Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Zotac GTX 750 ZONE Edition – Tichá voda břehy mele

Zrovna o výměně starší pasivní grafiky ATI HD 4600 za výkonnější uvažuji a tak nevím, zda koupit PALIT GTX 750 Ti KalmX 2GB GDDR5, který už je v prodeji nebo počkat až bude v prodeji Zotac GTX 750 ZONE Edition. Papírově pro laika vypadají stejně.
Poradíte?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Kdyz srovname karty na zakladnich taktech, je Ti verze rychlejsi tak prumerne o nejakych 15%, coz uz je nezanedbatelny rozdil. Otazka je rozdil v cene. Jinak, nova grafika je tak 8-10x rychlejsi, nez stara, takze pokud neupgradujete kompletni pocitac, je velmi pravdepodobne, ze ostatni komponenty jsou natolik stare a pomale, ze koupe podobne drahe karty je zbytecna.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Děkuji za odpověď. Počítač je s Core i5 750, MB ASUS P7P55Q, SSD, paměť DDR3 8GB. Hry nehraji, ale používám modelářský letecký simulátor a tady je uvedená grafika tak trochu na hraně a proto uvažuji o drobném update.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

No mnou sledovaná 750 poskočila během týdne o 350kč hore.....za tuhle cenu už začínám uvažovat o té Atině i když žere o dost víc.....

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Hezké, ale sympatičtější by byla LP karta kterých je nedostatek. Neví někdo o 750tce v komplet low profile provedení - myslím tím aby měla i zadní část s nízkým profilem aby se vešla do SFF skříně?
Prohledával jsem naše eshopy a jediná výkonnější karta v tomhle provedení je zastarávající hd7750.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Low profile je http://www.zotac.com/products/graphics-cards/geforce-700-series/gtx-750-... na alze za 109€ a v baleni je low profile bracket, takže iba vymeníte plech s konektormi a ide do sff skrine.

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

tak ať koukám jak chci tak tam je za 109 éček jen verze bez Ti přívlastku a s 1GB paměti. Třeba jsem jen slepý, dej prosím odkaz.
K mání je na Amazonu za 138,- ale je to opět non-LP.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.