Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

O tři Asus O!Play HD2

ASUS logo
centrum domácí zábavy co přehraje každý formát.

Jakkoli je Asus O!Play Air a jemu podobné firemní krabičky skvělou investicí, různé přístroje rodiny Popcorn Hour a jim podobné schopné pojmout i nějaký ten SATA disk přeci jen představují pro mnohé zajímavější investici. Asustek tak přichází s novou verzí O!Play HD2 vybavenou jak pozicí pro disk, tak USB 3.0 rozhraním pro rychlé "naládování" dat z PC na interní disk.

Asus O!Play HD2

Asus O!Play HD2 se stal vůbec první takovou krabičkou s USB 3.0, spolu s interním diskem je možné jej používat i jako NAS a dálkově jej lze dokonce ovládat pomocí iPhonu. Asustek ještě vypichuje 7.1 TrueHD zvuk a certifikaci DLNA (Digital Living Network Alliance). Sluší se také zmínit podporované souborové systémy na discích: FAT16/32, NTFS, HFS/HFS+ a EXT3.

Asus O!Play HD2

Z podporovaných formátů nechybí snad vůbec nic, zmiňme aspoň MPEG-1/2/4, RM/RMVB, VC-1, H.264, MP4/MOV/MKV, Blu-ray i DVD v ISO i IFO formě, dále MP3, Ogg Vorbis, FLAC, AC3, DTS a spousta dalšího. Vedle USB 3.0 je zde 3× USB 2.0 (jednou kombo s e-SATA), čtečka CF/SD/MMC/MS/MS Duo, mezi výstupy pak kompozitní, S/PDIF (optický i koaxiální), komponentní a HDMI 1.3. Na krabičku o rozměrech 23×17,8×6 cm, hmotnosti 730 g a spotřebě 10 W celkem slušné.

Asus O!Play HD2


Soutěž běží do neděle 12.12.2010 23:59, cenu obdrží tři vylosovaní se správnými odpověďmi.

Redakce neodpovídá za zadání ani správnost odpovědí, to jde plně na vrub zadavateli, společnosti Asustek.