Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k O tabletové APU Mullins zatím není zájem

Mullins to bude mít asi bohužel velmi težké. Než se objeví na trhu, tak už pravděpodobně budou na trhu nové Atomy na 14nm s min. 4x rychlejší grafickou částí oproti aktuálním.

Pokud AMD nestihne zajistit nějaký zajímavý tablet do podzima, tak nebude bohužel moc o co stát. Teda za předpokladu, že cena Mullins tabletů by nebyla výrazně nižší.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Já hlavně nechápu co má bejt to s Androidem. To AMD nemá ovladače pro Android nebo co ? Android neni nijak vázanej na ARM, je to unix based OS nabootuje dle použitého kernelu na ledasčem a pak je to na driverech. Logicky tedy jedinej důvod nepodproy Androidu je že se na něj AMD vyprdla, či google samotnej se vyprdnul na tyto čipy a odmítnul pro ně OS upravit, což si myslim že je málo pravděpodobné google se tu hrůzu snaží procpat kam jen to jde.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Lol, levny android, ten byl dobrej .... MS dava vyrobcum W8 za 15$ a maji kompletne po starostech s aktualizacema, vyvojem, udrzbou .... v androidu musi platit licence MS a guglu a jeste se o to starat jak o tamagoci a pry ze levny:) Spis evolucne zastaraly a tudiz vyprodejovy.
Jinak ty testy jsou smesne, proc srovnavaji nejake webove nesmysly s mrdkama s ARM a androidem?:o))) Jedine srovnani, co by AMD melo ukazat, je realny vykon CPU a GPU vuci Z3xxx a hlavne vydrz .... NIC JINEHO SNAD ANI NIKOHO U X86 ZAJIMAT NEMUZE NE?!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Proč je prosím o tak zastaralý a špatný systém takový zájem?

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Tak android je levný, protože běží i na lepší kalkulačce za pár dolarů. Zatímco MS zprasil Windows RT do podoby, kdy s nimi nikdo nechce nic mít, na WP nikdo tablety nedělá a plnotučné osmičky zase chtějí trochu lepší železo, než co vysype Mediatek při ranní směně. Takže ono to není až tak o nějaké technologické nadřazenosti, jako spíš o nechopnosti konkurence, které zaspala a poklidně spí dál.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ona už se konkurence probrala, ale zatím mžourá z zmateně tápe kolem sebe... Asi jako když někdo zabuší na dveře ve tři ráno. :-)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

To si nemyslim, podivej se na RT tablety jak jedou perfektne na jakem mizernem zeleze, nebo WP ..... vubec se neda srovnat s androidem. Nebo na recenze x86 androidu (tam by clovek skoro nabyl dojmu, ze army jsou rychlejsi nez x86:) O pametovych narocich, kde W8 staci ty 2GB, ani nemluve ..... proste system jako samotny nic nevyzira, pozna se to v aplikacich, ktere na windows opet nebezi v nejakem javovem nedodelku od guglu.
Ja to rikam od zacatku, konkurence nespi ..... ta vyprodava a vytezuje maximum ze stare technologie, aby pak vsichni mohli prejit na technologii novou .... naopak to proste fungovat nebude:)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

A tablety na RT se ještě vyrábějí? Já jsem našel jenom doprodeje. U tak dobrého systému, ts ts... :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.