Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Nintendo Switch v nabídce za 329 kanadských dolarů

cena 300 doláčů je poukázka na neprodejnost.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Neni dolar jako dolar.

Treba ten mexicky ma cenu korunu padesat. Kanadsky asi osmnact korun.

Takze dolaru severoamerickych je to necelych 250.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

kurzový lístek CAD/USD jsem fakt nehledal, nicméně i 200USD je prostě moc.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Třeba je to úmyslně přestřelený, aby mohli přijít slevy. IMHO nebudou ve ztrátě ani při ceně 4500Kč, protože HW parametry budou jak u lepšího mobilu. Je to velký trapas a mohlo by to inspirovat Samsung ke vstupu mezi konzole, protože jestli jim tohle projde, tak je šance i pro nováčky.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Zakladni problem Samsungu je ten, ze nema zadny software ktery by mohl nabidnout.

Udelat hardware je jedna vec, mit na nej software druha.

Pred 20 lety takhle skoncilo 3DO nebo Jaguar - vyslo 80 her a konec. Na 3DO trochu vic, ale stale hooooodne malo proti konkurenci.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Britský řetězec GAME zatím žádné ceny nezveřejnil. Když se podíváte na jeho webovky, je tam uvedena cena £999,99 u které je napsáno, že je dočasná, dokud firma nebude znát skutečnou cenu a tu bude účtovat zákazníkovi.

Oněch £199,99 (resp. £245,99) pochází ze spekulace zveřejněné na webu letsplayvideogames.com -- nejedná se o žádnou oficiální cenu, naopak přímo tento web přiznává, že cenu má z neoficiálních zdrojů.

Možná by při přebírání novinek stálo za to jednak si původní novinku lépe přečíst (nejlépe se vrátit až na ten první server, který s ní přišel) a jednak také jako slušnost uvést zdroj, z kterého je zpráva převzata.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

na czc uz ho maji za 7999Kc
prodejný od Března

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Xbox One S od Microsoftu stojí doporučených $299 a v našich končinách je k dostání skladem za cenu začínající na méně než 9200 Kč včetně DPH."

Xbox One S 500GB se da normalne poridit s jednou hrou za 7990,- za tuhle cenu ho maj temer vsude, za tech 9200,- je az 1TB varianta a ta i v USA stoji $349.99, nizsi cena je jen u limitovanych edici ktere vetsinou jsou koupit velice kratce a jsou hned vyprodane, znamej me takto mel kupovat black edici 1TB a prej byla behem 5 minut rozebrana, eshopy kdys objednate a nestihnete tak pak davaj v US proste nabydku na ten drazsi

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.