Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Nové WHQL ovladače pro SoundBlaster X-Fi

Potreboval bych 2 rady>1.musim predtim odstranit predchozi verzi driveru a az pote nainstalovat tyhle novejsi nebo muzu rovnou spustit instalaci a prepsat ich?2.me nastaveni v starsich mi po prepsati novejsimi ostane nebo budu muset znova vsechno nastavit od zacatku?Dekuji za odpoved>>>

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Mužeš to fláknout přes starý drajvry !-)
Teď jsem to udělal a instaler je naštěstí inteligentní a co potřebuje odinstaluje sám a dá tam novou verzi !-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No tak to je fakt super, ale kdyby radsi udelali X-Fi na karte pro PCI Express x1, tak by udelali lip.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

a k čemu ti to bude? Pokud si koupíš X-fi, tak je logický, že pořizuješ spíš Hi-end počítač, tudíž grafika bude určitě větší než u mainstreamu, bude potřebovat místo na chlazení, takže je nejlepší umístit zvukovku co nejvíc dospod, ale tam jsou na většině desek kupodivu PCI a ne PCIE1x. Ty jsou většinou nahoře, takže by ti to pěkně kolidovalo s grafikou nebo bránilo chlazení. Mimoto PCI tuhle zvukovku v pohodě utáhne a dokud není nahrazeno už úplně PCIE1x na deskách nemá moc smysl se do toho tak rychle pouštět.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Program CuBase, hmmm, to bude nejspíš nějaká vymakaná databáze :-D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to Fluke: K čemu, no třeba k tomu,že PCI-e je určitě perspektivnější sběrnice a tak lze  při koupi karty pro tuto sběrnici počítat, že mi vydrži a půjde použít i v dalších generacích MB. Já původně o X-Fi uvažoval, ale nekoupil jsem si jí právě protože není pro PCI-e a  zůstávám u své Audigy 2.
Přiznávám, své důvody hrála i naprosto debilní politika Creative týkající se ovladačů pro jejich produkty.
 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Fluke : kupodivu ja mam PCIe x16, pak 3x PCI a az pak PCIe x1 (i945 deska od Asusu)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

nekdo: Taky bych bral X-fi do PCI-E 1x (i kdyz ho zatim nemam), ale pry by bylo potreba predelat celou architekturu cipu ... tak nevim. No ted hlavne at uz konecne udela Creative funkcni ovladace pro Vistu ... zatim nejlepe fungujou ty pro XP - ale s bidou.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Fluke: To s chlazenim nema nic spolecnyho, ja mam napriklad PCIe x1 nad grafikou, takze to nicemu nevadi (nebo si myslis, ze vsechny desky mas stejne rozvrzeny sloty?!). Pod grafikou mam zase tri PCI a kdyz mas vykonejsi grafiku s dvouslotovym chlazenim, tak pro dobrej privod vzduchu tam das nanejvys 1 kartu do PCI. Proste si myslim, ze kdyz vymejslej neco novyho, tak by uz taky mohli myslet na to, ze tu sou uz mnohem lepsi sloty nez zastaraly PCI, a ze novejsi pocitace uz nemaj na desce 6 PCI slotu a k tomu AGP 8x.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.