekdo tvori BD Video, tak to v authoringovem softu rovnou i vypali...
Jinak, osobni poznamka - kdyz uz jsi to zauthoroval v takovem paskvilu jako je Pinnacle Studio, tak uz je uplne jedno, jestli to v nem i vypalis nebo ne.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jo a prosim vas, kde ze u nas maji tu mechaniku za 10k? Ja vsude vidim jen neco pres 14k a vic...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

evzen: ano, souhlas, deti sice zatim nemam, nicmene zima se blizi a bude zapotrebi nakoupit novou zimni obuv a podobne... br mechanika nema sanci ;)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

no vidim,ze podle autoru clanku je to strasne jednoduche prejit z nizsich verzi na vyssi,ale chip special jaro 2007 rika uplne neco jineho.hlavne je problem s odinstalaci predchozi verze/a ja si taky nabeh-dokonce mi spadnul PC a byla nutna nova instalace a jeste prisel o spoustu fotek/ a to jsem sel jen ze 6 na 7. a to uz nemluvi o odinstalaci InCD na coz musi byt zvlastni program. takze si myslim,ze az tak jednoduche to nebude a to se povazuju za skuseneho uzivatele. co vy na to???

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hm, jednoduše instaluju je ty tři části balíku, které hodlám používat, ne? Nero, Recode a Cover designer (ten spíš jen pro jistotu). A další krámy v balíku mě nesvrbí...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nero je vazne od 7 strasnej balik, ale existuje verze Nero Lite 8 a ta umi asi to nejpodstatnejsi a na disku zabere opravdu rozumne misto.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

bambmbus: Nevím, co vyváděli v Chipu a zda měli vůbec finální verzi Nera. Já jsme popsal to, jak to probíhalo na mém PC. Nic víc, nic míň.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Babmbus: nevěřím, že Nero při instalaci přepsalo tvoje fotky. A jestli se stalo něco jiného a o fotky jsi přišel při reinstalaci systému, je to jen problém mezi klávesnicí a židlí.
Možná se považuješ za zkušeného uživatele, ale za ztrátu dat si můžeš jen sám.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

EVZEN:
1. šlo mi o vypálení BD struktury
2. chci si k ní přiložit další soubory, takže to nemohu v Pinnaclu hned vypálit
3. diskutuj k věci - tedy hodnocení Pinnaclu asi tedy nemá co dělat
4. vypalovat v Neru BR video jde :)   jen nevím, pod jakým UDF
Tak pokud máš návod či informaci, jaký UDF formát potřebuji (tedy verzi UDF), tak pak to už nějak zmáknu :) 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

pavelpppp: Jesli ti jde jen o UDF, pak je to verze 2.5.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tohle ControlCenter je i v Neru 7, jen se jmenuje Product Setup: http://img251.imageshack.us/img251/8950/psin3.png
Stejne tak Nero Express je v 7 i 8 stejne.
Takze novymi zustavaji jen ScratchBox (hee?) a RescueAgent, ktery ma myslim potencial vyvinout se do sikovne aplikace. Takze co ze to omlouva to povyseni verze o cislo? IMO LOL.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ren: No vidiš člověče. Tak todle ja v sedmičce teda nikdá neviděl. Asi proto, že sem to nehledal?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

pro Martina: díky moc za radu! Víš také, kde se dá k tomu více informací získat?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

pavelppppp: Info k čemu? UDF 2.5? Třeba tady, nebo v prvních recenzích Blu-ray na tomto serveru.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Babmbus má pravdu po přechodu z šestkové na sedmičkovou verzi vykazoval systém pády do modrých obrazovek, pomohla až reinstalace systému a nepomohly utility pro odstraňování zbytků předešlé verze..))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nero 8 vypadá dobře. Ale, já mám problém ryzí povahy, který mě u Nera 8 dost překvapil. Po typické instalaci bez měnění jakýchkoliv možností se Nero 8 nainstalovalo bez problémů. To je fajn. Ale, co není fajn je to, že pokud chci otevřít obrázek ve formátu "jpg", tak mi napíše, že ho nemůže otevřít. Proč? To nevím. Už jen v samotném otevření mi nenabízí žádné přípony souborů, které jsou typické pro  obrázek.
Podobný problém mám i u zvukových souborů, např. s příponou "wav." Pokud chci jakkoliv upravovat nebo jen otevřít tento zvukový soubor, který Nero 8  podporuje, tak odmítá poslušnost. Přímo píše, že na daném souboru se vyskytla chyba, což dle mého názoru je pěkná blbost.
Může někdo pomoci? Díky za info.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Chcel by som pomoc vo veci ceskej lokalizacie Nero-8.3.2.1 ,ktoru som si stiahol,vsetko som spravil podla popisu autora Evžen.
Vykonana uprava v registroch podla navodu.
Vysledok stale je tam ENG.verzia.spravil som aj:
-----------------------------------------------------
To provedete pomocí nabídky View / Customize (Zobrazit / Přizpůsobit),
v dialogu Customize (Přizpůsobit) potom přepnete na kartu Menu, zkontrolujete,
že v rozevíracím seznamu v levé části je zobrazena položka Default menu
(Výchozí menu) a kliknete na tlačítko Reset.
------------------------------------------------------
nakolko som spravil vsetko podla popisu autaora ceskej lokalizacie a jetam stale ENG jazyk ,prosim touoto formou o radu kde je chyba pre lokalizaciu CZ.
Dakujem

