Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Novinky u Emgetonu

Na jednu AAA baterii hrat 50 hodin? To mi pripada nejake nerealne... Na AA dejme tomu, ale ten prcek co ma sotva 900 mAh...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

...vestavěný 700mW Hi-Fi reproduktor
No pokud se bude pořád vycházet z archaické Hi-Fi normy 45 500 z šedesátých let, tak budou někteří negramoti neustále mateni, že kvalitní hi-fi je zbytečné, když to samé nabízí plážák od ťamanů z tržnice za pětikilo. Analogicky sestava pc repro domácího kina za 1500,-

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pozor! :-) je tam psáno "vydrží až 50 hodin" - o nějakém přehrávání ani slovo :-))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 EP: Takže samovybíjení nebo vestavěná vybíječka:-)))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

a co ogg ? .....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Je tu chyba v clanku a to v tom, ze MEIZU E5 MP3 Player nie je napajany AAA bateriou ale AA bateriou! Takze potom je realna vydrz 50hod na AA bateriu! Tento typ ma pod nazvom EMGETON E5 CULT uviest firma Emgeton v rijnu-oktober.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

E5 ka ide na AA baeterku...v clanku urobili chybu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ale faktom je, ze napajanie je AA bateria a nie ako je tu uvedene AAA. Tomu zodpoveda aj hribka pristroja 20mm, na rodiel od E6, ktora je hruba 15mm.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Chci upozornit všechny zájemce o tento výrobek, že se velmi rády ulamují tlačítka ovládání a servis výrobce tuto závadu neuznává s tím, že jde o násilné mechanické poškození. Synovi, kterému je 13 let se po běžném stlačení tlačítko ulomilo. Já sám jsem pak zkoušel, poněvadž jsem jej podezříval z nešetrného zacházení, protlačit vší silou dospělého chlapa ostatní tlačítka, avšak to se mi nepodařilo. Takže chci upozornit všechny potencionální zájemce o koupi, aby zvážili, zda-li chtějí pár týdnů po zakoupení investovat dalších 400,- Kč do opravy.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Přidám se ke kimalovi a dovolím si přidat své zkušenosti s přehrávačem Emgeton E5 Cult (1GB).

a) hraje poměrně potichu (mám sluchátka koss se systémem porta pro)

b) software je velmi pomalý, navíc od zapnutí přístroje do začátku přehrávání skladby uplyne doba, skoro jako kdyby se startovala windows (asi 15 s)

c) ovládací kolečko je hodně mizerná práce, skoro nikdy nezafunguje na první "zoubek", někdy zase, zvláště v kombinaci s pomalou odezvou sw, kurzor přeskočí položku v seznamu

d) po vypnutí a zapnutí si přístroj sice zapamatuje poslední skladbu, ale nelze nastavit přeskočení na nejbližší začátek/konec skladby, takže ráno po zapnutí skočíte hned do prostředka písničky (lze sice nastavit fade-in, ale ten se potom aplikuje na začátku každé skladby, čímž velmi citelně mrší začátky). Je pravda, že lze vždy po ukončení poslechu použít tlačítko skip, ale vypnutí trvá tak dlouho, že se stejně spustí začátek další skladby.

d) to nejhorší - při běžném použití (přístroj mám v přiloženém pouzdře) se mi podařilo zamáčknout tlačítko on/off dovnitř. To jakožto mechanická závada nespadá pod záruku. Oprava sice stojí "pouhých" 400,- korun, ale stejně...
Technik v servisu, když jsem mu nehodu popsal, reagoval během půl vteřiny sdělením ceny a popisem opravy. Na dotaz mi potvrdil, že se to stává často a že kdo se přetlačuje s tlačítkem, ten vyhraje.
Nemusím dodávat, že jsem na přístroji nepáchal žádné hrubé násilí, rozhodně se mi to u žádné elektroniky ještě nestalo.

Suma sumárum - ač je to na pohled celkem sympatický přístroj (proto jsem si jej také, přes počáteční nedůvěru k této značce, pořídil), nikomu bych jej ke koupi nedoporučil a také to sám už neudělám.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Proč se u EMGETON E5 Cult ulamuje zapínací tlačítko? Udělejte si vlastní názor - FOTOGRAFIE poškozeného přehrávače s komentářem ve formátu PDF (7,7MB): http://www.volny.cz/e.cult/E5_Cult_ulomen%e9_tla%e8%edtko.pdf Vaše vlastní poznatky k této závadě můžete uvádět v diskusích a komentářích nebo vše můžeme konzultovat přes e-mail (e.cult@volny.cz).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tlačítko On/OFF Emgeton E5 Cult a neuznaná reklamace je smutnou skutečností. Je to asi naprostá kuriozita a mohu si jen připadat jako napálený zákazník. Doporučení pro nekoupi přišlo pozdě. Dilema je ovšem zda nechat opravit, nebo vyhodit šmejd Emgeton. Po opravě je naděje, že tlačítko přežije? Nebo snad pokus o právní řešení? Zdá se, že špatnou zkušenost udělalo dost lidí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Super...dopručuju 2gb e5cult....super přehrávač, sem si ho právě koupila a kam se hrabou ostatní

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Lidi,já ne chápu jak můžete k přehrávači Emgeton e5 cult uvádět jako chybu to že hraje potichu,když si k němu koupíte výkonnější sluchátka než je výstupní výkon přehrávače např:sluchátka koss porta pro = výkon 64 ohm/přehrávač emgeton e5 cult = výkon 34 ohm...
...a pak se jenom divíte že maximální doba přehrávání vášeho přehrávače je sotva poloviční z uvedeného času.
!!!Zkrátka NEPIŠTE sem to čemu NEROZUMÍTE!!!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.