Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Nový šéf AMD prý bude z IBM

Dirk Meyer ve (smazaném) videu s názvem „AMD Fusion Era Has Begun - A Corporate Thriller“ (zdroj: http://news.softpedia.com/newsImage/AMD-CEO-Stars-in-Fusion-APU-Corporate-Thriller-Promo-Video-2.jpg/)
Redakce serveru Bright Side of News tvrdí, že už ví, odkud bude pocházet nový šéf AMD, kterého firma hledá od doby, co s touto funkcí nečekaně začátkem tohoto roku „seknul“ Dirk Meyer (dočasným šéfem AMD byl pověřen Thomas Seifert, který již dříve avizoval, že tuto funkci určitě nechce dělat dlouhodobě)…

Podle nedávné zprávy měla AMD celkem čtyři kandidáty (vybrané agenturou) na tuto funkci: Tim Cook z Apple, Mark Hurd z Oracle, Pat Gelsinger z EMC (ano, ten Pat Gelsinger, který „odešel z Intelu kvůli Larrabee“, mimochodem funkci šéfa AMD odmítl s tím, že by rád šéfoval právě EMC) a Gregory Summe z Carlyle Group. Nakonec to možná nebude ani jeden z nich, protože zdroje Bright Side of News hovoří o někom z IBM (tato firma mimochodem minulý týden oslavila sté výročí své existence). Nehodlají zatím prozradit, kdo to bude, protože to pochopitelně nemusí být stoprocentní, jedním dechem však dodávají, že by se to měl svět dozvědět téměř přesně za měsíc (21. července), kdy má AMD oznámit výsledky svého hospodaření za druhý kvartál.

Galerie ke článku

WIFT "WIFT" WIFT

Bývalý dlouholetý redaktor internetového magazínu CDR-Server / Deep in IT, který se věnoval psaní článků o IT a souvisejících věcech téměř od založení CD-R serveru. Od roku 2014 už psaní článků fakticky pověsil na hřebík.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Nový šéf AMD prý bude z IBM

Čtvrtek, 23 Červen 2011 - 12:04 | Smeli | Hrubé porušení pracovní kázně je automaticky...
Středa, 22 Červen 2011 - 16:11 | Mirda Červíček | Vyhazuje se většinou až po druhém hrubém porušení...
Středa, 22 Červen 2011 - 15:37 | HKMaly | To by mi asi v praci neproslo ...
Středa, 22 Červen 2011 - 15:12 | Mirda Červíček | Je léto, okurková sezóna, jdeme k vodě a jedinou...

Zobrazit diskusi