Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Nové rychlé Blu-ray vypalovačky Sony

"Ceny u obou modelů Sony nesdělila, ostatně koho by to vlastně zajímalo?"

owned >:D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak třeba mě by ty ceny opravdu zajímaly.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

No ono to nikoho nezaujíma, lebo tie ceny sú vysoké. Ak by začali byť zaujímavé pre spotrebiteľský trh, tak by zaujímali každého. A s predajom takýchto napalovačiek by sa rozhýbal aj trh s médiami, ktoré by mohli tiež klesnúť.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

ceny vypalovacek jsou imho lidem ukradeny, dokavat nebude stat 25GB medium okolo 20Kc je to imho neprodejny, kdyz za cenu 20 25GB nejlevnejsich medii si muzu koupit 1500GB disk s kterym se mi bude pracovat mnohem pohodlnejc

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No já si právě myslím, že ani nízká cena nikoho nepřinutí si blu-ray palírnu koupit, když tu jsou tak velké HDD za tak hezké ceny, o paměťových kartách nemluvě.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

žádný pevný disk neudrží data 5 let pokud bude jen tak ležet v trezoru - současné diskové technologie jednoznačně počítají s tím, že chyby na disku vznikají a průběžně se opravují. Ale pokud se průběžně neopravují, tak jejich počet přeroste v masu, která se už opravit nedá. CD udrží data 5 let v trezoru spolehlivě, DVD většinou taky, u BD to sice zatím není potvrzeno, ale je předpoklad, že to vydrží taky.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

čili přeloženo: s klidem si většina z nás pořídí ty hardisky

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.