Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Opera bude výchozím prohlížečem pro mobily Nokia Asha, S40 i S30+

Není to spíš záležitost voken?

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Pro Windows MS browser má, na co by proboha potřeboval Operu?

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Demence zas vládne světu? Mrkvo$oft ať má co chce, to jim neberu a neřeším.

Tak pro pomalejší: c-h-y-b-a v-e s-l-o-v-o-s-l-e-d-u ŽÁLEŽITOST WINDOWS ne WINDOWS ZÁLEŽITOST proboha živýho, to jste všichni slepí a neumíte česky?

+1
-19
-1
Je komentář přínosný?

Když se neumíš pořádně vyjádřit, tak se potom nečil, že ti nikdo nerozumí. Zase ses jednou zachoval jako hulvát. Už je na čase, abys byl z tohoto serveru odstraněn.

A kromě toho, pro nahlášení chyby v článku neslouží komentáře.

+1
+15
-1
Je komentář přínosný?

Ještě chvíli pokračuj a odstraněn budeš sám. Co si o sobě myslíš, dolézt sem někde z ulice a neustále si vyskakovat na redaktory?

Pamatuj si, že máš varování, takže ještě chvíli zkoušej hranice a poletíš. Nebudu to říkat vícekrát.

+1
-25
-1
Je komentář přínosný?

o ne, pomocný redaktor mi vyhrožuje banem a ještě veřejně. Už se klepu.

Máš vůbec oprávnění rozhodovat o banech? Na to seš moc malej pán.

"Poslední varování" jsem od tebe slyšel už třikrát a pořád nic. Alespoň je vidět, za co tvoje slovo stojí. Problém s tebou nemám jenom já. Já se tu nechovám k ostatním jako hulvát.
Ty si dávej pozor, aby tě nevyhodili.

Dojdi si za šéfredaktorem a vyplač se mu na ramenou. Klidně mu řekni, jak jsem na tebe byl ošklivý a klidně mu ukaž celou diskuzi. Alespoň uvidí tu tvoji perlu, kde se čílíš, že ostatní z nepochopili, co myslíš, protože se neumíš pořádně vyjádřit.

"Demence zas vládne světu? Mrkvo$oft ať má co chce, to jim neberu a neřeším.

Tak pro pomalejší: c-h-y-b-a v-e s-l-o-v-o-s-l-e-d-u ŽÁLEŽITOST WINDOWS ne WINDOWS ZÁLEŽITOST proboha živýho, to jste všichni slepí a neumíte česky?"

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Mam rad odborne Behemotove recenzie, ale tiez som si uz niekolko krat vsimol ze sa v diskusiach zvykne hrubsie utocne vyjadrovat. Behemot nie kazdy musi vsetko pochopit na prvy krat, tak sa snaz byt o trochu viac ustretovejsi vludnejsi....

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

clovicku ty uz ses regulerne na ranu pesti.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Fakt se chováš jako hulvát, Behemote (tím reaguji hlavně na příspěvky ostatních uživatelů). Sice tvoje články jsou fajn, nakonec i v názorech v diskuzi můžeš mít pravdu (jako třeba s tím slovosledem), ale způsob, kterým to vyjadřuješ a jak se chováš k ostatním diskutujícím, to celé úplně shazuje.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Skor by to stalo za clanok o browseroch v zariadeniach. Opera je v mobiloch, TV, Set-Top-Boxoch, .... Skoda, ze pod win to je uz len chrompera bez email klienta.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Tak ten klient je taková nouzovka, byť třeba pro newsy se použít dal. Pořád doufám, že časem se vzmátoří a přetáhnou to mobilní jádro zpátky do desktopu, v prvé řadě mi jde o to nebýt šmírovanej mrkvosoftem ani guglem, a fox taky nepřipadá v úvahu. Protože pokud ne, netuším, co budu časem používat, nic jinýho nezbývá.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Tor browser bundle s modifikovanym FF :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jake zase mobilni jadro? co to tu meles?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jedna věc je, že teď už to je ChrOpera (proto pořád používám starou dvanáctkovou řadu), ale co je horší - ta slavná ChrOpera nemá ani zlomek funkcí, které starší verze měly. Doufám, že co nevidět budou, protože novým verzím Opery chybí všechny ty spousty možností, kvůli kterým byla Opera jedinečná a proč ji používám nejradši (snad jediné tři větší mouchy má - někdy se asi nepohodne s javascriptem a začne zbytečně vytěžovat procesor, za druhé - po přenesení notebooku jinam a opětovnému připojení k síti vyhodí "komunikační chybu" a je třeba ji restartovat, a zatřetí - sem tam, ale naštěstí jen zřídka, spadne).

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Když jsem resetoval tablet, tak jsem zjistil, že proklamovaná synchronizace záložek s cloudem je u Opery nefunkční...fakt dobrý vtip, stejně jako nemožnost jednoduchého exportu bookmarků o nových verzí...

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.