Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

O základní desku MSI P67A-GD80 (B3)

Základní deska MSI P67A-GD80 (B3) patří do nejvyšší třídy základních desek pro socket LGA 1155 určených pro novou generaci procesorů Intel Sandy Bridge. Vyznačuje se bohatou výbavou, vysoce kvalitními součástkami Military Class II a celou řadou unikátních technologií včetně funkce pro snadné přetaktování OC Genie II. Je to ideální model pro nadšené stavitele herních sestav požadujících vysoce stabilní platformu pro budoucí navyšování výkonu.
MSI P67A-GD80 (B3)

Díky plné výbavě tří slotů PCI-E 2.0 ×16 můžete maximalizovat váš 3D grafický výkon a využít více grafických karet zapojených v multiGPU režimu ATI CrossFireX (až tři karty) či NVIDIA SLI (max. 2 karty). Špičkové komponenty třídy Military Class II zaručují extrémně dlouhou životnost a vysokou stabilitu i při extrémním přetaktování. Vysokou spolehlivost, stabilitu a zároveň úsporné a efektivní řešení napájení i v plné zátěži zajišťuje 12fázové napájení využívající DrMOS čipy. Nesmí samozřejmě chybět ani podpora nejnovějších rozhraní včetně USB 3.0. Díky novému ClickBIOSu (UEFI) je ovládání a nastavení systému pomocí myši rychlé a pohodlné a přináší mnohé další výhody.

MSI P67A-GD80 (B3) MSI P67A-GD80 (B3)

Pro všechny, kteří si netroufnou nebo nechtějí ladit maximální výkon desky manuálně, je určena unikátní funkce OC Genie II, která dokáže automaticky přetaktovat celý systém během pouhé jedné vteřiny. I s minimálním úsilím můžete výkonu vyždímat na maximum.

MSI P67A-GD80 (B3) - I/O porty

Stránka produktu: MSI P67A-GD80 (B3)


Otázky do soutěže dodala společnost MSI. Redakce neodpovídá za správnost.

WIFT "WIFT" WIFT

Bývalý dlouholetý redaktor internetového magazínu CDR-Server / Deep in IT, který se věnoval psaní článků o IT a souvisejících věcech téměř od založení CD-R serveru. Od roku 2014 už psaní článků fakticky pověsil na hřebík.

více článků, blogů a informací o autorovi