Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Opera 8.54 cz

ony "nespecifikované potíže se stabilitou" se pravděpodobně týkaly padání Opery při práci s iframe pomocí javascriptu. to se stávalo v předchozích verzích včetně 8.53. teď je problém zřejmě odstraněn. alespoň po pěti minutách testování se mi to tak jeví (zatím nespadla :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Když už je řeč o flash, existuje nějaký způsob, jak macromedia flash player poté, co je nainstalován, z prohlížeče odstranit, nebo vypnout? Firefox, MSIE...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

fotr: mrkni do "Pridat nebo odebrat programy".

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ahoj vsem! Chci se zeptat (on mi uz na to mozna odpovedel paranoiq) mam v Opere problem pokud se prihlasim do emailu na centrum.cz. Ma s tim nekdo podobne zkusenosti? Stava se mi to, ze mi centrum po chvili shodi celou Operu. Diky za rady.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Prtík: Tam to není. Míníš tím, že je to vedené pod záložkou aktualizací Firefoxu? No nevím, já raději flash nainstalovaný ve Firefoxu nemám. Ale v IE ano. A tam nic takového také není.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

fotr: ja tam mam primo "Macromedia Flash Player 8"

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

fotr: Ovladaci panely > Pridat nebo odebrat programy

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No šak. Ostatně ono to není vidět ani na PC, kde Flash player nainstalovany v 1.5.0.1 je. Ostatně já měl za to, že se to instaluje jako modul do programu. Tedy že z hlediska Win je to Firefox + plus případné aktualizace. Např. z 1.5. na 1.5.0.1. Stejně tak přece neuvidíš, jestli máš ve Wordu nainstalovaný editor matematických vzorečků (bo jak se to jmenuje). Hovořím o playeru v prohlížeči, nikoli o programu pro tvorbu flashe. Ostatně ono funguje, že ho v IE máš a FF ne.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2Richee: jo jo,mám stejnej problém,na centrum.cz v mailu to padá,konkr. Opera 9 TP2,tuhle verzi chci teprve vyzkoušet,ale zas tak tolik mě to netrápí,norm.mám mail v Opeře přes POP3. Jinak ta TP2
verze mi pádá i na více stránkách nejenom na centru,naštve to,když zrovna něco stahuju ne přes flashget. Předtím jsem měl tuším v8.50 a ta jela stopro v pohodě snad i to centrum.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 Richee: jo taky mi to delalo, ted pouzivam verzi 9 build
8212 a uz mi to nedela.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

aCIDfire: dělá to hodně na stránkách s javascriptem, namátkou třeba studentagency.cz při přihlašování lístků. Ale ne vždy, takže se to blbě ohlašuje :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Bych se rad zeptal jak donutit Operu, aby mi reagovala na kolecko mysi tak jako v ostatnich programech?
Bo v FF/IE/Oo apod. mi na jeden zub pootoceni kolecka zascroluje o 3radky dolu/nahoru, ale opera jen o jeden.Takze dyz se sci posunout o pul strany dolu taxe utocim koleckem, a furt jezdit na stranu na scrolbar se mi nesce. Diky za radu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.