Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k nVidia CUDA 2.0 včetně pluginu pro Photoshop

Žůůva! Tak to je mazec!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

k tomu F@H: Hlavní problém ATI ve F@H je v tom, že se v současné době distribuují pouze malé proteiny, které nedokážou pořádně využít ani Radeona 3850 natož pak 4850. Architektura NVidie s tím nemá takové problémy a tak díky vysokým bodům láká mnohem víc lidí používat jejich karty. Stačilo ale, aby někdy minulý týden vyšel už trošku větší protein a ATI poskočila v porovnání s NVidií výrazně nahoru. To se samozřejmě v té statistice už nestihlo projevit.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tento chytrý tah velmi prospěje distribuovaným výpočtům, protože se podařilo oslovit skupinu majitelů HW, kteří ten výkon pořádně nevyužijí. Rovněž tak se podařilo navnadit všechny pubescenty a mentálně podobně vyspělé jedince k hromadné masturbaci nad výsledky jejich karet, které ještě navíc mohou pomoct dobré věci! DV je vtáhly do další dimenze klání o nejvýkonnější HW, a naštěstí z toho budou mít profit nejen elektrárny. sláva každému jedinci, který vyhodí peníze za 2,3,4 karty a zapojí je do výpočtů. IMHO LOL

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No nevim.... Mam ATI a Folding@home na kompu nemam... Typicka reklamni nic ne rikajici statistika, IMO

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

djcechy: No někomu přijde rozumější podpořit vědecký výzkum, než třeba "hladovějící" v africe nebo ekoteroristické organizace.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

2MildaIV: já nenarážím na výpočty, ty oceňuji, ale na způsob, jakým je využily marketingové oddělení obou firem

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ak tomu dobre rozumiem, po prepočítaní "Current TFLOPS" a "Active Processors" dostaneme u ATI aj nVidia 0,11 TFLOPS na jeden GPU procesor (u nVidia nepatrne nižšie). Marketing nVidie by aj z hovna dokázal urobiť úspech.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

me se taky nelibi TFLOPS vs pocet GPU, but je to marketingm nebo hodne starejma tabulkama, tohle prece neni normalni.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nechapem preco vsetci pisete len o nejakej priblblej tabulke. Podstata clanku je v tom, ze spritupnili ukazkovy kod pre CUDU (vid nadpis clanku). Viac by ma zaujimal odkaz na ten zdrojovy kod ako nejaka tabulka.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Protoze tabulka neodpovida :) zdrojak si samozrejme muzes stahnout sám. Ja delam v jinem jazyku i odvetvi, takze je mi to celkem fuk, ale tabulka mi prastila do oci.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kašľať na nejaké F@H, ale nech poriadne urobia pluginy do toho PS a tiež do programov na editáciu videa. Skúšali ste strihať s prechodmi, efektami a titulkami nejaké video z HD kamey, ktoré sú dnes bežné dostať.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

2Slavomir: tuším že u Foldingů píšou něco v tom smyslu, že počet aktivních procesorů je ve skutečnosti počet "přispěvatelů" za poslední týden (nebo měsíc?) a TFLOPS jsou přepočtené reálné FLOPSY, kterých aktivní přispěvatelé s danou platformou průměrně dosahhovali na Foldingových matematických kernelech.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.