Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Pasivní 3D zážitek s AOC d2357Ph

"0,5W v pohotovostním režimu"
- Toto bych nebral jako +, protoze pul watu maximalne musi splnovat vsechny elektronicke hracky z narizeni EU 1275/2008.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Rozlišení 1920x1080 je v 3D tj. ve 2D je to 1920x2160 nebo to ve 3D bude polovic a nepůjde na to koukat?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To Full HD rozlišení je myšleno jako nativní, tedy ve 2D. Jak se bude displej chovat při konverzi bohužel zatím nikdo neví. Může se jen spekulovat...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak pocitam, ze to bude polarizovane podle radku, jako treba u televizi. Coz je ovsem na pytel, protoze vsechny SBS ripy jsou vedle sebe, tudiz se prijde o rozliseni hned 4x, ikdyz muzu potvrdit, ze to zas tolik nevadi. Jinak nevim, proc by na to neslo koukat? Urcite lepsi nez vsechny aktivni 3D dohromady ..... na druhou!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pasivní technologie bohužel i tomto případě znamená poloviční rozlišení :-( Takže to bude klasicky 1920x540.
Ach jo já si snad pořádné 3D nikdy nepořídím, zrovna dneska jsem četl informace o Carl Zeiss Cinemizer Oled a nebude to ani HD :-(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hmm, zase je to "nudloid" občas se na PC i pracuje. Vyrábí vůbec někdo LCD 3D v rozlišení 1920x1200? Jak už bylo psáno výše, pasivní technologie bude mít smysl až s dvojnásobným počtem řádků, jinak obraz ztrácí na ostrosti a někdy působí "pruhovaně". Dávám + za tenký rámeček což je asi jediná inovace. Škoda, že není stejně široký po celém obvodu monitoru, pak by se hodila i funkce Pivot.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

K čemu milimetr tenký monitor když dozadu čouhá starý VGA/DVI kabel, který má minimálně 7cm... Zbytečný místo. Kdyby raděj udělali konektory směrem dolů.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A co takto kupit si zohnuty kabel. Taky HDMI mam doma.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A co tak ze by ho vyrobci rovnou davali k takovym monitorum, kdyz uz si davaj tu praci aby byl co nejtenci ...Imho to uz rovnou muzou ten konektor dat z boku zeano?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Docela by mě zajímalo, jestli jsou různě polarizovaný pixely už u toho vnějšího filtru displeje samotnýho, nebo je tam zvlášť displej, depolarizační vrstva a další polarizační filtr...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pan autor, to fakt myslíte vážne, že "Standard HDMI 1.4 je schopen provádět konverzi 2D signálu na 3D signál." ???

Čo tak si najprv preštudovať niečo o štandarde HDMI, aby ste zistili, že nemá s prevodom 2D do 3D nič spoločného a teda že to ma svedomí len procesor a softvér v útrobách tohto monitora.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jenže pomocí analogového vstupu/výstupu (jak je každému libo) byste asi 3D efektu nedocílil, že?! Samozřejmě, že HDMI standard je jen součástí celého procesu konverze, protože jak správně říkáte, je to především záležitost procesoru a specifického tlačítka na monitoru, který podpůrný softwaru aktivuje.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.