Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Pár detailů o procesorech „Llano“ (32nm Fusion)

Samozřejmě, že je to jen odhad na základě zveřejněných informací, ale myslím si, že "Liána" výkonově v CPU Intel 6x0UM porazí, ale bude žrát o něco málo více - víéce nativních jader atd. Frekvence asi budou podobné.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

tyhle nove amd cpu budou mit problem porazit i soucasnou generaci cpu, natoz pak novou radu cpu od intelu, ktera ma vyjit priblizne ve stejnou dobu jako tyto amd cpu

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ona je vubec zajimava otazka k cemu clovek vsechen ten vykon CPU v booku potrebuje. Moje pozadavky jsou jedna virtualni masina ve virtualboxu, plynulej chod netbeans a 1080p video spolehlive i bez DXVA. To uz jsou naprumerny pozadavky a pritom je splni libovolny C2D s virtualizaci, vyjma UVL modelu.
Vazne vidim vykon GPU jako dulezitejsi, protoze obcasnejch hracu je dost a cokoliv novejsiho si na intelich grafarnach nejde zahrat. Ani nemluve o driverech, ktery 2x nepomohaj.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No já bych třeba ocenil, kdyby CPU byl cca 3x rychlejší (výkon jednoho jádra). Vyvíjím aplikaci, která používá Google Web Toolkit. Když spouštím GWT Shell, musím půl minuty čekat, než naběhne. A to mám Core i7 na 3.3GHz. GWT Shell vše provádí v jednom vlákně ... takže tohle je jeden z mnoha příkadů, kde vícejádrové CPU moc nepomůžou.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak to koukam, ze ses na tom este hur, nez kamarad co dela CAD. Tam jsou sice softwary nekvalitni, ale aspon renderovani se vetsinou skaluje.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

s gwt budes mit spoustu problemu, neni to moc povedene. a tvuj problem mozna vyresi ssd

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.