Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Nvidia zahájila prodeje Titan RTX

Já jsem chtěl do vánoc odečítat a po Novém roce sčítat, tak to není karta pro mě

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

asi budu cilovka.. muzem si jednu jen tak ledabyle polozit v serverovne.. kdyz tam povedem zakaznika, tak aby videl, ze na to mame.. drivery ani ecc na to nejsou potreba, takze pohoda.. (:

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Je kluci tady zapomněli kartu, máme jich tolik, že každý týden jedna odejde tak to měníme.... :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

a zajímá to
[ _ ] všechny
[ x ] nikoho

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je dobrej systém!
Kdo brečí, že takovou kartu nikdy v počítači mít nebude:
....
[ _ ] nVidia fans
[ _ ] intel fans
[ x ] AMD fans

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

V dnesnej dobe planovaneho zastaravania, pripadne vendor lockin-u (crApple) mam celkovo obavy kupovat nejaky predrazeny vyrobok. Kvalitu to nezaruci a servis ? Moze to dopadnut aj nasledovne: ($5000 iMac pro) https://youtu.be/9-NU7yOSElE?t=117

V pripade tejto grafiky je tu aj dost biedny pomer vykon / cena a zivotnost tiez otazna. Takze my s vyssim IQ si pred kupou vyrobku pozistujeme co sa da. A nie, naozaj nie je podmienkou aby na tom vyrobku bolo logo AMD.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No já bych to spíš viděl na:
[ x ] nVidia fans
[ x ] intel fans
[ x ] AMD fans
Věřím, že i většina nVidia fans zamáčkne slzu a s těžkým srdcem koupí radši 2x 2080Ti.
Jedinej, kdo by snad mohl být zvyklý ta tuhle cenovku jsou Apple fans, ale těm to zase nepasuje do jejich krabiček..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pragmaticky - já jsem si párkrát před lety (v době kdy "byli lidi") házel předvánoční brigády u balíků na lokálním depu ČP a už tehdy sháněli brigádníky blbě. Od té doby tomu rozumím.

Třídění probíhalo v "plechovém hangáru", který se sice snažili nějak vytápět, ale balíky se dělají v noci. A když se vám třeba takhle 19.12. (i při dnešním "teple") ve tři ráno otevřou vrata a najede kamion s další dávkou (kolegové ho vy/na-skládají třeba půl hodiny) a celou dobu na vás fučí vzduch z venku, je to vážný důvod k zamyšlení, zda se na to nevys...
Dále manipulujete s velkým objemem břemen. Lidi si zcela běžně nechávají posílat pneumatiky, pytle až palety psího žrádla, televize i nábytek. Za takto strávenou noc vám projde rukama kolem tisíce menších zásilek, nebo desítky a víc těch velkých. To za celkem směšné peníze.
Že "nejsou lidi"? Ano, věřím tomu, to totiž není kec, ale pravda - NEJSOU. Já kdysi býval a teď už bych taky ani za Boha (!!!) nebyl... ;)

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Co je, máte v knihkupectví prázdno, že máš čas psát takové úvahy?

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

To máš v kebuli pořád tak prázdno, že máš čas psát takové úvahy?
Tak delší dobu jsem měl pocit, že máme takový ten pragmatický smír, že budeme mezi sebou v komentářích řešit ty praktické věci (+ občasný rýpanec - noproblemo). Ale soráč Jardo, tohle je od tebe to klasické TROLOLO.
Já jsem osobně rád, že znáš knihkupectví a zjevně jsi někde zjistil, k čemu slouží. A co knížky? To víš co je? Někdy nějakou zkus. Při správném výběru ti dá víc, než Nvidia s AMD dohromady :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Óooo pane, velmi mě mrzí, že jste vzal můj dotaz tak osobně a urazil jsem Vás. Mrzí mě to. Fakt jsem to nemyslel, zle, jen mě překvapila délka a hloubka vaší úvahy v době kdy by jste měl mít na krámu plno lidí, kteří ještě nepochopili k čemu slouží internet, a že jdou knížky kupovat přes internet. Jen za letošek jsem koupil asi tři knihy. Zbraně vlivu, potom d-feens radil Konec vlivu a nevím jestli do toho můžu zařadit i normy TPG plynu, ty byly sakra drahý a téměř k ničemu, tak jsem jim pak vynadal, ale dobrý dohodli jsme se pak s plynárnama na kompromisu. Co bys mi doporučil ty a nemusí to být zrovna pod stromeček, bo to už nejspíš nestihnu.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

V pohodě Jarouši, já se neurážím. Kdyby mě mělo urazit každé TROLOLO co projde kolem, byl bych dávno na milion kousků.
A co bych ti doporučil? Zajít si k lékaři, ať tě pošle za odborníkem. Pod stromeček to už bohužel nestihneš, tak holt až po tom Novém roce...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

sám jsem odborník

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jestli jsem to pochopil správně (a podle toho, k čemu dochází, myslím ano), tak nejsou lidi na rozvoz balíků. Na poštu jsou doručené, ale už tam zůstanou. U kurýrních služeb jsem teď podobný problém nezaznamenal, tak si jen říkám, jestli spíš než v nedostatku lidí není problém v tom, kolik pošta oproti soukromým firmám nabízí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ano v tom to bohužel je. Byl jsem rok v ČP a pak v PPL depu, nedá se srovnávat, zvlášť úroveň mechanizace, u ČP prakticky otročina a ta odměna, nulové bonusy...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Oni nejsou lidi obecně. Nejenom na rozvoz / donos, ale (co jsem popisoval) ani na té balíkárně, kde se to musí nejdřív popsat a vytřídit, než se to vůbec někam (třeba) poveze...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Balíkárnou" myšleno obecně klasické depo ČP. Pardon, myslel jsem, že to bude v kontextu viditelné, ale po zpětném pročtení vidím, že není. Je to depo... :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A je kryt zlacený, osázený diamanty a vlastnoručně podepsaný generálním?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Just buy it.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Za 2500 dolaru mam vykonny stolni(herni) pocitac a ne blbou kartou ktera se lisi rozdilem ve vykonu oproti nizsim modelu 9-12% plus navic, dale je omezena svym uzitim(DC) dle krvavych licencnich podminek a tez nema zadane ECC pameti, jednoduse holy nesmysl ktery se zrodil jenom proto ze neni v tomhle poli konkurence.

Ona silne zlevni jako nam zlevnil Titan Z.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hm, na hraní to dle nV není, pro profi se to nedá moc použít a stojí to děsnej ranec... otázka za zlatýho bludišťáka je: K čemu to vlastně bude?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pokud jsi sběratel, ve vitrínce se vedle starších kolegů (a s prázdnými stojánky na generace budoucí) bude vyjímat dobře :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.