Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Nvidia bundluje F2P kredit k mobilním GeForce

Mně to teda nepřipadne moc výhodné..

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Taky si myslim. Kdyby misto toho radsi dali par normalnich her, jako to dela AMD, zaujalo by to imho vic lidi.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Jsem jedinej, kdo o tech hrach slysi poprve? :D

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

bezne originalky jiz davno netahnou pokud se nejedna o opravdu velke tituly, navíc jsou tyto hry vcelku rychlou zalezitosti která prestava bejt aktualni hodne rychle, f2p a placene online tituly, tyto hry mají na sve strane mnohanasobne vice hracu a to nekdy po spousty let

kupříkladu hry co se davali ke grafikam se me tu valej po desitkach, ja us ty kupony na kody ani nezahazuju, zbytecna namaha a neda se to udat na aukrech ani zadara, po mesici nebo dvou jsou takove hry stejne ve slevach za par dolaru, kdesto credity do onlinovek mají proste stále svou cenu, credity do WOT jsem udal během několika desitek minut a ještě se kolem toho strhla docela mela :))

a to ze v nejakym bananystanu kdesi v evrope nezname nejaky hry, tak to je myslim svetu u zadele :))

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

já ti nevím, třeba BF3 hraju už přes rok. Ono taky záleží na tom, jestli to je hra k zahrání na 4 hodiny, nebo zda má síťovou hru. Když je čas, tak ARMA II/IIIbeta a srandy a zábavy je kopec.

F2P má z mého pohledu tu nectnost, že pokud si chceš opravdu zahrát, tak musíš nakupovat lepší zbraně, apod. - tj. platíš za hraní, jinak jsi jen kanonenfutter pro platící hráče. Tohle jsem zažil kdysi s BF Heroes a moc mě to nenadchlo - buď to hrát od rána do večera (nemůžu, nejsem student ani nezaměstnaný), nebo platit.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Mne osobne sa viac pozdávajú klasické hry a nie free to play. AMD má v tomto zaujímavejšie akcie. NVIDIA zasa ponúka aj hru Batman Origin. Dá sa očakávať, že možno pribudnú aj hry ako nový COD, Assassins Creed či Watch Dogs. Predpokladám, že NV spoluprácu na týchto hrách využije.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

:D nemam slov :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.