Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k PLX má až 96linkový PCI Express Gen3 switch

No jestli manažer tak ten se možná ani tvářit nemusel:)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

+10

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

manažeři jsou hlavně od toho, aby se tvářili.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

+20, hlavne v podnicich, kde ma jeste CR majoritu, bohuzel si vlada plete pojem majetek CR s osobnim vlastnictvim, a tak jsou na tyto posty dosazovani poslusne loutky v podruci te/ktere politicke garnitury, ktera je zrovna u vesla....

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

"dosazovany", ach ta cestin...

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

To ano a dělali machry a když někde nově nastoupí musí udělat bubu bu aby měli repsekt, také bez nějaké vlastní "inovace" se neobejdou, většinou změně k horšímu a ještě tak dát vydělat kamarádíčkům..dalším stupněm vývoje je Politik.

Ale v kontextu článku se ani nemusel tvářit, že tomu nerozumí.

Těch co za něco stojí a mají přirozenou autoritu díky znalostem a dovednostem, je v současnosti opravdu málo a vzhledem ke školství, kdy je každej teď "manager", namísto aby něco kloudného uměl a věděl, nečekám nějakou změnu, přestože jsem nedávno někde četl, že zrovna mažeři jsou v krizi ti první na "odstřel"

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

jo ti manazeri ... za 12r sa u nas vystriedali 4 riaditelia a 3 manazeri naseho odelenia a 3 supervizori.. vsetci boli vymeneni nedobrovolne. z kolegov na odeleni sa akurat prestriedali kolegyne na materskych a asi 5 odisli dobrovolne za lepsim lebo to uz nemohli vydrzat...

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pls umite mi nekdo vysvetlit:
PEX8796 je 96linkový 24portový switch, který dokáže z jednoho PCIe ×16 Gen3 slotu udělat takových celkem pět. Anebo lze udělat deset „polotučných“ PCIe ×8 Gen3 slotů a podobně.

--pokud tedy budu mit 5 karet, ktere dokazou vyuzit sbernici naplno, budou cekat nez se v tom uzkem hrdle ta data procpou? Tzn. budou mi k nicemu, protoze budou cekat? Nebo neexistuje karta, ktera by dokazala vyuzit sirky sbernice tedka? Nebo jak to teda je?

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Resp. mozna se zeptam takto. Predpokladam, ze jeden PCIe3 x16 slot ma propustnost 16GB/s. Karta AMD 7970 ma propustnost sbernice 264 000 MB/s. Jedna se u te karty o propustnost na PCIe sbernici a nebo nekde uvnitr mezi jadry a pametma? Kolik takovych karet muzu navesit na jeden PCIe3x16 (trebas rozdeleny do vice slotu pomoci switche), aby se mi nezpomalily, pokud je budu pouzivat na plny vykon (GPGPU vypocty)?

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

..

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.