Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Nvidia 3D Vision 2: větší a jasnější

Měli by k tomu dávat rovnou prášky proti zvracení a závrati...
- Tohle 3D už tu bylo u Voodoo

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

dokud na tom nehrajes, tak mlc. nevis o tom nic

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V tom případě se doporučuju držet stejné zásady při komentování produktů konkurence ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ja stavim pc pro sposutu znamych. intel, amd i nvidia. takze diky, ne. komentovat je budu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A protože stavim PC tak jsem strašný guru a všemu rozumím i když jsem to kolikrát viděl z letadla na deset kilometrů.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

kdyz stavim herni pc (coz je vetsina co delam), logicky ho musis odzkouset. nejde o nic jineho, nez instalace steamu, instalace nekolika steam her z offline backupu a test, jestli vse bezi, jak ma. nechapu, co je na to "z letadla na deset kilometru" ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To se mi nechce ani věřit že někdo tak pravověrný jako je terrorist,který si 3X odplivne a zařízne slepici jen uslyší AMD nebo ATI je montuje do kompů.Vy jste buď kecka a nebo bezpáteřní člověk který klidně kamarádu (zákazníku)smontuje něco co je podle něj povl.Takového kamaráda známého bych kopl mezi nohy.Nebo je to na kšeft a prachy nesmrdí?Kdybyste je n z 50% obhajoval hardware svému srdci nejmilejší tak na AMD/ATI nepostavíte nic.Nebo vaši známí vaši druhou internetovou identitu neznají?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

nevik jak jsou na tom vasi znami, ale moji znami maji dost vlastniho rozumu, aby se rozhodli sami pro to, co chteji. ja jim nabidnu ruzne moznosti, pro a proti, linky na recenze a podle jejich cenoveho limitu udelam typicky tak ctyri sestavy. oni si pak vyberou. kdyz chteji amd, tak dostanou treba i amd. to, ze ja bych si to nikdy nekoupil, je vec jina. ja mam nejake pozadavky a oni maji uplne jine. jestli vy tlacite svym znamym agresivne svoje predstavy, tak spis smrdi neco na vasem pristupu

:)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A já vám nevěřím!!Vy totiž nejste profík který si dokáže udržet odstup a tím důvěru zákazníka.Když vás budu znát a vědět že terrorist jste vy tak na AMD-ATI si u vás nenechám postavit nic.Když má někdo tak negativistický přístup k něčemu nemám důvěru k tomu že svou práci odvede dobře.V případě Intelu a NV je to jiná ale o tom tu řeč není.Tak že zřejmě lidé kolem vás netuší s kým mají tu čest a nebo se o tom co tu vykládáte dá úspěšně pochybovat.Ještě je tu možnost že lidé kolem vás zahodili mozek ale to se dá aplikovat na jedince nikoli na množinu a tak tahle varianta to asi nebude.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

:D

vite, internet neni realny svet. a na internetu, prominte, pokud to pro vas bude novinka, se lide nechovaji jako v realnem svete. snad jsem vam ted nezboril vasi pohadku

ale ted k veci - to si jako myslite, ze kdyz si muj kamarad poridi grafiku od amd, ze mu ji jako schvalne spatne nacpu do compu? a spatne nainstaluju? za JEHO penize? :DDD to uz je fakt paranoia

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Internet je médium jako každé jiné jen umožňuje větší interakci.Pro mne platí jak se lidé na netu chovají tak takový si o nich dělám psychologický a morální profil.Mě totiž nedělá problém se chovat k lidem na netu stejně jako kdybych stál proti nim a díval se jim do očí.Já si za tím co na netu napíši stojím a ventiluji to stejně i osobním životě.Mohu se v tom co řeknu nebo napíši mýlit ale ale nedělám rozdíl v tom kde jsem ten omyl ventiloval.Mezi námi je mnoho rozdílů jako třeba v tom že vy oddělujete ty dva světy od sebe a to co uděláte v jednom neplatí v tom druhém ale to důvěru v někoho takového nezvyšuje (spíše naopak).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ted uz jste to sice zatahl do silneho offtopicu, ale asi takhle: kdyz budu hrat online hry a ty lidi na druhe strane provokovat a zabijet, treba za thiefa jim krast veci, nicit budovy atd. neznamena, ze se pak nezastavim na ceskem srazu a nedam si s nima panaka. ja bych se tady s diitarema mozna i sesel a zakalil. urcite k nim mam bliz nez k dnesni retardovany mladezi a jejich posedlosti popularitou a celebritama, ktera je jako stada ovci nahani na takove akce, jako je superstar nebo je jako ovce tlaci poslouchat pazvuky vydavane radiem evropa2 za muziku. tak asi tak. vy si to mejte jak chcete ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Je snad rozdíl hrát hru a diskuse na netu,nebo vy ten jemný rozdíl necítíte :-))?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

rozdil tam je, ale ten rozdil rozhodne neni v tom, ze se dana media daji nebo nedaji oddelovat od reality

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tuhle debatu asi nemá cenu natahovat.Mám o vás obavu.Když hraji hru a to i po síti kleju do mikrofonu jak pohan až se lidé co mě znají chechtaj.Ale když začnu s někým diskutovat pod článkem nebo mailem,ICQ vyberte si tak s ním jednám jako bych s ním seděl za jedním stolem.Jsem pro lidi kolem mne čitelný a docela přesně dokáží odhadnout mou reakci na různé problémy či postoje.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tak to s vami musi byt docela nuda :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tak pravilo 16let...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

chápeme, chceš nám říct, že v RL nejsi takový debil jako tady

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

nerikal jsi nahodou, ze me budes ignorovat? to ti to moc dlouho nevydrzelo. asi se neumis ovladat a neuderzel ses. copak? dosel seropram? LOL

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jo to byla dobrá poznámka:-)))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

je to kecka

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

uplne zbytocna diskusia.
poprosim svoje komplexi z RL si nechajte pre svojho psychiatra.a neodbavujte sa tu.

A k clanku ... za pokus to stoji ..skusim uvidim este neviem kde a vlastne pre ktoru technologiu 3D sa rozhodnem ale to je jedno ..mam cas a za par rokov bude jasne co je standard.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dobrý den
Jen jsem chtěl říct, že terrorist je šestnáctiletej nemytej č..ák.
Děkuji, nashledanou.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.