Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Nokia odhalila, které smartphony dostanou Android 8

juchuuu
"Seznam to není nijak překvapivý, nijak gigantický, nijak složitý. Aktualizaci na Android 8.0 Oreo obdrží následující smartphony Nokia:

všechny"

super i Lumie dostanou android a nejen ty ;)

"..16 GB flash je víceméně nezbytné minimum.."

to je opravdu minimum pro par zakladnich veci a telefonovani ...kdo chce vyuzivat smartphone trosku aktivneji si ty vlasy bude rvat stejne a ani SD karta to nezachrani protoze snizuje uzivatelsky komfort :) >>> a navic v tehle cenove relaci jsou lepsi kousky s vice RAM i vetsim ulozistem a za drobny priplatek se da sehnat s 64GB :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zajímavé, zajímavé. Mám 2GB RAM + 16GB storage, Android 6, paměťovou kartu nemám vůbec, v menu je 120 ikonek a místo pořád nedošlo. Pravda, něco z toho jsou systémové, předinstalované věci, ale drtivou většinu jsem si tam instaloval já.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

:) rikam zalezi na typu vyuziti a ze nekdo nevyuziva vsech moznosti telefonu je vec druha(pripadne zakonzervuje nejaky stav a s tim vydrzi celou zivotnost zarizeni) ... :) 16GB je opravdu hodne limitujici a rapidne klesa uzivatelsky komfort a celkove moznost volneho pouzivani ....a ne cloud to nezachrani ani rychlosti ani tim ze na mnoha mistech neni adekvatni signal :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Všechny možnosti telefonu nevyužívá asi nikdo. Já jsem třeba svůj telefon párkrát použil pro hraní stolního tenisu. Pravda spíše jen zadní stěnu, ale já mám stejně lepší backhand. Tam mi větší pamět nepomůže. ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

konecne nekdo kdo prisel na pravy ucel telefonu :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak teď jsem se upřímně zasmál od srdce.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.