Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Nvidia představila Tegra Note, svou referenční platformu pro tablety

za 4k by se me libil, ale, nahrada za soucasny Nexus s Tegrou 3 by to moc nebylo, proste malo upgradu, takze ja spis cekam jakou cenovku ukaze Toshiba u Excite Write, pokud bude do 15k, tak asi poridim

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

aha vidíš, dik, za tech cca 13k co to bude k dostani v CR pristi mesic nemam proc váhat :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ROFL! U nas to stoji 13k! Dyt to nema procesor, ani operacni system! Cenu prestrelili tak o deset tisic. Vzdyt levnej se uz prodava i plnohodnotny ME400CL ...... to asi toshiba prodejni rekordy nezlame:o))))

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Až na to, že ta Toshiba má 4x větští rozlišení a dotyk. vrstvu s přítlakem od Wacomu. Než VivoTab má k tomu nejblíž můj EP121, který stál 18k a má jen 1280x800 (ale s přítlakem).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

vstva od Wacomu je jistě pěkná, ale už je na Android i nějaký použitelný soft?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

z 2D třeba Photoshop Touch, pro drobnejsi praci se da pouzit, ale samozrejme pro velke profi zatím není vhodnej, pak jsou tu ruzne skecove softiky pro konceptartisty, tech je docela dost, takze cmarani místo na papir proste do nejakyho sketch softiku, a z 3D na androidu zcela bez omezeni funguje Zbrush, teda bez omezeni co se funkci tyce, jinak je omezen na pamet pristroje, ale i PC verze ma stejne omezeni na 32bit, tedy 4GB?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

ja osobne doufam ze me na android brzo prijde nejaky 3D softik typu Modo, kde budu moct vpoho a snadno delat asety do her a bude tam slusny mapovac s moznosti zakresu textur, Zko je prome moc robustni a Blender me vůbec nevyhovuje, navíc nemá moznosti okolo kresleni textur primo na objekt ve vrstvach

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

na Photoshop Touch (nebo to byl Express?) jsem si chvíli sáhl na Win8 se stylusem (musel jsem si ho vyžádat k vystavenému kusu od prodavače) a stejně mi to přišlo zoufale trhané. Asi jako když jsem se snažil kdysy rozchodit tablet v Photoshopu na PentiumIII.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

me jede na nexus 7 naprosto vpohode, jedine co me schazi ke stesti je stilus a poradne rozliseni

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

no tak ty si kup něco jiného, co ma procesor a operacni systém, ja si koupim tohle, protože to proste vyuziju ;)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Než někdo vyrobí něco s Tegrou, tak zase všichni nV předběhnou a ti se budou prsit jak mají úžasný SOC.

Nie, radšej ThinkPad.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Stylus (hroty: štětec, dláto)

No to víš že jo, motyka a krumpáč :D Jedná se o novější DirectTouch (vyvíjené společně s PQLabs), které nevyžaduje aktivní stylus - vystačí si s obyčejnou tužkou. Reakce na tlak je uskutečněna pomocí gumy na konci stylusu, která je pokovena aby reagovala na kapacitní displej - čím více se přitlačí, tím více se zvětší plocha hrotu a následně pak vykreslí silnější čára. Není zapotřebí mít aktivní stylus, spešl mřížku v dotyk. vrstvě nebo jakýkoliv poximity senzor.

Jinak ty hroty jsou dva - obyč tužka (s proměnlivou tloušťkou) a guma. Předloktí nebo jinou velkou plochu nepočítám, tu k tomu nedostanete :)

Upozorňuju, že tohle není žádný převrat a používá se to léta u TabletPC, ALE u Androidích tabletů je to v podstatě nadstandart.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.