Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Panasonic uvádí domácí kino do dlaně

Panasonic LX9 PalmTheater malý
Ať budete kdekoli, s novým přenosným DVD přehrávačem Panasonic PalmTheater© můžete sledovat nejnovější filmy na DVD, poslouchat hudbu ve formátu MP3, nebo pohodlně prohlížet digitální fotoalba.
Toto je plné znění tiskové zprávy tak, jak byla zaslána redakci CD-R serveru.

Ať budete kdekoli, s novým přenosným DVD přehrávačem Panasonic PalmTheater© můžete sledovat nejnovější filmy na DVD, poslouchat hudbu ve formátu MP3, nebo pohodlně prohlížet digitální fotoalba.

Panasonic LX9 PalmTheater

Přehrávač DVD-LX9 je kompatibilní s formáty DVD-Video, audio a video CD, DVD-Audio, DVD-RAM, DVD-R2 a CD-R/-RW3. Disponuje slotem pro SD paměťovou kartu a vestavěným JPEG prohlížečem pro práci s obrázky uloženými na paměťové kartě. Komplet přehrávače tvoří speciální základní stanice a externí reproduktory. Základní stanice, jejímž prostřednictvím se přehrávač připojuje k televizoru, slouží zároveň jako nabíječka a tak může dobíjení probíhat přímo za provozu.

Přehrávač DVD-LX9 je jedním z prvních výrobků Panasonic vybavených systémem HighMAT. Technologie HighMAT vyvinutá ve spolupráci s firmou Microsoft slouží ke správě hudebních, filmových a obrazových kolekcí uložených na zapisovatelných discích DVD a CD. HighMAT zefektivňuje sdílení digitálního obsahu osobními počítači a produkty domácí spotřební elektroniky. Je zpětně plně kompatibilní se současnými formáty.

"Základní stanici a reproduktory jsme přidali na základě poptávky uživatelů," řekl Alberto Reggiani, ředitel oddělení prodeje DVD produktů Panasonic. "S přehrávačem DVD-LX9 je zábava stále na dosah, ať už doma nebo na cestách."

PalmTheater DVD-LX9 je navíc vybaven devítipalcovým VGA displejem s poměrem stran 16:9 a kompozitním video výstupem zajišťujícím optimální kvalitu obrazu při připojení k televizoru.

Přehrávač Panasonic PalmTheater DVD-LX9 bude uveden na světový trh v březnu tohoto roku.

Redakce CDR (Google+)

Redakci CDR.cz tvoří tým mladých žurnalistů, které spojuje společná láska k moderním technologiím. Milují chytré gadgety, vylepšováky a nejnovější zařízení všeho druhu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Panasonic uvádí domácí kino do dlaně

Žádné komentáře.