Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Problém s bezdrátovým ovladačem Nintendo Switch vyřešen

kdyz setrej i na dvou centimetrech dratu tak ty reci o nejlacinejsich plastech a vyprodejovejch displejich s vadnyma pixelama asi fakt nebudou pomluvy.. se mi moc nechce verit tem zpravam o prodejich.. imho to koupili sami aby si udelali reklamu a zdani ze je o nx zajem.. (:

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

> nechce verit tem zpravam o prodejich

LOL, protoze je v tomhle levna nekvalitni elektronika ? To je taky v 99% vseho co se prodava... smejdy se prodavaji skvele, tomu ver.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To je sice pravda, ale se svojí cenou se moc dobře Nintendo Switch nepředvádí. Kdyby byla cena o 3k nižší tak nic neřeknu, ale člověk by za cenu téměř 9k očekával nějakou kvalitu. U Switch ale Nintendo zřejmě šetřilo na všem.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Možná chtěli oslovit uživatele Raspberry a podobných stavebnic. Takovej skrytej vzkaz, tentokrát pro ně: DIY.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je ale geniální nápad. To měli zakomponovat do marketingové kampaně "konečně první handheld konzole, kterou si musíte dokončit sami!"

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

O tom nejsou žádné pochyby, že Switch je levný šrot.
Ale ty velké prodeje dost chápu, od roku 2011 (PS Vita) nevyšla prakticky žádná pořádná handheld konzole a tak byli nadšenci do těchle věcí dost dlouho na suchu.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Prosím o nakopírování Vašeho komentáře do všech článků s tagy Nintendo, Switch, konzole, handheld, 2011, Sony, PS Vita, Gamecube.

Je totiž možné, že to na tomto webu ještě někdo nečetl.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Řekl bych, že tohle pro většinu uživatelů asi nebude snadné řešení. Zvlášť, když je zařízení v záruce.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Tohle je už naprosto dokonalá tragikomedie.Dodělej Doma. :-)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Mám pocit že článek je clickbait. Přečetl jsem si článek, přeskočil jsem kroky které porušují záruku a problémy přetrvávají.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Este cakam clanok, v ktorom bude Nintendo obhajovat vysoku cenu tohto srotu vysokymi nakladmi na vyvoj. Ale ked to je s tymi nakladmi tak, ako narabanim s peniazmi z Eurofondov, tak sa necudujem, ze dopadol takto aj vyvoj tejto genialnej konzoly, ktoru uz od zaciatku postihuju rozne technicke nedostatky.
Ale kedze je to vyrobok urceny do herneho priemyslu, tak co sa cudujeme? Hry sa dnes vydavaju zabugovane, nedokoncene a vyrobca si robi z uzivatelov betatesterov, ktori ale musia zpalatit uz na zaciatku plnu (nemalu) cenu za hru, ktoru "mozno" niekto casom doladi.
SWITCH ide asi tou istou cestou, akurat tuna nikto HW bugy neodstrani na dialku, zakaznika caka servis alebo arogantny pristup vyrobcu, kedze vadne pixely nie su vada ale "vlastnost" vyrobku :D :D :D
Je rok 2017, je doba technickeho pokroku, v Japonsku je tento pokrok ukazkovy. A tu zrazu sa objavi v roku 2017 u znackoveho vyrobcu taky sunt??? To je snad sen, alebo ina dimenzia alebo nejaky matrix, lebo inac si neviem vysvetlit, ze sa teraz take nieco moze stat. Vyrobcom znackovych mobilov vybuchuju baterky v ich TOP modeloch, na trhu sa objavi znackova herna konzola s problemami, ktore mali byt jednoznacne vychytane a vyriesene este vo vyvoji. Kam to vsetko speje? Do ri** a naspat. A hlupaci uzivatelia si to este kupuju a tesia sa tomu... To je vazne uz celkom vsetko chore... ;-)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.