Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Nový BlackArch Linux je venku. Přináší záplaty i nové aplikace

Prosím o opravu hrubky v perexu! Doteď si DIIT držel celkem ojedinělou kvalitu gramatiky. Moc rád bych, kdyby to tak mohlo zůstat ;-)
Děkuji L.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Promrskat vzory ženského rodu.... ;) Málokdy upozorňuju, ale toto je fakt pěstí do oka... Díky této verzy (růžy) dostanou hackeři...

Nicméně to je nějaký distro pro hackery? Nevim, nesleduju, asi jo.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Těžko říct, ale oni se tak sami nálepkují: http://diit.cz/sites/default/files/linux2_0.jpg ;-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Na druhou stranu je hezké, že se zde informuje i o takovýchto věcech, byť jsem sám spíš Fedorista (na pacmana jsem si prostě nezvykl) a už vůbec bych nedokázal pracovat s něčím, co má světlé písmo na tmavém pozadí - tedy tak výrazně, jak to naznačuje ten obrázek (to fakt hackeři potřebují mít ten temný vzhled? ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Přes VirtualBox jsem už toho vyzkoušel hodně, ale toto ne. Jinak já zase spíš mám rád Debian/Ubuntu/LM a docela se mi líbilo i Manjaro.

Hrdino
Chápu to, gramatika občas prostě ujede, le furt lepší než, kdyby to psali v Brněnském hantecu:

ehm,ehm...

Fčíl vylítnul jak sýkora ten BlackArch Linux 2017.11.24. Háčkaři mají v bejváku pět pětek betelných klepáků. Krpy sa hlavně omakaly u mlíkaře s fenstrama, Vévodiči hodili těžký tunely na BlackArch Instaler 0.6.2., která je článkem novoduré verzatilky BlackArch Linux 2017.11.24.

Krom tech cajzovských zašívaček, je potřeba jásat u pecky Lunix 4.14.4. Další rozhozené sandály sa týkajó bonznutých krp. Novoduré ISO de čórnout s ofiko blikacích gulagů správca té kysny a hodit čučku na Manuela,pokud řepa nedokáže gómat.

K přelistování na betelnou verzatylku není nutnost překopat celý blikací gulag. Fišálům a hajfám postačí zmasírovat terminátora <sudo pacman -Syu>. Čórnutí komplet novoduré ISO je příkaz póze pro ty co stojí frontu na překopání celých not, připadně zaprášit nový blikací gulag distribucí GNU/Linux.

Nový Fišálové, dávejte majzla, 32titové gulagy to nemaže.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.