Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Nvidia má bundle s Destiny 2, pouze do 19. srpna

Tak 20. ukáže novou generaci a to způsobí neprodejnost současné za momentální ceny.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to záleží na ceně nové, 9 generace se prodávala za podobné ceny po vydání 10. jako před vydáním.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak pry je to dobre, vetsina grafik je prodana a zbyvaji uz jen zbytecky, proto taky ta akce s Destiny 2, ktera uz oslovi malokoho, presto se da ocekavat, ze do 20. srpna bude komplet vyprodano.
Takze kdo potrebujete nutne grafiku, tak nevahejte, protoze je docela mozne, ze par dni budou grafiky od NVidie nedostatkove, protoze soucasna generace vyprodana a o novou generaci bude rvacka.
Tesim se.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

To píšeš všude, ale jak jsi na to přišel? Pokud opravdu mají skoro prázdné sklady proč vůbec nějakou akci dělají?

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Nechme se prekvapit, ale predpokladam, ze nova rada NVidia grafik bude tak bombasticka, ze chteji vyprodat vsechno, aby stare karty o ktere razem nikdo nezavadi ani pohledem nemusela NVidia od distributoru vykupovat zpatky a likvidovat.

Podle me, to je jen muj nazor, o tom, ze to bude opravdu velke, ziskala informace i AMD a proto rozjela tu nepomerne zajimavejsi akci se trema hrama vcetne noveho popularniho AC bundlem. Proste i AMD uz tusi, ze od 20.8 se nechytaji a zadnou grafiku uz hracum neprodaji, takze logicky i oni maji snahu ted prodat co jeste jde.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Čekám podobný posun jako byl mezi 9xx a 10xx, což by bylo fajn ale bombastickým bych to nenazval zvlášť když se dá očekávat že se zase zvedne cena. Jinak nVidia asi nebude mít nic nového pod 10K takže bych netvrdil že AMD nic neprodá.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Tak jestli bude posun jako mezi 9 a 10, tak to bude hodne dobre a mozna bude i trochu vyssi, uvidime.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tak to čekáš hodně,tohle není moc reálné, z 9 na 10 byl skok v procesu který tomu taky hodně přidal. Teď nic takového není., Některé spekulace psaly o 50% navíc, což je pořád o dost málo než 70% jako u Pascalu. Nicméně osobně bych byl konzervativnější a předpokládám cca 30%

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak Destiny 2 byla v jednom z monthly bundlů HUmble, takže za 12USD s několika dalšími hrami, takto sem si ji koupil.

O Destiny 2 přestalo stát i mnoho sklaních fanoušků protože byla špatná - opakovali přístup jedničky. Ale Bungie teď vydá nový patch a DLC a zjednodušeně se tam nění vše. Takže to může být i popud Bungie, protože dají hru, která už byla v prodeji skoro zadara a mohou natěžit nějaké peníze na seasson pasu nebo dlc pokud si to lidi oblíbí

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.