Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Paměťový MP4 přehrávač EU3C Infinity V100

MP3(4) prehravac ?
To jsou ty shitove pristroje, ktere neustale reklamuji ? :-)
Jsou na trhu vubec nejake opravdu kvalitni ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak to same dovazi Porte. Stejny sunt pod jinym nazvem. Mno, ale dostal jsem nejake kousky zadara, tak aspon okoli bylo stastne :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

nic proti, ale ovládání hlasitosti stiskem dvou tlačítek je docela pitomost, ne? zrovna hlasitost je asi nejdůležitější věcí, která se při poslechu řeší... představa, že přehrávač musím při zesilování držet oběma rukama je blbá

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tolik prostoru pro takovou napodobeninu... FUJ

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Docela by me zajimalo jestli existuje jeste neco maleho (jen na mp3, na zbytek mam mobil) s rychlou 4GB pameti ? Takove sunty sebou tahat, to je ostuda.. Jeste by tomu mohli integrovat naky sustitka (reproduktory) aby mohly decka s hiphopem chodit po ulici a ukazovat jak jsou husty..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

těmahle levnýma nekvalitníma napodobeninama bych se vůbec nezajímal. Je to tak dobré do Plusu nebo Tesca...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to all-dost dobre nechapem o co vam ide? Za tu cenu je to pomerne pouzitelne a kto chce viac a ma na viac tak prosim neni problem do mp4 vrazit aj niekolko tisic...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2DoomHammer: Myslim, ze jsi to spatne pochopil (pokud se nemylim ja). Tlacitko Volume stisknes jednou, tim se prejde do modu volume a pak sipkama upravujes. Pokud se nejprve nestiskne Volume, prejde se na dalsi/predchozi skladbu. Asi se po nejake dobe vse vrati na zakladni mod a je treba pro upravu hlasitosti znovu stisknout Volume. Nemam tento pristroj, jen dedukce z textu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tohle neni narazka na tento konkretni model, ale kdy uz konecne vyrobci techle hracicek pridaji podporu vymenitelnych pametovych karet typu SD resp. mikroSD? Dan

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

" Všechny ?proti? se však snaží vyvážit nízkou cenou a o tu jde " no já bych řekl že 1500 je za to co neumí,docela lichva ... je sice pěkné,že umí přehrávat video,ale co je mi to platné když nic nevydrží baterka ... ovládání,50% přehrávače,je evidentně katastrofální a absence samozřejmosti jako je FM tuner ... fakt nevím za co chtějí ty peníze.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

já chápu, že spousty lidí nechce do MP3 přehrávače vrazit několik tisíc, ale proboha když přidá k tomuhle pár stovek (někdy ani tolik ne), tak může mít solidní MP3 přehrávač od normální firmy a ne tyhle čínské hračky s okopírovaným designem a směšnou kvalitou...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak na tenhle shit jsem taky naletel jen trochu v jinem kabatku a pod nazvem Funny Bey(dokonce nezmenily ani menu, jen proste obal). Sluchatka faktu sunty o dobe provozu udavanou v manualu si muzu nechat jenom zdat.(mist 12 jen 3 hodiny), pokud by mel nekdo zajem tak ten svuj za 1200 prodam :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To LC

pouzitelne to je :-) pokud se ti to tedy povede spustit. Mam bohate zkusenosti s temito MP3/4. Procento reklamaci je obrovske!
Tusim, ze to byl prave Murphy, kdo rekl: Nikdo neni tak bohaty, aby si mohl kupovat levne veci... a na tom neco bude. Radeji priplatim (a ted uz se rozdil hodne zmensil) a koupim znackovou MP3. Nemyslim znackou pouze Apple, chapu, ze pro vetsinu lidi neni dostupny.

Shaquille

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

presne jak se pise u prispevku pode mnou.

V Cine jsou tusim 3 firmy, ktere delaji plasty (tela MP3/4) odbertatel si jen urci display, popripade barevne kombinace. Muze si nechat navrhnout i svuj design, ale v boji o kazdou Kc v nakupni cene pouzije uz hotovy. Tudis se muze stat, ze se setkas s 10 MP3, ktere budou identicke, jen na sobe budou mit jiny potisk, jinou znacku. Vyrobce bude porad stejny :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2masakr: to ja radsi zustanu u sveho sonyho k750 a malokdo mne donuti do neceho takovyho. napriklad bych asi nekupoval lednici s prehravacem, kdyz uz ho mam na telefonu. za ty penize jsem mel 2giga high speed kartu od sony a muzu taky poslouchat. sice bych radsi ogg format, ale co se da delat. video(hlavne dokumenty) do 3gp mne zivot neobtezuje, nebot to mam v lin3gp prevedeny behem chvilky. k fotaku mam teleskop a vic investovat nejakou dobu nebudu. navic mi kazdou chvili spadne, takze kovova konstrukce se hodi. nemam nutkani kupovat zvlast zarizeni. jsem obeti dokonale promysleneho reklamniho tahu, kterym se nici konkurence.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevite nekdo o nejakem zvukove kvalitnim MP3 co s nim nemusim tahat USB kabel (ma rovnou konektor)? Mam Creative Muvo 128MB a zni skvele, bohuzel 128MB uz mi fakt nestaci (a to tenkrat stal skoro 5 tacu).

