Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Ohnivý bezdrát čili FireWireLess

No konecne ;o) To jim to trvalo. blby je ze tu budo nejmene 4 bezdratove technologie vedle sebe BT, WiFi, Wirless USB a FireWire. Otazka je zda nam uzivatelum pak do roka nevypadaj zuby a neslezou vlasy. Jinak je fajn tech 480Mbit je fajn, to uz pujde velmi snadno provozovat bezdratove pevne disky rychlostne srovnatelne skoro s dratvym pripojenim ;)))

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

-MAK-: Nezapomen, ze ten disk musis taky necim napajet, coz bude nejspis nejaky AC adapter a drat. Takze si moc nepomuzes. Nejak se mi prici myslenka, ze bych do harddisku strkal akumulatory a den predem bych je nebo ten disk s nima strkal do zasuvky, aby se nabily. ;-)
Krome toho dratovy prenos bude vzdy o mnoho radu spolehlivejsi nez bezdrat. Prece nechces prijit o data jen proto, ze mezi HD a pocitac postavis hrnek s kafem nebo kdyz si v kuchyni pustis mikrovlnku... 8-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Mno,mikrovlnku muzes kourit jak chces,pokud to dajio na 5GHz :-)).Hrnek si tam taky klidne muzes postavit ,drtivou vetsinou to na kratke vzdalenosti staci a s dobrym protokolem bych se toho nebal.Vyhod je vic nezli nevyhod,tedy pokud to neskurvi cenou.A at daj i ext. konektorek...to vohulim na par stovek m ci vic :-))

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nahodou mi to prijde velmi dobre reseni, hdd bych nasazel nekam kde nebudou videt ani prekazet (treba do satny nebo na balkon kde mam ted server a externi scsiny a bylo by) hlavne bych nemusel nijak resit sitovani, stejne tak to bude zajimavy treba s kamerama a spol

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

MAK: No jestli to bude zabezpečené jako WIFI, aby ses nedivil, co by se objevilo na kazetě místo tvých nahrávek, o discích ani nemluvím. bezdrátové technologie jsou fajn, ale dokud nebudou řádně zabezpečené, kašlu ně. Nejspíš by se mi nelíbilo, kdyby mi s nima cvičil nějakej vocas vod vedle...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.