Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Podložka Razer Megasoma s univerzálním povrchem

Omlouvám se za úplnou offtopic otázku ale zajímala by mě jedna věc - české portály zvažují zpoplatnění za přístup na ně (idnes, novinky apod). Jak to bude s cdr.cz ? Pokud se opravdu začne na internetu zpoplatňovat kde co tak je to konec jedné éry - stejně jako TPB :-( Díky čtenář cdr.cz

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Omulutin: My zatím musíme jít opačnou cestou. Dobrovolné předplatné se zcela neujalo, pro pár desítek lidí to má vyšší náklady než výnos. S novým designem už proto tato věc zmizí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ta podlozka sa mi paci, sice hravam s lenovo office mouse, na kt nedam dopustit ale samotny povrch po ktorom suchate mysku byva casto problemovejsi ako myska samotna. zodral som uz niekolko drevenych aj lakovanych stolov, kttorych reflexne vlastnosti sa menili na zaklade doby pouzivania. takisto nerovnosti vzniknute suchanim po stole mozu byt problemom. vitam tiez vacsie rozmery podlozky kedze otocit hlaven tanku o 180stupnov neni len tak. trochu zamrzi cena rovnajuca sa najnovsej myske. to je asi jedina vec kt. ma odradi zatial

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

necekal jsem, ze se na cdr zacne psat o podlozkach... :/

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

po mnoha letech jsme si dovolili se v souvislosti s jednou myší zmínit i o podložce. nehledej v tom nastupující trend. to ani omylem.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Martin> To jste to nemohli rict driv s tim dobrovolnym predplatnym? Zrovna nedavno jsem to zase platil na pul roku dopredu.

A vubec, pokud se to neuchytilo, tak jste o tom meli informovat uz pred rokem a ne dal na tom ztracet penize. A me penize taky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nalim: Kdo bude chtít, tomu samozřejmě peníze vrátíme. Nebo snad myslíš, že bychom si je snad chtěli nechat?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.