Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Opravené desky Gigabyte s čipsety Intel 6. řady dostanou rozlišovací přídavek v názvu

Gigabyte GA-H67MA-UD2H: SATA porty a další konektory

Dostali jsme zprávu téměř „z první ruky“ od místního zastoupení společnosti Gigabyte o tom, že obnova dodávek desek s opravenými čipsety Intel 6. řady (stepping B3) pro procesory „Sandy Bridge“ je relativně krátkodobá záležitost, rozhodně tomu tak bude dříve než v dubnu. Podrobnější informace o tom, jak bude výměna konkrétně v případě Gigabyte probíhat, můžete najít v češtině na webu Gigabyte, kde naleznete i registrační formulář, který můžete vyplnit už nyní.

V Gigabyte se rozhodli usnadnit zákazníkům identifikaci desky s původními čipsety (B2) a s opravenými čipsety (B3). Do modelového označení prostě přibude přídavek B3. Jak prosté :). A jen tak mimochodem: utilita na kontrolu zapojení SATA má být i v češtině a slovenštině (myslíme si, že to nebylo nutné, nicméně snaha se cení :).

WIFT "WIFT" WIFT

Bývalý dlouholetý redaktor internetového magazínu CDR-Server / Deep in IT, který se věnoval psaní článků o IT a souvisejících věcech téměř od založení CD-R serveru. Od roku 2014 už psaní článků fakticky pověsil na hřebík.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Opravené desky Gigabyte s čipsety Intel 6. řady dostanou rozlišovací přídavek v názvu

Čtvrtek, 17 Únor 2011 - 14:25 | ukuIeIe | Jistotu bude mít člověk pouize pokud koupí desku...
Čtvrtek, 17 Únor 2011 - 13:45 | herbert | Možno by stačilo do názvu dosky pridať slovo...
Čtvrtek, 17 Únor 2011 - 10:11 | LC | Myslim, ze najdolezitejsie pre zakaznika je ze to...

Zobrazit diskusi