Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k PCB Nvidia Kepler odhaleno

Už by bylo načase, aby konečně NVidia zase po delší době představila grafiku, která by opravdu stála za to (posledních pár let to bylo takové spíš nemastné neslané až rozpačité). Ale z té spotřeby mám zase obavy.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dal bych+1, na to jak často má oddělení marketingu velké řeči je často skutek utek, samotný marketing funguje efektivně jako při vydání Buldozeru, samotný výrobek je vždy v poměru cena/výkon konkurence schopný.

Ale čeho se bojím, je že NVIDIA uteče z trhu spotřebních grafik a vrhne se na GPGPU pole, chápu větší peníze, ale nám už zbude monopol.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dyť je tam jen 5ti fázové napájení a 2 fáze pro paměti. Zase tak hltavé to nebude.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

hej, kepler bude neporazitelny, lebo uz asi je porazeny; ked marketingovi darmozraci podobne dristy kecaju ako vsade :) az bude urobeny test a bude predajna cena -bude jasne nakolko je kepler porazeny :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Docela svině, jestli teda, máte, taky, na-dpis, omezená Do-stupnost, poradny, a to no tak, více viz. tady: http://www.zive.cz/?form=99&status=1 ,Jestli mně, do Dneška, asi tak, do 10 Hodin a 30 Minut, asi tak po 1 Týdnu, Ne-odblokují, tak, je dám, na Policii, za Po-rušování Zákona o ochraně, Osobních údajů, však, www.horkalinka.cz ,ne, a nebo, ne co? :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.