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Přesně podle Vašich pokynů jsem koupenou nový Nero 8 ve firmě Systemservis v Opavě. Nainstaloval jsem Nero tak, jak píšete, vše fungovalo. Druhý den ale už nešlo přeformátovávat soubory na MP3 a WMA na cokoliv, psalo to, že si mám koupit doplňky a na obrazovce se objevil nápis, že je to zkušební verze, že si mám koupi Nero 8 - ZNOVU ????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Počítače používám od roku 1988. Vypadá to, že mé dvě vysoké školy jsou na programátorské oblbování málo.
 
Asi už se přestaly dělat programy pro normální lidi, které nahrajete do počítače a ony fungují bez
dalších registrací, kontrol, buzerací, ověřování, nucením dokupovat další součásti, atd.
 
Co dále? Asi se už nedá program bez dalšího "ojebávání" koupit. Alespoň udělám víc práce na zahradě.
 
          Děkuji za odpověď, Mário Calabri, 747 66 Dolní Lhota, tel. 606849265, mailto://calabri@seznam.cz
 

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Mário: To bude asi prosté, buďto si nezadal žádné registrační číslo, nebo nějaké špatné. Jinak se o radu doporučuji obrátit na prodejce.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Je možné s NEREM 8 upravovat video ve fotmátu AVCHD ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Raptrox: Ano, Nero Vision AVCHD umí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

prosím o radu mám legální vistu prémium legální nero8 a nelze kopírovat žádné DVD DVD se načte řekne si o prázdné DVD a při zápisu zaváděcí stopy při 2% se ukáže chyba při vypalování-musím provést po instalaci ještě nějaké nastavení?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

diletantský dotaz. mám nainstalován legální koupený Nero 8 a nějakou aktualizaci. vše chodilo dobře ale předevčírem to chodit přestalo. Základní stránka se objeví nebo taky neobjeví po několika minutách až desítkách minut. potom už vypalování a ostatní jde normálně. Všechny ostatní programy chodí bez problémů. Prohledal jsem počítač antivirem, vyčistil, defragmentoval,... nic nepomáhá. Chtěl jsem program odinstalovat (a znovu nainstalovat) objeví se hlášení Windows XP připravuje... a u toho zůstane počítač chroustá a chroustá a nic, třeba hodinu, pak to vypnu. Když dám instalační CD Nero 8 do mechaniky objeví se Máte nainstalovánu novější verzi programu nejprve jí odinstalujte ... jenže to právě nejde.
 
v počítači se nic nezměnilo, žádný program jsem nepřidával, v posledních dnech se automaticky nahrálo 6 záplat do Windows xp, jinak nic. zkusil jsem taky vrátit předchozí nastavení Windows na dobu před 14 dny ale ani to nepomůže. Co s tím? 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

llkkmm: A nespadla ti palírna do PIO módu?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pokud se nedaří odstranit Nero běžným postupem, pomůže ftp://ftp9.nero.com/attach/General-CleanTool.zip.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ahojte,
od verze 8 mám problémy s kvalitou menu, pokud na pozadí použiji fotografii. Po vypálení DVD se menu "třese", je "neostré". Už dva týdny komunikuji s Nero helpdeskem, ale k ničemu jsme se nedopracovali. Doporučili použít fotky s jiným rozlišením, ale výsledek to nepřineslo. V předcházejících verzích Nera jsem uděla desítky domácích videí z dovolených a tenhle problém jsem nikdy neřešil. Nemáte někdo nějaký tip, co s tím?
Díky, Belows

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ůljkůlkjk

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Belows: Jelikož nové verze už těch novinek nanabízí tolik, doporučuji ti se vrátit k některé té fungující startší verzi. ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.