Bohuzel Creative uz ten typ, co se umel rozdelit na 2, nedela. Soucasne dreky typu TEAC apod nemaji dobry zvuk (mala dynamika, spatna stereo separace a sum na pozadi).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Freemanix
zkus Sony NW002(F) nebo 003(F). 2>512MB, 3>1024 F>FM, nebo Samsung YP-U2. Nemuzu nez doporucit i iPod shuffle, ikdyz nesplnuje podminku konektoru, zvukove je super

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

odporucam prejst si tento web, kde si mozeyte pozriet skutocne ceny (nielen MP3 prehravacov), tvrdit ze 1500Kc za tento smejd je dobra cena moze len niekto kto nema absolutne sajnu o cenach, ked ceny tychto MP3 playerov sa motaju medzi 10-20 dolarmi a individualne sa da dohodnut aj lepsia cena nez su zverejnene, pochopitelne od nejakych 1000ks vyssie uz nie je problem mat aj vlastnu potlac na zariadeni a pri vyssich odberoch aj vlastne balenie
http://www.diytrade.com/directory/global/buy/price-products-list/072506-...
podrobnejsie info su zvacsa na weboch fabrik/predajcov

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

pro DTP: s podporou SD/MMC karet je v prodeji treba Cowon iAudio D2, kterej vlastnim.. dalsi je urcite StormBlue A9+, nad kterym jsem pred koupi toho iAudio D2 vahal, ma totiz navic podporu Bluetooth pro sluchatka, tudiz se neotravujes s kabelem.. musim rict, ze jsem s tou D2 naprosto spokojenej, sice je ted zas o neco levnejsi, je vic typu tehle prehravacu, ktery maji integrovano uz 8GB (na zacatku roku, kdy jsem kupoval to D2, tak to mely jen Sandisk Sansa prehravace), ale vsechny mely nejaky minus oproti ty D2 - ty Sandisky hlavne neumi adresarovou strukturu.. takze prehravace se slotem na SD (po vydani novyho firmware i SDHC) karty se vyrabi.. jen jsou za vyssi cenu :(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevíte kde se dá do toho koupit baterka??

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

mě připadá směšných těch 10mW do sluchátek.. nu což, třeba je to nový trend jak vychovat celkem normálně slyšící generaci.. :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pokud si k tomu koupis pecky ksy za 900 tak to bohate staci, jinak je to o nicem osobne bych ted dal dvojnasobek a koupil ipod

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jury1990: Baterka - zkus kontaktovat prodejce/servis dalších podobných plagiátů - Compex Brno - dovážejí a servisují tyhlencty shitové mp3/mp4 šidítka pod "značkou" JETT. Procento reklamací je opravdu vysoké.

Jinak ovládání velmi podobného modelu známého jako "Technical" nebo "JETT" je opravdu mizerné, menu pomalé, naprosto nelogicky se zbytečně překresluje, čeština zmrvená, když hraje mp3, tak jede "vizualizace", i při tichu! Šetřící režim vypíná jen podsvícení, displej nadále kreslí. Navíc je displej na slunci téměř nečitelný, není transreflexní. Odcházejí tlačítka, FM tunery, konektory, navíc jsou často od výroby naprosto šejdrem displeje. A když už to hraje, tak zvuková kvalita je opravdu tristní. Njn, vše v duchu hesla "za málo peněz málo muziky".

Jen se divím, že tenhle profláknutý plagiát tady dostal tolik místa.. Jediné, co na něm oceňuju, tak podporu OGG.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To: Duck

Velkym shitem jsou take prehravace, prodavane v Cechach pod znackami Axago a Evolve.
Opravdu by me zajimala skutecna cena techto smejdu pred tim nez ji dovozce da na nas trh.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ja zvazujem kupu tohto http://www.audioexpert.cz/kartove-pametove-mp3-prehravace/emgeton-e4-cul...
zisla by sa aj nejaka recenzia ale zatial som ziadnu nenasiel

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nemate prosim nekdo zkusenosti s M-CODY MX400M 2GB ? Melo by to mit slot pro pametovou kartu, zakladni kapacita taky ok, nechci na tom mit piano a lednicku v jednom, jedna se mi o kvalitu zvuku, ovladani, zpracovani pristroje (odolnost atp..) a taky kapacitu. Dekuju predem za radu, prip. i link na nejakou vhodnou diskuzi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tento isty akurat 2GB a s FM radiom z ebay z HK vyjde vratane postovneho na 800Kc, takze ziadnych 1400Kc za 1GB bez radia ale 800 za 2GB s radiom a to je myslim docela rozdiel

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.